İstenmeyen Posta

Bankers

New member
Reaction score
0
Değerli Forum Yönetici ve Üyelerine Selamlar,
Bir kaç Aydır Hotmail uzantılı postamda tanımlayamadığım şöyle bir sorun ortaya çıktı.Mailimi açıp "Oluştur" bölümüne yani mesaj gönderme bölümüne girdiğimde hazır yazılmış bir mesaj karşıma çıkıyor.Mesaj sonunda gönderenin adresi var.Elektronik firmasının bir reklam ve pazarlama yazısı.Her sildiğimde yine çıkıyor.Zaman zaman mail listemdeki adreslere bu mesajın isteğim dışında gönderildiğini görüyorum.Hatta listemdeki adresleri sildim.Bu sorunu tanımlayamadım.Çözüm konusunda siz değerli arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.Diğer bir sorunum ise "Windows Live Hotmail" ile. "Mesajlar gönderilip alınamıyor" uyarısı veriyor. Hata kodu olarak "Sunucu hatası:0x80004005 ve 0x80191002" belirtiliyor.Açıklamaya çalıştığım sorunlarımın çözümü konusunda çok değerli yorumlarınızı rica ediyorum.Herkese teşekkür ederim.
Windows XP, Kaspersky,
Windows Live Messenger'ın son sürümlerinden birisi.

Cookielerinizi temizleyin & farklı bir bilgisayardan login olarak şifrenizi değiştirin. Bilgisayarınızdaki adware tarzı zararlılar kaynaklı olabilir. Spybot ile taratın, eğer normalin üstünde bilgisayar bilginiz varsa ComboFix ile taratın.

İyi forumlar.

Sayın Otium Hocam,
öncelikle gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim. Maalesef bilgim normalin altında.Cookiler nasıl temizlenir, bilmiyorum.Farklı bir Bilgisayardan şifremi değiştirerek mail hesabıma girdim.Aynı mesaj aynen yerinde duruyor.Adware tarzı zararlılarla neyi kastediyorsunuz?Bilgisayarımda şu an Kaspersky yüklü.Bunu kaldırmadan ikinci bir Anti-Virüs programı yükleyebilirmiyim? Bu arada Microsoft'un destek sitesine sorunumu ilettim.Hesabın aktif olduğunun teyidini istediler ve teyit ettim.24 saat içinde döneceklerini belirttiler.Şimdilik bekliyorum.Cevap aldığımda buradan yazacağım ki böyle sorunu olanlar da yararlanabilsin.İyi Forumlar, hoşça kalın.

Sayın Otium Hocam,
öncelikle gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim. Maalesef bilgim normalin altında.Cookiler nasıl temizlenir, bilmiyorum.Farklı bir Bilgisayardan şifremi değiştirerek mail hesabıma girdim.Aynı mesaj aynen yerinde duruyor.Adware tarzı zararlılarla neyi kastediyorsunuz?Bilgisayarımda şu an Kaspersky yüklü.Bunu kaldırmadan ikinci bir Anti-Virüs programı yükleyebilirmiyim? Bu arada Microsoft'un destek sitesine sorunumu ilettim.Hesabın aktif olduğunun teyidini istediler ve teyit ettim.24 saat içinde döneceklerini belirttiler.Şimdilik bekliyorum.Cevap aldığımda buradan yazacağım ki böyle sorunu olanlar da yararlanabilsin.İyi Forumlar, hoşça kalın.

Hazır mail sorununuzu Microsoft yetkilileri çözecektir.

Cookie silmek için;

Mozilla'da:
Üst menüden

Araçlar > Yakın Geçmişi Temizle'ye gelin.

Çerezler dışındaki sekmelerin ticklerini kaldırın ve tamam'a basın.

Internet Explorer içinse:

Araçlar > Internet Seçenekleri'ne gelip

Gözatma Geçmişi'nde Sil'i tıklayın.

Sayın Otium Hocam,
bu kadar çabuk cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.Tekrar iyi Forumlar dileğiyle hoşça kalın.

Geri