İster Programı Çalıştır İster Yatırım Yap Kazan.

Hattushil

New member
Merhaba Arkadaşlar ;

Bir çok arkadaşımız internette para kazanma yöntemlerini denemiştir.
Ben kendi adıma geçen sene denemeye başladım, ilk olarak anket sitesi ile başladım. Anket başına yaklaşık 2 € paypal hesabıma ödeme aldım.
Şimdi anket sitelerinden kazandığım parayı aşağıdaki sizlere de açıklamaya çalıştığım sitede değerlendiriyorum.

Gelelim Konumuza ,

Hem yatırım yaparak hem de hiç yatırım yapmadan ücretsiz hesap oluşturup indirebileceğiniz yazılımı bilgisayarınıza kurduktan sonra çalıştırarak günlük 0,30 ila 0,50 € arası kazanç elde edeceğiniz seçenekler bulunmakta. Ben siteye 3 ay önce üye oldum ve şuan 1 adet demo yatırımım mevcut.

Demo yatırıma 14,95 € ödüyorsunuz, 10 gün vadeli ve her hesapta bir kere alınabiliyor, ödemeyi kredi kartı ile yapıyorsunuz. Bazı bankalar bu ödemeye taksit yaparken bazı bankalar yapmıyor.


Yatırım kazancı ise günlük 1,65 € olarak görünüyor ama bu sizin hem yatırım yapıp hemde bilgisayarınızda yazılımı çalıştırdığınızda kazancınıza hem yatırım hem de program kazancı ekleniyor.
Küçük bir hesapla günlük 1,65 € yatırım kazancı + 0,30 € program kazancı = 1,85 € oluyor.
Demo hesapta kazanabileceğiniz miktar 3,55 €

Yok ben yatırım yapmadan kazanmak istiyorum diyorsanız programı çalıştırmanız yeterli, bu yöntemle kazanacağınız tutar bilgisayarı çalıştırmak için harcayacağınız elektrik ücretine anca yeteceğinden yatırım yaparak kazanmanızı tavsiye ederim.

Ekran Görüntüleri ;





Davetiye 1 : https://cointellect.com/?code=958e883c
Davetiye 2 : https://cointellect.com/?code=695c0f95
 
Üst