knifeparty
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar üç kişiyiz oyunlar genellikle hafta sonu yapılıyor. Dm'e karar verildiğinde hangi dünya olacağıda belli olacak. Asıl Dm arıyoruz ama çok kasmaya gerek yok guruptaki herkezin en azından 20 - 30 kere oyun oynatmıştır. Eğer Dm bulamassak oyunu ben oynatacağım
Oyun hakkında yada nerde nasıl olacağı konusunda görüşmek isteyenler mail atabilir yada msn'den görüşelim.
Arkadaşlar ilgilenenler [email protected]
Geyikler
1 - D&D ( Bu şerefsiz kender gene bizim altınları yürüttü
2 - Wampire The Masquerade ( Kaçın la kaçın avcılar geliooo
3 - Werewolf ( Osman abi çevir ordan abi bağırma çevir ordan ben burdan kesicem yollarını
4 - Mage ( Ya abi nie hep ben paradox yiyorum ya
5 - Syberpunk ( Abi gene çok kızıcaksın biliyorum ama ben mermileri evde unuttum
6 - River Of Flame ( Lan arkadaş bu büyücünün amma büyüsü varmış bitmimomu kessek şunuda kurtulsak
7 - Darksun ( Ulan burda kurt adam olucaktık üç tane ay var ne vampir kalırdı nede başka bişi
Oyun hakkında yada nerde nasıl olacağı konusunda görüşmek isteyenler mail atabilir yada msn'den görüşelim.
Arkadaşlar ilgilenenler [email protected]
Geyikler
1 - D&D ( Bu şerefsiz kender gene bizim altınları yürüttü
2 - Wampire The Masquerade ( Kaçın la kaçın avcılar geliooo
3 - Werewolf ( Osman abi çevir ordan abi bağırma çevir ordan ben burdan kesicem yollarını
4 - Mage ( Ya abi nie hep ben paradox yiyorum ya
5 - Syberpunk ( Abi gene çok kızıcaksın biliyorum ama ben mermileri evde unuttum
6 - River Of Flame ( Lan arkadaş bu büyücünün amma büyüsü varmış bitmimomu kessek şunuda kurtulsak
7 - Darksun ( Ulan burda kurt adam olucaktık üç tane ay var ne vampir kalırdı nede başka bişi