İtinayla Bekaret Korunur

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Hikaye şudur:
Bir erkeğin aralıklarla süren bir arkadaşlığı varmış. Başka yerlerde olmalar sonucu, ara verilmiş bir durum yaşıyorlarmış.

Daha sonra kız yurtdışından gelmiş ve kavuşulmuş. Birliktelik istemektedir, iki taraf da.

Erkek kişisi:"Ben düzenli bir seks hayatı istiyorum" der.
Kızımız bakiredir fakat "Olur." der. Neticede kızımız da olgun, yaşı başı yerindedir.

Fakat er kişi :"Ama ben yapamam, sen bakiresin. Ben bunun sorumluluğunu alamam" der ve birliktelik başlayamadan biter.

Düşünelim bu durumu. Bekaret, düzenli cinsel hayat ve sorumluluk üçlü sac ayağı olarak karşımızda duruyor tüm haşmetiyle. Başlangıç noktası; anotomik bir durum olan bakireliğe, nasıl bir sorumluluk yüklediğimizdir. Kızlık zarı olarak bilinen duvarın aşılması için, zihniyetlerin hangi yönüyle olayı gerçekleştirmek üzere adım atmaya çalışacağıdır.

Belli bir yaşa gelip, seks hayatını yaşabilme yetisine kavuşabilmek için, kadın cinsinin üzerine; namuslu, motor sıfatları yapıştırmaya çalışan düşünce; evlenilecek veya eğlenilecek zihniyetinin yansımasını, herdaim kadın bedeni üzerinde göstermeye niyetlidir.

Bir kadının özgürce, kendi dünyası içinde yaşamaya niyetli olduğu eylemlerinin kararı, bir erkeğe bağımlı haldedir mutlaka. Bir kızın ilk cinsel ilişkisini yaşayacağı erkeğin; bunu bir sorumluluk olarak algılayıp, bazı yaptırımlar için mecburiyetler taşıyacağı endişesinde olması; nasıl bir zihinsel uğraşının ürünüdür?

Benimle ilk kez beraber olursan, mecbursun!
Kendimi sana sıfır kilometre verdim, karşılığını alırım!
Kızlığımı bozma şerefine ulaştın, kaçamazsın artık!
Elaleme ne derim; ilk erkeğimsin, evlenmelisin mutlaka!

Herhalde erkek tarafının anladığı veya anlamak istediği bu. Karşımdaki de bir insan cinsi. Hormonal olarak, belli bir yaştan sonra yemek yemek, su içmek gibi; cinsel ihtiyaçlarını da karşılamak zorunda. Bunu yapabilmesi için toplumsal düşünüşe göre, evlenilmesi gerekse de; karşılıklı uyum içinde bulunabildiği insanla gayet normal bir şekilde bunu yaşayabilir, kabullenişini kabul etmiyorlar.

Beraber olduğu kişilerle cinselliği yaşamak isteyen erkek tayfası, evlenmek için el değmemiş arar nedense?! Karşısındaki bir bedensel objedir ve koşulsuzca vermelidir. Vermelidir birşey almadan, birşey beklemeden. "Sevelim, sevişelim, her türlü olayı yaşayalım ama; bir gün nasıl olsa bitecek ona göre, gelecek bekleme" al gülüm ver gülümleri yaşanır.

Bekaret gibi bir zincir olmadıktan sonra değer verilmeyecek kadınlar için istikbal düşünmenin gereksizliği ile;hala kız oğlan kız olan için takdire şayan bir vicdani sorumluluk hisleriyle bakış açısı farklılaşır ve eyleme geçmeden düşünülür.
Ne olur, ne olmaz ya başa kalır ya ah alınır alimallah !

Kurtulun bu yargılarınızdan adem taifesi.
Ruhunda bütünleştiğinizi hissettiğiniz kadınlar, bedenleriyle de bütünleşsin sizinle. Beraberliğin doyumsuz tadını beklentilere mahkum etmeyin, mecburiyetlere hele asla.
Karşınızda size verilen, açılmayı bekleyen kurdelalı bir hediye paketi olduğunu düşünmeyin .
"Aldım verdim, ben seni yendim "sadece bir tekerlemedir, masallarda kalan, unutmayın!

bence tam tartışılacak güzel bi konuya parmak bastım yorumları bekliyorum gençler

Beraber olduğu kişilerle cinselliği yaşamak isteyen erkek tayfası, evlenmek için el değmemiş arar nedense....

valla doğru...böyle yapanlar bence hak etmiyor tertemiz kızları..

$u konunun aLtındaki o cümLeyi bundan sonraki konularında kullanırsan olacakLarada katLanırsın kuzay.. anLa$ıLdı sanırım..

imaLı oLarak bi eLeştiri yapiyosun bunu anLamamak için saLak oLmak Lazım.. sende saLak değiLsin bende değiLim.. Efendi gibi takılıyosan takıL.. t$k etmeyin vs. sussam gönül razı değiL vs.. bu keLimeLeri konuyLa aLakasız sözLeri yazma.. ßizde konuna saygı göstereLim.. buLandırma ortaLığı..

baba bunlar fani işler yha insandaki hayvain duygular beni bagalmıyo bole seeyler ilgilenmeme de gayette memnunum hayatımdan fani işler bunlar

Ben açıkcası herkesin özgerce sonsuz cinsellik yaşamasını hoş karşılamıyorum..
Magazin dünyasından yeterince miğdem bulandı zaten..

Ben açıkcası herkesin özgerce sonsuz cinsellik yaşamasını hoş karşılamıyorum..
Magazin dünyasından yeterince miğdem bulandı zaten..

tamamen katılıyorum sana.özgürce yaşamak bazı şeyleri zamanla bayağılaştırır bence.

Beraber olduğu kişilerle cinselliği yaşamak isteyen erkek tayfası, evlenmek için el değmemiş arar nedense?..

cok dogru bir tespit be kardesim..sahsen ben bunu hayat prensibim yaptıgım icin vicdanen rahatım =)
keşke herkes ole dusunebilse...

değişik ve güzel bi konu

cogu kisinin yaptıklarıyla düsünduklerı uymuyor : ))

mesela kızla herseyı yapar yada yaparız ama bakire kız ararız : ))

"bekaret" bir tabu değildir de nedir?
herkes özgür olmalıdır
isteyen istediğini yapsın..bizene?
fakat yine de çok fazlasını beklemeyin :)
özellikle de beklediklerinizle hareketleriniz biraz da olsa uyumlu olsun
(konuda 27582352 kere değinilmiş,
her önüne gelen kızla beraber olup sonra da bakire kızla evlenmeyi beklemeyin)

o zaman kimse kızlara bişi yapmasın eller ne güne duruo
herkes sevdiğine kavuşsun :)

evlenmeden önce bazı şeylerin yaşanması ilerde olumsuz sonuçlara yol açacagı kesin.....

Geri