İstanbul E-5 teki makas Görüntüleri 106Gti ama şöför biraz acemi

Bu ve bunun gibiler,trafikte onca günahsız kişinin canını tehlikeye atıyorlar... :angry :angry

Sonra da marifetmiş gibi kameraya çekip,birde makara yapıyolar... :angry :angry

Bunlara değil,bunların anne ve babalarına acırım,altlarında ki o araba,onlara tabut olduğunda...

Saygılar...

Ama biri onlara bunun ne kadar tehlikeli olduğunu anlatmalı..:)

Paylaşım için saol...

istanbul trafıgınde boyle araba kullanılmaz..

bağdat caddesinde bunlar yüzünden çok gariban öldü ..baba parasıyla trafikte kendilerinin ve başkalarının kaderleriyle dalga geçiyolar..hem gazlıcaksan çık otobana gazla...

adam arabaın hakkını vermıs makas sehır ıcı ayrı bır tecrube ısı arabada böcek gıbı gıdıyo heryere gırer cıkar ama taksıcıde bı yusuf olayı olmus yaw :D

video nerde ben niye göremiyom

arkadaşlar böyle birini gördüğünüz zaman 156 yı arıyosunuz plakayı verip durumu bildiriyosunuz %84 ü hatalı sollamalardan kaynaklanıyor buna bir önlem alamassak sonuçlarına akrabalarınız yada siz bile katlanabilirsiniz... Biz görevimizi yapalım onlar uyarsa uyar uymazsa uymaz...

sıradan bir video abart sesi dikkat çeken başka birşey göremedim teşekkür ederim

biz bu makasları 5,28 bmw le yapıyoduk 106 la herkes oynar kutu gibi araba 5,28 gibi bi makinayla yapsında göreyimmmmm

ya bırak bu makasları otoban faresı var altında hakketıqı performans bu deıl bu arabanın...1 en fazla 2 hareket quzel...arabanın hakkını ver yada sat yazıktır o arabanın bı namı serefı war :D

cok rısklı ıs yapmıslar ya sonunu ıyıı gormuyorum

Geri