İstediğin Siteyi Engelle Programsız=)

yonetmen

New member
Reaction score
0
bi teşekürrü bide yorumu çok görmeyelimm

Herhangi bir siteye girilmesini istemediğiniz zaman bunu Internet Explorer'dan Yasak Siteler bölümünden yapabilirsiniz.
Ancak bu bölüme giren bilgisayar kullanıcısı bu yasak siteleri görebilir ve bunları kaldırabilir.

Ancak aşağıdaki şekildeki direktifi yaparsanız kimsenini haberi olmadan istediğiniz siteye girişi engellersiniz.

Öncelikle C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ dizinine girin. Orada hosts adında bir dosya olacak.

Onu Not Defteri ile açın.

Açılan sayfadaki en son satıra 127.0.0.1 yazın bir boşluk bırakın yanında eklemek istediğiniz sitenin adresini yazın.

Daha sonra not defterini kaydedip çıkın.
Yeni bir pencere açın ve az önce kaydettiğiniz siteye girmeye çalışın... Sonucu Göreceksiniz

bunu deneyen var mı aranızda

ben denedım ama olmadı

denedim oldu.hemde mükemmel oldu :) saol paylaşım için..

çalışmıyormuş bende denemedim.

birileri diyor işe yarıyoor birileri diyor işe yaramıyorr çalışmıyorrrrr neden acaba denenmiştirrrrrrrrr

kesin çalışır, ben internet cafemde aynı yöntemle host dosyası hazırladım ve tüm pc lerime koydum nette bir sürü black list bulup bu listeyi genişletebilirsiniz

Teşekkürler çalışıyor... Hatta ben o dosyayı youtube için bile kullanıyorum

eline sağlık böyle bişey lazım herkese arsızlık dizboyu bu devirde..

kardeş güzel paylaşım ama bu sadece ana sayfayı etkiliyor google den arattıktan sonra alt sayfalara rahatlıkla girilebiliyor anlayacağınız kullanıcı iyi ise bir işe yaramaz

Geri