İTÜ Bahar ŞenLiği

phrisme

New member
Reaction score
0
1997 yılından günümüze kadar süren bir gelenek olan İTÜ Makina Fakültesi Bahar Şenlikleri bu yıl 29 Nisan - 7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Son dört senede olduğu gibi bu sene de şenliğin organizasyonunu İTÜ Mizah Kulübü üstlenmiştir. Şenlikte Kargo, Aylin Aslım, Badem ve Duman gibi isimler sahne alacak.

İTÜ öğrencilerinin sosyal hayatını zenginleştirmek amacıyla yola çıkan İTÜ Mizah Kulübü, her sene olduğu gibi bu sene de bir yıl öncekinden daha başarılı ve daha profesyonel bir şenlik hazırlamak için yaklaşık dört ay süren bir hazırlık süreci geçirmiş ve bu çalışmalar sonucunda aşağıda detayları bulunan şenlik planını hazırlamıştır. 29 Nisan gecesi Kargo, Aylin Aslım ve Frizbi grupların katılımıyla gerçekleştirilecek açılış konseri ile başlayacak olan şenlik; 6 Mayıs gecesi Duman, Badem ve Bloodymary gruplarının katılımıyla düzenlenecek kapanış konseri ile son bulacak.

Şenlik kapsamında gerçekleştirilecek etkinlerle ilgili detaylar aşağıda yer almaktadır:

Şenlik Planı :

29 Nisan Cumartesi:
KARGO & Aylin Aslım & Frzbi Konserleri (Fakülte Alt Otoparkı, Saat:18.30)

1 Mayıs Pazartesi:
Ferhan Şensoy’un “Beni Ben mi Delirttim?” adlı tiyatro oyunu (Orhan Öcalgiray Konferans Salonu, saat: 18.00)

2 Mayıs Salı:
Kaan Kural ile Basketbol Söyleşisi (Orhan Öcalgiray Konferans Salonu, Saat: 12.00–14.00) & Sinema Gösterimi (Görsel Eğitim Merkezi, Saat:12.00–14.00, 16.00–18.00)

3 Mayıs Çarşamba:
Yazar Ahmet Ümit Söyleşisi (Orhan Öcalgiray Konferans Salonu, Saat 12.00–14.00)

4 Mayıs Perşembe:
Mekân-III Konser (Orhan Öcalgiray Konferans Salonu, Saat: 19.00) & Sinema Gösterimi (Görsel Eğitim Merkezi, Saat:12.00–14.00, 16.00–18.00)

5 Mayıs Cuma:
Yüksek Sadakat söyleşisi (Saat: 12.00–14.00)

6 Mayıs Cumartesi:
DUMAN & Badem & Bloodymary Konserleri (Fakülte Alt Otoparkı, Saat: 18.30)

7 Mayıs Pazar:
Geleneksel Fakülte Şenliği Etkinlikleri (Orhan Öcalgiray Konferans Salonu & fakülte ön bahçesi)

Aşağıda bilet fiyatları belirtilen etkinlikler dışındaki tüm etkinlikler ücretsizdir ve katılım herkese açıktır..

Biletler:

29 Nisan Cumartesi, KARGO & Aylin Aslım & Frzbi: 10 YTL

1 Mayıs Pazartesi, “Beni Ben Mi Delirttim?”: 5 YTL

6 Mayıs Cumartesi, DUMAN & Badem & Bloodymary: 10 YTL
Kombine konser bileti (29 Nisan ve 6 Mayıs): 15 YTL

Bilet Satış Noktaları:
İTÜ Makine Fakültesi (Gümüşsuyu/Taksim) kantini ve Mizah Kulübü odası

İTÜ Maslak 75. Öğrenci Sosyal Tesisleri (12:00-14:00 arası)

Ayrıca etkinlik günü kapıda bilet satışı yapılacaktır.

Geri