İstanbullu arkadaşlar lütfen bu topice bir bakın yardımınız gerekiyor

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar ben bu sene öss ye hazırlanıyorum ve ist.bahçelievlerdeki ANADOLU BİL YÜKSEKMESLEK okulunu düşünüyorum.Özel okul olduğunu biliyorum iş imkanı sağladıklarınıda biliyorum ama başka bişey bilmiyorum:D

bu okul hakkında bilgisi olan yada bu okulda okuyan VEYAHUT bu okulda okuyan bi yakını olan kardeşlerle tanışıp bu okul hakkında bilgi almak istiyorum.Lütfen bilgisi olan yardımlarını esirgemesin.Şimdiden teşekkürler....

arkadaşım abim orda okudu aylık 400 milyon verdi zamnında ama bildiğim kadarıyla 1 sene ingilizce hazırlık okuyosun sonra öss sınavına giriyosun kazanırsan devam ediyosun abim 1 sene ingilizce hazırlık okudu ama sınavı kazanamadı en güzeli git bi dersaneye öss yi kazanmaya bak tabi benim gibi meslek lisesi okumadıysan

ya ben a.ö lisesi çıkışlıyım öss ye hazırlandığım için dersaneye gidiyorum zaten ama burda yaşadığım sebeplerden dolayı bu sene gitmeliyim özel mözel bu sene burda kalırsam çok kötü şeyler olabilir.E a.ö çıkışlı bi insanında ilk senede 4 yıllık kazanması çok çok zor hem çalışıp hemde öss ye hazırlanıyorum.Anca barajı aşabilirim:D sınava girme durumunu bilmiyordum ama

ben ozel okulları onermem abı eger burs yoksa
zaten ozelden mezun olan bır ınsana ıs ımakanı daha az oluor
ama kalıtelı bır yer oldugunu bılıorum genıs bır arastırma yapım ama hafta sonu yapabılırım sımdı fınaller war malum yogunum :(

eyvAllah abi
özel okullar hakkında söylediklerine katılıyorum ama bu okulun dersanesine gidiyorum bil dersanesine.Bu okul dersaneden gelen örencilerine %10 %15 indirim yapıyor ve referansı kuvvetli olması için stajını yüksek yerlerde yaptırıyor.Zaten benim amacımda okulumu bitirdikten sonra kendi iş yerimi açacak kadar parayı kazandıktan sonra kendi iş yerimi açmak kafama bi sürü plan var bu konu ile ilgili ama bu adamlar iş garantisi veriyor.
Bu konuda bana yardımcı olursan çok ama çok sevinirim yada yardım edebilecek biriyle tanıştırabilirsen kimsenin zora girmesini istemiyorum

Geri