İstediğin isme e-Mail Adresi Al

HAKAN

YalnıZ Kurt
Reaction score
0
Kürşat'ın narasıyla indik Tanrı Dağı'ndanruhumuzu
İstediğin isme e-Mail Adresi Al
« :»

--------------------------------------------------------------------------------
Örneğin [email protected]... veya [email protected] BunLarı veya kendı ıstegınıze gore hepsını bıle alabılırsınız...
arkadaslar uzantılarını deişmeyi bile marifet sayanlar varken biz İSTEDİGİMİZ gibi bir mail alacaz hemde çok kolay bir sekilde

**once www.microsoft.com adresine giriyoruz
**en asagıda MANAGE YOUR PROFİLE e tıklıyoruz
**ordan yine asagı inip EDİT MY CONTACT a giriyoruz
**sonra solda REGİSTER e veya sigN UP now a basıyoruz.
**sonra da e-mail adresinin karsısına İSTEDİGİMİZ gibi bir adres yazıp formu dolduruyoruz..
**Formu doldurduktan sonra karsımıza belirlerdigimiz mail adresi ve yanında bos bi kutu cıkıyor. O kutuya alternaTif MaiL adresi yazmıyorsunuz ! belirlediğiniz mail adresinin aynısını tekrar yapıyorsunuz ve Okey Liyorsunuz.

Artık kendi isminize actıgınız Maili kullanabılırsınız ...

Yukarıdaki aşamaları bire bir uygularsanız mail hesabı alabilirsiniz ancak sadece msn açabilirsiniz görüşme yapabilirsiniz mail alıp gönderme yapamazsınız.

selam kardeşim öncelikle teşekkürler ediyorum paylaşımın için:)
e mail adresimize hangi siteden bakacağız?domian olmadan olmuyor mu yardımcı olursan memnun olurum:))

maillere bakabilecek miyiz..?

Nickimizi değiştirebilecek miyiz ?

benim çok var ama ne e postalara bakabiliyosunuz ne de msn de nick deqiştirebiliyosunuz sadece açma kapama konusma :D

msn onaylanmıyor yani. Mail alınmıyor ve nick değişmiyor.. Bi işe yaramaz :)

Bu Sadece Msn Hesabı Açmaya Yarar. MaiL Adresi OLarak KuLLanıLamaz. BöyLe Bir MaiL Adresim Var, Bunu Msn Adresi OLarak da KuLLanmak istiyorum Deyip Msn Hesabı Açarken Msn Servisine YaLan SöyLeyip Kandırmış OLuyorsunuz. Hiç De Gereği Yok. Cfrkr'ın da Dediği Gibi Hesap OnayLanmıyor. Nick DeğiştiriLemiyor. Nickte Adresin Yanında Parantez içinde MaiL Adresi OnayLanmadı Diye Yazıyor.

Geri