İstek Cs5 İçin Adobe ImageReady Eklentisi Arıyorum Arkadaşlar

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
İstek Cs5 İçin Adobe ImageReady Eklentisi Arıyorum Arkadaşlar

cs8 derken hocam:) bu photoşopun ustune kurulan olsunda ne olursa olsun sorun diil.
bide cs5 türkçe indiriyorum ustune kurarken sorun yaratmaz dimi ustam

cs8 ıcın bu yanlız :D senınkı eskı bence olmaz ben 5 ı bulamadım bunu verdım olurda elıne cs8 denk gelır bunu kurarsın dıye demıstım :D

cs8 ıcın bu yanlız :D senınkı eskı bence olmaz ben 5 ı bulamadım bunu verdım olurda elıne cs8 denk gelır bunu kurarsın dıye demıstım :D

Adobe Photoşhop Cs5
Peki Kardeşim bunun ustune surum çıkardımı:(
ki cs8 için eklenti yazmişlar adamlar bak ben bu capsdakini arıyorum :( bu eklenti verdıgın dimi

Adobe Photoşhop Cs5
Peki Kardeşim bunun ustune surum çıkardımı:(
ki cs8 için eklenti yazmişlar adamlar bak ben bu capsdakini arıyorum :( bu eklenti verdıgın dimi

dostum bende programı kurup denemedım yazılandan anlasıldıgı gıbı cs8 dedıgın eklentı ama 5 e olurmu bır dene ıstersen zararlı cıkmazsın

eyw:( yokmu bu eklentiyi bilen arkadaşlar ya bu normalde photoşop araç kutusunun en altında resımde gordugunuz sağ oklu olana tıklayınca gelıyo yardım edecek bırı yokmu?

cs8 daha çıkmadı son çıkan sürümü CS5'dir

CS8 dediğiniz olay Photoshop CS 8.0 ' dır.
Bilginize..

Caps'deki gibi bölümlere ayırmak için imageready'e gerek yoktur ... Photoshop'un zaten içinde Slide aracı mevcuttur.. Bildiğim kadarıyla CS3,CS4 ve CS5'de imageready yok ama illa ki imageready kullanmak isterseniz Photoshop CS2 ' i yüklediğiniz taktirde imageready zaten yüklenmiş oluyor ..

İyi Forumlar ..

cs8 daha çıkmadı son çıkan sürümü CS5'dir

CS8 dediğiniz olay Photoshop CS 8.0 ' dır.
Bilginize..

Caps'deki gibi bölümlere ayırmak için imageready'e gerek yoktur ... Photoshop'un zaten içinde Slide aracı mevcuttur.. Bildiğim kadarıyla CS3,CS4 ve CS5'de imageready yok ama illa ki imageready kullanmak isterseniz Photoshop CS2 ' i yüklediğiniz taktirde imageready zaten yüklenmiş oluyor ..

İyi Forumlar ..
Aynen oyloe yaptım cs2 kurdum ve gayet ıyıde ne var cs5 den farkı zaten cs45le fazla işim yok imageready lazımdı teşekkurler hersey ıcın

Geri