İstifaya Davet Ediyorum!

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Buradan çağrı yapıyorum.

İstifa etsinler!

Madem TFF’nin başkanı Mahmut Özgener ve ekibi istifa etmiyor…

Madem Oğuz Sarvan istifa etmiyor…

O zaman, Federasyonda bulunan bütün Beşiktaşlılar istifa etsin.

Mahmut Özgener, bugün yapmış olduğu basın toplantısıyla açık açık Beşiktaş düşmanlığının altını çizmiştir.

Futbolda Demokrasi yoktur, ne demek?

Bize bir açıklasın.

Burası Muz Cumhuriyeti mi?

Futbol, bu ülkede orman kanunlarıyla mı yönetiliyor?

Bilmediğimiz, güçler tarafından mı idare ediliyor?

Federasyon diye bir kurum, yok mu yani?

MHK ne işe yarıyor?

Bu açıklamalarıyla Mahmut Özgener kendi kendini ele vermiştir.

“Kupayı başka hakemler mi yönetiyor da şikâyet etmiyorlar” diyerek ne kadar art niyetli olduğunu ve asıl olayı gizlemeye çalıştığını kendi ağzıyla dile getirmiştir.

Fenerbahçe, elendikten sonra yapacakları hiç bir şey kalmadığı için Mahmut Özgener, kupada sesi çıkmayanların işleri yolundaymış gibi göstermeye çalışıyor.

Ama orada da Beşiktaş düşmanlığını, maç trafiğini sıkıştırarak yapıyorsunuz, daha ne olsun.

Bu insafsız tutumunuzla, TFF ve MHK olarak Beşiktaş’ı lig yarışının dışına atmaya çalışıyorsunuz.

Sayın Özgener’e soruyorum, niye Aziz Yıldırım hakem odasını bastıktan sonra bugün yaptığı gibi, basın toplantısı yapmaya cesaret edememiştir?

Mahmut Özgener, niye sadece Beşiktaşlı yöneticilerin yaptığı açıklamalardan sonra ortaya çıkıp, konuşma ihtiyacı duyuyor?

Oturduğunuz makama nasıl geldiğinizi unutuyorsunuz galiba…

Demokrasi olmayan yerde, sizin işiniz ne?

Beşiktaş’ı bu memleketin takımı olarak görmeyen, TFF ve MHK tavrını çok net bir biçimde bu gün gözler önüne sermiştir.

“Bundan sonra çok sert olacağız” diyerek doğrudan Beşiktaşlılara gözdağı vermiştir.

Biz, Beşiktaş’a her türlü cezayı çekinmeden veririz. Demiştir.

Biz, Beşiktaş’ın yolunu kesmek için önüne taş koyarız. Demiştir.

Biz, rahatlıkla Beşiktaş İnönü Stadını seyircisiz, kapatırız. Demiştir.

Biz, kılıfına uydurup her tür uygulamayı Beşiktaş’a yaparız. Demiştir.

Biz, Beşiktaşlı yöneticilere aba altından sopa gösteririz sonra da uygularız. Demiştir.

Bizim hakemlerimiz, Beşiktaşlı oyuncuları tuvalete giderken bile ağzından çıkan her tür kötü söz ve mimiklerine bakarak kırmızı kartla oyundan atma yüreği vardır. Demiştir.

Bizim hakemlerimizin, Beşiktaşlı futbolculara, yapılan faullere karşı gözleri kör, kulakları sağırdır;

Hakemlerin gözlerine bazen perde iner, buz gibi golünüzü vermezler. Demiştir.

Madem bu derece Beşiktaş nefretiyle dolusunuz o zaman Beşiktaş’ın iki kupa aldığı sezon, niye en temiz Şampiyon BEŞİKTAŞ dediniz.

Beşiktaş şampiyon olduğu sene herkesin ağzından çıkan tek şey, Temiz Şampiyonluktu.

Demek ki bu memlekette temiz olmayan şampiyonlar varmış!

Öylemi Sayın Özgener?

Başka kulüplere, ne kadar yakın mesafede olduğunuzu ve nelerin döndüğünü “Beşiktaş Temiz Şampiyon” diyerek, çok iyi bildiğinizi açıklamış oldunuz

Beşiktaş gerçekten Türkiye ligi için fazla TEMİZ.

Geçen sezon, Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe’nin önünü gayet güzel açmıştınız ama ilahi adalet tecelli etti ve Fenerbahçe son maçında Trabzonspor’u kendi evinde yenmeyi başaramadı, Bursaspor şampiyon oldu.

Herkesin konuştuğu gibi, Bursaspor da tertemiz bir şampiyon olmadı.

Hükmen galibiyetleriyle, bitmemiş maçlardan aldığı 9 puan ve 9 golle şampiyon olmuştur.

Bu yılda Bursa’nın hükmen galibiyeti ve artı üç golü var.

Bursaspor yöneticileri niye çıkıp konuşmuyormuş?

Niye konuşsunlar iki sezondur havadan aldıkları puanlar var.

Konuşurlarsa nasıl şampiyon oldukları ortaya çıkar.

Gerçekten BEŞİKTAŞ çok temiz.

Şimdi Sayın Başkanımızdan ve yönetim kurulumuzdan bir ricam var,

Federasyonda bulunan bütün Beşiktaşlıları istifaya çağırmaları…

Biz Mahmut Özgener’in açıklamalarını içimize sindiremiyoruz.

Beşiktaşlıların,

TFF’nin herhangi bir yerinde görev yapmalarını istemiyoruz.

Onları istifaya davet ediyorum!

- ITIR ESEN - HABER1903 -

Bu onLarında işine geLir,aksine yanLışLarın üstüne gitsinLer eLLerinden geLdigince onLarı sindirsinLer bu sırada bizimde yönetımımız herşeyi göze oLarak gerekLi açıkLamaLarı yapmaya devam etsınLer daha sağLıkLı daha etkiLi oLur..

görün bakın buraya yazıyorum..federasyonun açıklamasını bekleyen fenerbahçe yönetimi de özgener'in açıklamasından cesaret alıp aynı tarzda bi açıklama yapacak..şıracı federasyon bozacı aziz..

Geri