'İstifa etmezse gitmeyecek'

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Ankaragücü deplasmanı dönüşünde bazı yöneticiler, “Takımın durumu ortada. Hocanın hiç suçu yok mu?” diye Başkan'a sordular. Demirören'in yanıtı net oldu: Teknik ekip değişimini aklımdan geçirmiyorum. İstifa etmediği sürece, Schuster görevinin başında.

Ligin ikinci yarısına ‘17 maçta 17 zafer’ parolasıyla başlayan Beşiktaş, 4 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alınca taşlar yerinden oynadı. Ankaragücü yenilgisi sonrasında, İstanbul yolunda bazı yöneticilerin Başkan Yıldırım Demirören’e dert yandığı ortaya çıktı. İdarecilerin, “Bu kadar fedakarlık yaptık. Takımın durumu ortada. Hoca konusunda sıkıntılarımız var. Sadece konuşuyor, ama ortada icraat yok. İçeride ve dışarıdaki Dinamo Kiev ile Fenerbahçe maçları sonrasında işler düzelmezse, teknik direktör değişimine gidelim” teklifini sundukları öğrenildi.

‘Artık sabırlı davranıyorum’
Ancak Başkan Yıldırım Demirören’in net bir tavır koyduğu belirtildi. Her fırsatta, “En büyük hatam Del Bosque’yi göndermekti... Artık teknik direktörlere karşı sabırlı davranıyorum” diyen Başkan’ın, “Schuster’le gereken konuşmayı yaptım. Bu üç maçın ardından oturacağız, daha detaylı bir görüşme yapacağız. Ancak teknik heyet değişimini kesinlikle aklımdan geçirmiyorum. Ancak kendisi istifa ederse, yollarımız ayrılır” yanıtını verdiği kaydedildi.

'İstifa etmezse gitmeyecek' - www.fanatik.com.tr

Basın attı ortaya bir 17 de 17 olayı, şişirdi şişirdi... Sonrada dua etti inşallah Beşiktaş yenilir de o biçim haberler yaparız diye. Hiç bir Beşiktaş yazarı (bilindik gazeteler haricindekiler) ve hiç bir Beşiktaş taraftarı 17 de 17 yaparız demedi. Sadece 12 maç galibiyet serimizi geçmek istiyoruz bunu yapacak gücümüz var dedi, dedik. Ama olmadı yapamadık. Bu şuna benziyor, her sene 3 büyükler şampiyonluk parolasıyla lige başlıyor, geçen sezon olduğu gibi Bursa şampiyon oluyor. Ee şimdi ne olacak? 3 büyüklerin yönetimi, teknik ekibi, futbolcuları istifa mı edecek?

Göndermeyeceksen turşusunu kur o zaman.

Schuster ile takım bir adım ileriye gitmez.

Geri