İstanbuL Sting’Le BuLuşuyor

phrisme

New member
Reaction score
0
Tarih : 14 Haziran’06 Çarşamba
Saat : 21:30
Mekan : Kuruçeşme Arena (info)
Bilet Fiyatları : 95 YTL - Avantajlı Biletler

Etkinlik günü girişler Barkod okuma sistemi ile yapılacaktır. Biletlerinizi biletix satış kanalları dışından alınan biletler geçersizdir.

-Proğram:

Kapı Açılışı : 19:00
Ön Grup : FICTIONPLANE 20:30
STING 21:30

İSTANBUL STING’LE BULUŞUYOR..

Rock müziğin efsane ismi Sting, Broken Music Tour konserleri ile tekrar Avrupa’da. Sting, İstanbul’u da kapsayan bu dev organizasyonla 2004 yılındaki Sacred Love Tour kapsamında sahne almadığı birçok şehirde hayranlarıyla bulaşacak. BKM’nin katkılarıyla 14 Haziran’da Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek olan konserde, gitarda Dominic Miller, Lyle Workman (Beck, Frank Black), Abe Laboriel, bateride Jr. (Paul McCartney) gibi dünyaca ünlü müzik ustaları da Sting’e eşlik edecek. Şarkıcı ’stripped down & raw rock show’ diye adlandırdığı, iki gitar,bir bas gitar ve bir bateriden oluşan daha sade,daha sert rock tarzını Avrupa’ya taşıyacak.

Asıl adı Gordon Matthew Sumner olan Sting, 1951 yılında İngiltere’de dünyaya geldi. Müziğe ilgisini farkeden annesi, sanatçının kariyerinde önemli bir yere sahip. İngilizce ve futbol öğretmenliği yapan Sting, müzikten daha fazla uzak kalamadı ve 1977’de baterist Stewart Copleand ve gitarist Andy Summers ile birlikte unutulmaz The Police grubunu kurdu. 1983 yılında dağılan grup "Roxanne", "Every Breath You Take", "King of Pain" ve "Every Little Thing She Does Is Magic" gibi İngiltere ve Amerika’da hit olmuş birçok şarkıyı hafızalara kazıdı. Bu başarılar gruba beş Grammy Ödülü getirdi. The Police Grubu’ndan ayrılan ve müzik kariyerine tek başına devam eden Sting, 1985’deki Dream of the Blue Turtles adlı solo albümüyle adeta yeniden doğdu. Bring On The Night(1986), Nothing Like The Sun(1987), The Soul Cages(1991), Ten Summoner’s Tales(1993), Mercury Falling(1996), Brand New Day(1999) ve All This(2001), My Funny Valentine - At The Movies(2005) albümleri Sting’i dünyanın en sevilen pop-rock şarkıcılarından biri haline getirdi.

Yüksek sahne performansıyla her konserinde hayranlıkla izlenen Sting, kısa sürede ciddi bir hayran kitlesine sahip olmayı başardı. Englishman In New York, Shape of my Heart, Mad About You, Desert Rose şarkıcının unutulmaz eserleri arasında. Müzik kariyerini aldığı ödüllerle pekiştiren şarkıcı 12 Grammy, 2 Brit, 1 Golden Globe, 1 Emmy, 3 Oscar (En İyi Soundtrack), Billboard Magazine Century Ödülü ve MusiCares 2004 Yılın Müzik Adamı ödüllerine sahip. 10 dan fazla filmde rol alırken 1989’da "Threepenny Opera" isimli Broadway sahnesinde de yerini aldı.

Yardımsever yönüyle de dikkat çeken şarkıcı, birçok vakıf, dernek ve yardım kuruluşu için de sahne aldı. Sting, yağmur ormanlarının korunması için verdiği mücadeleyle çevre örgütlenmesinde haklı bir ün sahibi oldu. Karısı Teudie Styler ile 1989’da Yağmur Ormanları Vakfı’nı kuran yıldız, yağmur ormanlarını ve yerlilerini korumak adına birçok konser düzenledi. Bugün Sting’in kurduğu vakıf 18 ülkede çalışmalarını devam ettiriyor.

6 çocuk babası Rock efsanesi, piyano, gitar, bateri ve saksafon gibi birçok müzik enstrümanı çalabiliyor, yoga yapıyor, şarkılarında yağmuru anlatıyor ve Broken Music Tour konserleri ile tüm hayat hikayesini paylaşıyor.

eaheahhe St. AnGeR :):):) yarıLdım yok bu o sting değiL :))))

St.AnGeR' Alıntı:
ehueheu ;D Bende sewindim bi dallama döfüces die bu Defe Olanıymısh ehueheu.. !)

Lem beberon açık adres veriim geL , ötmesini biLmiyosan öttüreLim bakırköy tarafLarındayım
cx cx.
kraLLar susunca soytarıLara kaLıyomuş piasa :D
uğramayaLı diLiniz cok usamış sizin :D
puhahah , HH de smod pass kırmakLa (kimin sırtLadığı da maLum =)) mod oLunuyosa geL sana 10 sitenin admin pass ını verim istersen , admin oLur kına yakarsın :D

aLın meydan sizin , sakızı diLediğiniz yönde cığnaya durun siz . dikkat edin yapışmasın bitarafınıza =)

heaa bide kızıLcım benim ,
kızıLaprepcim , msnm i aLmak için dört bucak koşmuştun bir kac zaman önce ,daha sora msn den ingore yemek cok mu zoruna gitti ki biryerLerde bahsini acmışsın :D

des henüz seLamımı iLetmedim sana yakındır bekLe janım =)

coşun soytarıLar , meydan sizin(bu cümLem aLınanLar için ) :D

zuhaha

anLayabiLeceğiniz diLden konuşmaya çaLıştım =) zeka seviyesi kıt oLanLar vardır kimbiLir =)

[StİnG]' Alıntı:
Lem daLLama açık adres veriim geL , ötmesini biLmiyosan öttüreLim bakırköy tarafLarındayım
cx cx.
puhahah , HH de smod pass kırmakLa (kimin sırtLadığı da maLum =)) mod oLunuyosa geL sana 10 sitenin admin pass ını verim istersen , admin oLur kına yakarsın :D

aLın meydan sizin , sakızı diLediğiniz yönde cığnaya durun siz . dikkat edin yapışmasın bitarafınıza =)

kızıLaprepcim , msnm i aLmak için dört bucak koşmuştun bir kac zaman önce ,daha sora msn den ingore yemek cok mu zoruna gitti ki biryerLerde bahsini acmışsın :D

zuhaha

anLayabiLeceğiniz diLden konuşmaya çaLıştım =) zeka seviyesi kıt oLanLar vardır kimbiLir =)

biz konuşunca herkes susar :cool:
sen niye susmuon :D

FLeTCh® sazanmısın baLıkLama atLıyon , yarası oLan gocunsun boşvher =)

[StİnG]' Alıntı:
Lem beberon açık adres veriim geL , ötmesini biLmiyosan öttüreLim bakırköy tarafLarındayım
cx cx.

zuhaha

sana sadece eziK diyorum başka bişey demiyorum ok? stanger ı savunma kiçin demedim olanlardan sonra bu lafları diyosun ya ondan

Blacksymbian' Alıntı:
sana sadece eziK diyorum başka bişey demiyorum ok?

kendi sitesinde smod olmuş her gün şifresi çalınıyo eziğin sonra gelip bize laf atıyo zuahahahaha :D

BİZ KONUŞUNCA HERKES SUSAR SUSMASINI BİLMEYENİ KENDİ MEKANINDA SUSTURURUZ :cool:

[StİnG]' Alıntı:
cx cx.

kızıLaprepcim , msnm i aLmak için dört bucak koşmuştun bir kac zaman önce ,daha sora msn den ingore yemek cok mu zoruna gitti ki biryerLerde bahsini acmışsın

coşun soytarıLar , meydan sizin(bu cümLem aLınanLar için )

zuhaha

sting 0-6 yaş grubu vardı
sen onuda aşmışsın beaa:D
artık - lerde cıktı sen onları cıkarınların başındasın:D
-6 falanmı eziklik düzein yaşın falan:D

kızılla mesajlarını biliorum sting sen demişsin ki sen şimdi gider bununla ilgili bi yerde konu açarsın baq aynısını sen yapıorsun kimin ne olduğu bariz istersen kızıla söliim konuşmaları koysun sen nasıl olsa ötmüşsün öteceğini

sen istenmediğini anlamıorsun inadına geliorsun git işte sevilmiorsun insanlar senden nefret edior.

admin şifresi vercekmişsin dağıtıormuşsun öle yazmışın ya php falan olmasın sakın sen onları kırmayı biliormusun tabi bide bu var

kızıla anca ignore basarsın ama kendi sitendede rezil olursun unutma şimdi ötüp duruonda kendi sitende nie sesin çıkmadı hacklenmene gözmü yumdun yoksa tabi canım sen kesin açık bırakmışsındır eğlensiler die eminim. . .

gelelim bizim esas ADAM olan stinge konseri 9 gün soraya alsak olmazmı 24ünde deftones var e 23üne alırlarsa gelirim:):)

[StİnG]' Alıntı:
cx cx.

zuhaha

sting bi git a.q sen 10 tane admin passı ını bi arada gördünmü

senin yaşın kaçki

net mazin olsun a.q

daha 2 sene önce net kullanmaya başladınız şimdi ahkam kesiyosunuz

ls seni ipleyip cvp veren bizlerde hata ama nese..

ben konuyu yeni görüorum :p
yok ben rigal 'in bilgisayarına girmiştim sting i ordan gördüm kızılakrep msnini veririmsin demiştin bende hyr demiştim sırıtmıştın ordan :)
sonra bi olay oldu die rigal e al konuşmaya dedim
bu mu snn msn ini 4 bucaq aramak :))
sting gülüncek durumdasın acıorum sana biricik ailen spydan bile seni adminler banladı (:) konuşmaları ben sildim de sanırım free de laho da veya peaer da bi kopyası vardır elbet :cool: ben senmiyim güzelim konuşmaları gidip veriim gerçi bnm snnle pek bi muhattabım olmadı :) burda herkes sana lamer vb.. şeyler söylerken ben seninle normal konuşuodum adam yerine koyuyodum snn insan anlayışın buysa ben sana ne diyim
sen engelllemişsin silmişsin inan hiç umrumda bile diil kısacası :sigara: bnm dostlarım bana yeter az ve öz olsunlar;) senden adam olmaz bunu dier taraftada belirttim sanırım admininiz bana bu lafımdan ötürü tşk bile etmişti üşenmeyip:p

bu arada sting 9 gün sonra istanbuldaymış ama ben olamıcam malesef minik sıpam yoksa senle giderdik daıtmaya:p

işte arkadaşlar dikkat ederseniz sting git hhe konu aç dio bakın kızıl sesini çıkarmadı pis lamer kendisi söledi kimin kaç paralık olduğu belli

kızılcığım deftones biletlerini kaçırma baq:):)deftonese gitcez:)

Geri