İsrailli bisikletçiye saldırı

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
100531-trakya-bisiklet-turu-israilli-sporcu.hlarge.jpg

TEKİRDAĞ - Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2010 sezonunda düzenleyeceği 2.2 kategorisindeki dört uluslararası yarış serisinin ilk ayağı olan Uluslararası 1. Trakya Bisiklet Turu'nun 4. etabı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünden başladı.

Bisikletçiler, 83,5 kilometrelik Tekirdağ-Şarköy etabı için yola çıktıkları sırada, Tekirdağlı Avukat Hasan Fehmi Ö, İsrailli bisikletçilerin önüne geçerek Filistin bayrağı açtı ve üzerlerine yürüdü.

Olaya müdahale eden polis ekipleri, Hasan Fehmi Ö'yü gözaltına aldı.

Hasan Fehmi Ö. ile yanında bulunan ismi açıklanmayan arkadaşı da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yarışlar ise kaldığı yerden devam etti.

İSRAİL YAZISI SÖKÜLDÜ

Öte yandan, yarışlar başlamadan kısa bir süre önce İsrailli bisikletçilere tahsis edilen aracın üzerinde bulunan ''İsrail'' yazılarının olası bir saldırıya karşı söküldüğü öğrenildi.

KaynaK

Ekli dosyalar

• 100531-trakya-bisiklet-turu-israilli-sporcu.hlarge.jpg
    100531-trakya-bisiklet-turu-israilli-sporcu.hlarge.jpg
    37.5 KB · Görüntüleme: 2,590
akp bu... israillileri korumak icin her yolu denerler.. ama kendi halkini korumak icin hicbirsey yapmazlar.. bile bile olume gonderirler (israil uyardi vururum diye ama akp dinlemedi sadece bilerek olume gonderdi) kendi iscilerinin olumune kader derler guzel öldü derler... israillileri masonlari korumak icin herseyi yaparlar

akp bu... israillileri korumak icin her yolu denerler.. ama kendi halkini korumak icin hicbirsey yapmazlar.. bile bile olume gonderirler (israil uyardi vururum diye ama akp dinlemedi sadece bilerek olume gonderdi) kendi iscilerinin olumune kader derler guzel öldü derler... israillileri masonlari korumak icin herseyi yaparlar

evet ya, her sey için akp'yi suclayalım, çünkü en mantıklısı bu değil mi?
gecende yagmurda ıslandım sonra grip oldum, hep Allah'ın belası akp yüzünden :thumbdown::durdurun:durdurun

evet ya, her sey için akp'yi suclayalım, çünkü en mantıklısı bu değil mi?
gecende yagmurda ıslandım sonra grip oldum, hep Allah'ın belası akp yüzünden :thumbdown::durdurun:durdurun

soyle bir cvb vereyim sana... israil gemilere operasyon duzenlerim vururum dedi.. gemiler su su bolgeden gecsin biz dagiticaz yardim paketlerini dedi... tayyip bu soze tamam diyebilirdi ve bir kac kisi gorevlendirebilirdi israil gercekten de paketleri yerine teslim ettimi etmedimi diye... ama tayyip ne yapti... gene bos bos ahkam kesti ve gemileri oraya yollati... sonucu ne oldu tayyip yuzunden 9 u turk 16 kisi oldu.....bir cokta yarali var... demekki sorumlusu kimmis ? tayyipmis...

ben bu olayda bir saldırı göremedim !!!!!!!!! Saldırı mertebesinde olabilmesi için bisikletine ya da o kişinin şahsiyetine bi şey yapması gerekiyor. Burda adam önüne geçip bayrak açmış. Şimdi ben trafikte bi arabanın önüne geçip türk bayrağı ya da Filistin bayrağı açsam, SALDIRI mı yapmış olucam. İsrail'liye ayrı bize ayrı yasa çıkarıyor bu polisler...

AKP-CHP-MHP Yok ArkadaşLar Bırakın Artık Bu İşLeri.
Bizim Bizden Başka Kimsemiz Yok.
KardeşLerimiz ÖLdürüLüyor Biz HaLa Didişiyoruz.
İsraiL VatandaşLarı İsraiL Geri Adım Atmadan Türk İnsanından Hoşgörü BekLemesin.
Zamanında HitLer Kesti AkıLLanmadıLar Şimdi Sıra Bize GeLiyor Sanırım?

~SiLenT ScЯeaM~;5028875' Alıntı:
İsraiL VatandaşLarı İsraiL Geri Adım Atmadan Türk İnsanından Hoşgörü BekLemesin.

son derece haklısın bişeyler düşünmek üretmek yerine hala birbirimizle didişiyoruz...!:thumbdown:

uretecek birsey kalmadi kardes.. bulent arinc son noktayi koydu... saolsun kendileri diplomasi yoluyla karsilikli gorusmelerle cozeceklermis bunlari...

:sneaky2: aynen

Evet, bencede haber başlığı ''saldırıdan'' çok ''protesto'' olarak verilse daha doğru olur.

arkadaşlar bu başlığı kendi kafama göre koymadım yanlış anlaşılmasın.

ben değiştirsem bile konuya girildiğinde gözükecek olan başlığı değiştirebilirim.

yetkili olanlar değiştirebilir ana başlığı anca...

Geri