''İstesem tüm paramı alırım''

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

“Beni paracı olmakla suçluyorlar. Geçen sezonun 10 taksidinden 3’ünü ödediler. İstesem dava açar ve tüm paramı faiziyle alıp serbest kalırım”

Söz savunmanın... Beşiktaş yönetiminin sözleşmesini tek taraflı feshetmek için gün saydığı Matteo Ferrari, gelinen noktayı yakınlarına değerlendirdi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen İtalyan stoper, “paracı” biri olarak lanse edilmekten rahatsız... Siyah-Beyazlı kulüple 2 yıllık daha mukavelesi olan ve 5 milyon Euro garanti alacağı bulunan Ferrari, ekonomik tabloyla ilgili olarak dostlarına “Basında paramı istediğim belirtiliyor. Öncelikle şu bilinmeli ki benim geçen sezondan alacağım var. 10 taksidin sadece 3’ünü ödediler. İstesem şu anda dava açarım ve tüm paramı faiziyle birlikte alıp serbest kalırım. Elimi kolumu sallayarak başka bir takıma gidebilirim. Ancak ben bunu yapmıyorum” dedi.

‘SAKAT SAKAT OYNADIM’

Yönetimin FIFA’ya gitmesi halinde F.Bahçe maçında gördüğü kırmızı kartı, sık sık sakatlanmasını ve gece hayatını gerekçe göstermesi beklenen Ferrari bunlara da sert çıktı. İşte İtalyan oyuncunun bu konuda yakınlarına söyledikleri:

Geçen sezonun başında Sivok sakatlandı ve sezonu kapattı. Stopere ihtiyaç duyuldu ben de mecburen oynadım. Kulüp doktorları sakatlığım tam geçmemesine rağmen ‘Oynayabilirsin’ dedi. Ancak Inter’in kulüp doktoru Franco Combi 2-3 ay dinlenmem gerektiğini söyledi. Fakat ben kulübümü düşünerek oynadım. Ayrıca Mustafa Denizli döneminde oynadığım maçlarla oynamadığım maçlarda takımın yediği gollere baksınlar. Gece hayatımla ilgili de ben geçen sezon sadece 1 defa Reina’ya gittim. O gittiğimde de doğum günü vardı ve tüm yöneticiler oradaydı. Onun dışında bir kare fotoğraf sunamazlar. Ben Beşiktaş’ta kalacağım ve sağlığımdüzeldikten sonra Türkiye’nin en iyi stoperi olduğumu herkese göstereceğim.

Kaynak

Geri