İstiklal Marşı kaldırılsın!

Biz o 200 Ülke Gibi Bedava Topraklar Üstünde Yasamıyoruz..
Karısı Karısına Kanla Kaplanmıs , Topraklar Ustunde Yasıyoruz.
Biz Farklıyız , Bırakın Her Haftayı Atalrımıza Saygımızdan Her Gun Solememiz Lazım..

Bunu Destekliyeninde Vatan Severliliğinden Süphe Ederim...

Avrupa maçlarında söylenebilir sonuçta milli marştır fakat TR liginde gereksiz

Yok yok yetmez
Okullardanda kaldırılsın
Hatta Türk bayrağı asılması zorunluluğu olan yerlerden bu zorunluğu da kaldırın

Ağır ağır konuşturacaklar bunlar insanı
Türklük zoruna gidenleri Türkiyede zorla tutmuyoruz
İstiklal marşı okunmayan dünyada 200 küsür adet ülke var gidin onların birinde yaşayın

ya hala kuru muhalefetsin ya aş biraz bayrakla ne alakası var
marşımız bencede maçlardan kaldırılsın milli maçlar hariç
bide o tahrikkar başlığı düzelt

ya hala kuru muhalefetsin ya aş biraz bayrakla ne alakası var
marşımız bencede maçlardan kaldırılsın milli maçlar hariç
bide o tahrikkar başlığı düzelt

1. Sen senin fikrinde zikrinde olduğun insanların fikrini savunabilirsin bende bunu, madem demokrasi var benden alıntı yaparak yazacağına fikrini yaz

2. O başlık kaynağın başlığı zahmet edip linke tıklasan görürdün, biz keyfimize göre başlık atmadık

1. Sen senin fikrinde zikrinde olduğun insanların fikrini savunabilirsin bende bunu, madem demokrasi var benden alıntı yaparak yazacağına fikrini yaz

2. O başlık kaynağın başlığı zahmet edip linke tıklasan görürdün, biz keyfimize göre başlık atmadık

Kaynağında kılavuzun işte

vatanın değerini, toprağın değerini bilmeyen, şehitlerimizin kıymetini bilmeyen şerefsizlerle bunu tartışmak bile saçmalık.. zamanı geldiğinde bu zihniyettekilerde denize dökülecek kimsenin aklında soru işareti kalmasın.. Bu BAYRAK İNMEZ BU VATAN BÖLÜNMEZ.. buna vesile olmaya çalışan da bunu tartışanda şerefsizdir.

Bazıları kendini bir şekilde haklı çıkarmak için insanların milliyetçilik duygularından yola çıkarak yok efendim Türkiye'ye bunu yapmışlar, yok efendim marşımıza bunu yapmışlar... Abi istiklal marşı bir futbol musakasında kaldırılacak die sizler ne kadarda büyüttünüz... Yyıldırayy abi sende baya ama baya büyüttün sen okulda iken istiklal marşından kaçmadın mı .. gereksiz istiklal marşı okuma zorunlukları yüzünden insanlar artık marşa saygı duymuyor bunu inkar etmeyelim... Tamam marştır saygıdır fakat her yerde de kullanılmaz ki adı boşunamı marş oldu bunun..

Bazıları kendini bir şekilde haklı çıkarmak için insanların milliyetçilik duygularından yola çıkarak yok efendim Türkiye'ye bunu yapmışlar, yok efendim marşımıza bunu yapmışlar... Abi istiklal marşı bir futbol musakasında kaldırılacak die sizler ne kadarda büyüttünüz... Yyıldırayy abi sende baya ama baya büyüttün sen okulda iken istiklal marşından kaçmadın mı .. gereksiz istiklal marşı okuma zorunlukları yüzünden insanlar artık marşa saygı duymuyor bunu inkar etmeyelim... Tamam marştır saygıdır fakat her yerde de kullanılmaz ki adı boşunamı marş oldu bunun..

Yok kardeş benim bir şeyi büyüttüğüm
Konuyu açalı 1 ay oldu bazıları daha yeni görmüş sataşıyor
Cevap verdik o kadar

[video=?stiklal mars?n? okuyamayan kans?zlar....]3072[/video]

biz hergün okutalım ki birileri öğrensin cehalet başa bela. tarihine sahip çıkamayan tarihine saygısı olmayan atasını hiçe sayan adamlar bunlar. korkma celal yurdumundur bu vatan ancak milletimin istiklal falan falan of sinirim bozuldu

Yok kardeş benim bir şeyi büyüttüğüm
Konuyu açalı 1 ay oldu bazıları daha yeni görmüş sataşıyor
Cevap verdik o kadar

önceki yorumlardan söz ediyorum... o yorumları yaparken büyütmüşsün. neyse sende mutlak ki anlamışsındır gereksizliği.

Wolf adamım sen buralardamısın beğenmişsinde Yyıldırayy abinin cevabını... Süpersin Wolf

kimseye,teşekkür ettim diye hesap vermek zorunda değilim.

tamam ozaman k.bakma ben yanlış anlamışım.

alaycı bi tavırla bana yorum yazdın sandım.süpersin wolf diyince...

yok estafurullah ne kusuru asıl sen kusura bakma öyle anladıysan o zaman önceki sohbetlerin yada tartışmaların süregelen öfkeleridir sebeb... :D fikirlerimiz çakışıyor die her konuda da sana zıt gelmem ki tekrardan ksr bakma öyle anladıysan..:D

bi keresinde istiklal marşından kaçtığımız için arkadaşımla okulun gözü önünde zopa yemiştik müdür yardımcısından =)...

ama bence hakettik... Sarıkamışta, çanakkalede ve anadolunun her karış toprağına kanını akıtmış insanlar için söylenen bu marş en fazla öğrencinin 15 dakikasını alır. Okul çıkışı dershaneye erken gidip dışarıya çıkıp arkadaşla gezeceğimiz 4 saatin eminim 15 dakikasını ayırmamız bizi sarsmaz =)

bi keresinde istiklal marşından kaçtığımız için arkadaşımla okulun gözü önünde zopa yemiştik müdür yardımcısından =)...

ama bence hakettik... Sarıkamışta, çanakkalede ve anadolunun her karış toprağına kanını akıtmış insanlar için söylenen bu marş en fazla öğrencinin 15 dakikasını alır. Okul çıkışı dershaneye erken gidip dışarıya çıkıp arkadaşla gezeceğimiz 4 saatin eminim 15 dakikasını ayırmamız bizi sarsmaz =)

işte hocam gençlik ve çocuk aklı şuan ki düşündüklerini düşünemiyor ki o yüzden diyorum...

Geri