İstanbul 2020 Olimpiyatları

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
rsc3s9.jpg

2hqf1w0.jpg

25ho5f4.jpg

54t3rr.jpg

Vita Yağları
Olimpiyatlar ANA Sponsoru

20rl107.jpg

Artık Hazırız... HAYDİ TÜRKİYE'M
13zq07o.jpg

OLİMPİYAT AÇILIŞ SERAMONİSİ
Olimpiyat meşalesi, dünyaca ünlü olimpiyat şampiyonumuz Şükrü Johnson tarafından yakıldı

1tq9ud.jpg

Ülkemiz, olimpiyatlar için bu sene çok farklı spor dalları geliştirdi
2qwps9l.jpg

34j2g4i.jpg

29dctvn.jpg

rrqkye.jpg

5pwty.jpg

29p7kna.jpg

2rm8ajl.jpg

30szuz5.jpg

2rf58w3.jpg

5fj8yu.jpg

mmynaa.jpg

1253sx5.jpg

2qnp2ed.jpg

qyy1b5.jpg

sgj0if.jpg

8xijww.jpg

fw5bo2.jpg

2ml9xf.jpg

2by6f4.jpg

2h5lc44.jpg

71lpbc.jpg

swp8x5.jpg

657984.jpg

2iivngo.jpg

29fax35.jpg

2yl69ua.jpg

11japep.jpg

122ymvk.jpg

de6uqq.jpg

2pqt2ix.jpg

1zd7peo.jpg

sobkwl.jpg

kdwvfo.jpg

OLİMPİYAT KAPANIŞ SERAMONİSİ
2dsolkw.jpg

Yine Bekleriz
zwlwuw.jpg

eline sağlık çok güzel olmuş....

oLimpiyat açılıs seramoni resmi cok guzel oLmus...

süper açılış ve süper kapanış koptum yaa eline sağlık

çok güldüm gerçekten ellerine sağlık. :D:D

Güzel olmuş gerçekten eline Sağlık :)

Türkiyeyi yerin dibine koyan resimler bunlar ...

Tamam geyik konusu olabilir ama Türkiyeyi bu kadar aşşağılama olmamalı diye düşünüyordum ...

Bunları bi yabancı yapsa küfretmezmiydik ..

Türkiyeyi yerin dibine koyan resimler bunlar ...

Tamam geyik konusu olabilir ama Türkiyeyi bu kadar aşşağılama olmamalı diye düşünüyordum ...

Bunları bi yabancı yapsa küfretmezmiydik ..

bence yanlış düşünüyosun o bıyıklı adamın başka yerde gördüğün bir çok resmine gülebiliyosun ama neyse yabancı birisinin yapmasına gelince tamamen bakış açısı ve niyetli ilgili olduğunu düşünürdüm...

eğer bugün bu ülkede yolunda gitmeyen hoşumuza gitmeyen veya yanlış olduğunu bildiğimiz şeylere gözümüzü kapatmak herhalde bu konuyu paylaşmaktan daha vahim bir durum oluştururdu..

sonuç olarak bu da bir çeşit karamizah buyutecek bişey yok bak ne güzel simit çay teması işlenmiş bunun nesi yanlış ki her yagmur yağdıgında bazı yerler göle dönmuyor mu .. kap kaç yuznden insanları oldurulüp trenlerden atılmıyorlar mı anlamadım bunların hangisi yalan ya da yanlış ;)

çok güzeldi teşekkürler:)

emeğine sağlık :D

bence yanlış düşünüyosun o bıyıklı adamın başka yerde gördüğün bir çok resmine gülebiliyosun ama neyse yabancı birisinin yapmasına gelince tamamen bakış açısı ve niyetli ilgili olduğunu düşünürdüm...

eğer bugün bu ülkede yolunda gitmeyen hoşumuza gitmeyen veya yanlış olduğunu bildiğimiz şeylere gözümüzü kapatmak herhalde bu konuyu paylaşmaktan daha vahim bir durum oluştururdu..

sonuç olarak bu da bir çeşit karamizah buyutecek bişey yok bak ne güzel simit çay teması işlenmiş bunun nesi yanlış ki her yagmur yağdıgında bazı yerler göle dönmuyor mu .. kap kaç yuznden insanları oldurulüp trenlerden atılmıyorlar mı anlamadım bunların hangisi yalan ya da yanlış ;)

haklısın kemal abi .. ben zaten yalan yanlış demedim ... Yanlızca bunu bir Türk ile bir başka ülkenin vatandaşı karşılaştırmak istedim ..

Mesela Bir YunanistanLı bu resimleri yapsaydı Türkiyeyi nasıl böyle bir duruma soktu diye küfrederdik :)

yanlışmıyım kemal abi .. beNce burada tartışmayaLım baN yices :hhmanD

Geri