İstanbul sulara gömülecek!

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
dhdhg.jpg

İstanbul sulara gömülecek!

Bilim adamları 90 yıl ömür biçti

Bilim adamlarına göre 90 yıl sonra, başta Avrupa olmak üzere pek çok bölge çölleşecek, İstanbul ise sular altında kalacak..
Saygın bilim dergisi New Scientist, son sayısının kapağına konu ettiği çevre raporunda, 2099 yılında dünyada sıcaklıkların artmasıyla birçok canlı türünün yok olacağını ve pek çok yerin çölleşeceğini açıkladı. Bu senaryoya göre İstanbul'un kıyı şeridi de sular altında kalacak. Dergi muhabirlerinin görüşüne başvurduğu uzmanlar, 41 yıl içinde dünyada ortalama sıcaklıkların 4 derece artacağını öngördü. Dünyada 100 yıl içinde iklim değişiklikleri sonucu ortaya çıkacak yeni tabloyu bir grafikle gösteren dergi, İstanbul'un kıyı şeridinin sular altında kalacağı, Türkiye'nin doğu bölgelerinde ise ciddi kuraklık problemleri ortaya çıkacağı tespitinde bulundu.

DENİZ HAYATI BİTİYOR
Bilim adamlarının bir kısmı bu felaket tablosunun ortaya çıkmasının gelecek asrın başını bulacağını söylerken, bir diğer grup ise doğal felaketlerin son yıllarda giderek daha da etkili bir artış göstermesine dikkat çekerek, en geç 2050'de bu tablo ile karşı karşıya kalınacağı görüşünde. Uzmanların gelecekle ilgili diğer korkutucu tahminleri ise şöyle:

Avrupa'da bir çok nehir kuruyacak, ölümler yaşanacak.

Afrika'da Sahra Çölü giderek genişleyecek.

Deniz canlıları yok olacak, insanoğlu mecburen vejeteryan bir beslenmeye doğru yönelecek.

Brezilya tamamen çöl olacak, Venedik tümüyle sular altında kalacak ve insanlar kitleler halinde ölecek.

KaynaK

:saskin :saskin ßenim uPLarım NoLucak :hhmanD

Şaka taßi inŞaLLah ßöyLe ßirşey oLmaz GüzeL ALLah'IM ßizi Tüm iNSaNLaRI Kötü AfetLerden Ve Tüm KötüLükLerden Korusun.. Amin..

ozamana kıyamet kopar diye tahmin ediyom:):)

ilginç ama bir o kadarda politik diye düşünüyorum. nedense...

birşey olmaz dünya belli süre aralıklarında yeniler kendini...

kıyametin ne zaman kopacağınıda yanlızca allah bilir...

istanbulun etrafına duvardan set yaparlar yinede sular altında kalmaz...

tabii ki herşey allahın takdiri...

gerek insanoğlunun gerekse evrenin kaderi ve çizgisi bellidir zaten, bildiğiniz gibi hepsinin ömür süresi belirlenmiştir çok önceden ve süre dolduğunda da seve seve göçer gideriz bu diyardan. endişe etmeye gerek yok o yüzden. sadece herşeyi ve her yeri bok etmemeye çalışırsak insanoğlu olarak, biraz daha ferah ortamlarda yaşayabiliriz. şahsen ben bi ist-kumkapılı olarak suyun içinde değil de bokun içinde yüzüyo olacağımızı düşünüyorum. bi dünya problem var giderek büyüyen ve insanlar herşeyin daha kötüye gitmesi için çabalıyo resmen. herkesin bilinçlenmesi lazım ki o da çok zor bi olay bence. ağaç yaşken eğilir çünkü... hepinize saygılar...

aman boş ver kafana takma ne de olsa o zamana kadar yaşıyacagımız belli degil büyük ihtimal o zamanı biz görmeyiz salla gitsin boş ver böle şeyleri saçma şeyler ne olsa hepimiz ölecez ama nasıl.

KöTü SoN!!!
DüNYa JeoLoJiK DeViRLeRiNDe ıSıNıP SoGuDu oLMuŞTuR!
uMaRıM YiNe öYLe oLuR!

Böyle haberlerin her ne kadar doğruluk payı olsa da, tam olarak anlatılanlar gibi olduğunu sanmıyorum!! En azından bu olayların bu kadar çabuk olacağını sanmıyorum!! LOOPUSED'in de dediği bence bu tip haberler siyasi!!

Hem öyle olsa bile heyşey Allah'ın takdiridir!! (Her ne kadar dünyayı bu hale getiren insan oğludur tamam ama yine de herşey Allah'tandır!!)

Bakalım Mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler!!

Bence New York Gömülecek
Haber Icin TesekkürLer

:saskin Donakaldım Allah Korusun!

Gelecek Nesilde Yüzmeye Önem Vermek Lazım...:D

Geri