İsrailli Bile Böylesine Savunmadı____

Çok doğru demiş. Kel başa şimşir tarak derler ya. Adamlar dese ki "sen önce Güneydoğudaki vatandaşlarına su götür be aç." bakar kalırlar :D

İnsanda utanma olmazsa her şeyi söyler. Ve herkes kendisine yakışanı yapar.

Bunlar da israil uşaklığını yapıyorlar demek ki bunlara o yakışıyor.

Kusura bakma ama arkadaş bu kadar saçmalayarak GÜLME krizi animi yapmanı gerektirecek ne var bunda.İnsanların ölmesi mi hoşunuza gitti yoksa müslümanların ölmesi mi?Yoksa koynumuzda faşist yahudi mi besliyoruz.Şu insanlara bak ya gerçekten bitmiş bu millet tepkiye bak acizlik psikolojisi midir bu patlamalar anlamadım ki?

Kardeş iyi de sana bi gariplik gelmiyor mu bu işte?
Şöyle ki;

Şehit olan askerleimiz Müslüman değil mi?

Bu olayı gerçekleştiren teroristlere yumuşacık yaklaşan hükümet, Filistin olayına neden bu kadar sert giriyor?

Kusura bakma anlayamadığım için soruyorum.Mantıklı bi açıklaman var ise söyle de biz de aydınlanalım....

ermeni oldunuz rum oldunuz alman(hitler) oldunuz arap oldunuz bir tek TÜRK olamadınız yazık yazıkkkkkk.....

İsrail'e aynı safta olana destek verilmediği için Arap oluyorsa biz kesim sonuna kadar Arap olalım.
Ergenekon TERÖR örgütünün yanında saf tutanların nasıl bir zihniyette olduğunu görüyoruz.

Bir bakıyorsunuz İSRAİL'E BAŞBAKAN GEREKENİ YAPMADI SÖNÜK KALDI diyorlar
Sonra konu ERGENEKON ile bağdaştırılınca EN KRALINDAN İSRAİLLİ oluyorlar.

Yazık

Erdoğan bi sürü ödül alıyoda niye Milliyetçilik yada Türkiye'ye mahsus bir ödül alamıyor ?

benim anlamadıgım suana kadar daha bir kişinin bile israil haklı dediğini görmedim ama arap hayranı zıhnıyetler bızım askerımıze nıye bu kadar uzulmıyorsunuz veya israile karsı gosterılen tepkının aynısı pkk ya nıye gostermıyosunuz denildiğinde bu milliyetçi kesime israil hayranı veya ısraıl usagı gıbı yakıstırmalar yapıyorlar. bu nedir sımdı yazılanları neresınden okuyor bu yorumcular. once bızım sehıtlerımıze uzulun demek vatan haınlıgı olmus ne gunlere kaldık hey ALLAH ım ya. madem bu kadar uzuluyosunuz gıdın fılıstıne omuz omuza carpısın beyler. bız burda pkk yla carpısmaya devam ederiz sıze ıhtıyacımız olmadı ALLAH ta muhtac etmesın zaten.

benim anlamadıgım suana kadar daha bir kişinin bile israil haklı dediğini görmedim ama arap hayranı zıhnıyetler bızım askerımıze nıye bu kadar uzulmıyorsunuz veya israile karsı gosterılen tepkının aynısı pkk ya nıye gostermıyosunuz denildiğinde bu milliyetçi kesime israil hayranı veya ısraıl usagı gıbı yakıstırmalar yapıyorlar. bu nedir sımdı yazılanları neresınden okuyor bu yorumcular. once bızım sehıtlerımıze uzulun demek vatan haınlıgı olmus ne gunlere kaldık hey ALLAH ım ya. madem bu kadar uzuluyosunuz gıdın fılıstıne omuz omuza carpısın beyler. bız burda pkk yla carpısmaya devam ederiz sıze ıhtıyacımız olmadı ALLAH ta muhtac etmesın zaten.

Acaba sizin saçmalamanızdan dolayı olabilir mi onlar?

Tutup burda "bizim askerimize niye bukadar üzülmüyorsunuz" diyen bir zihniyete insanalrın sen israil uşağısın demesinden daha normal ne olabilir?

Filistin için üzülen tüm insanlar mehmetciğimiz içinde üzülüyor, ama siz resmen ve alenen yalan söyleyerek "niye üzülmüyorsunuz" diyebiliyorsunuz.

bu yalandır, kocaman kuyruklu bir yalandır, utanmazca söylenilen bir yalandır.

Bana her kimsi mehmetciğe üzülmüyorsun derse o diyenin alnını karışlarım, yerin dibine sokarım!

herkes haddini bilsin!

Bir kişinin bile israil haklı dediğini duymadım demişsin, takiyye yapıyorlar da ondan.

"Filistinden bana ne?" "araplardan bana ne?" "filistin için üzülenler mehmetcik için üzülmüyor" "filistin için çok meraklıysanız filistine gidin" vs. diyenler tamamı israil dostudur, israil uşağıdır.

Bu olay, bu vahşet kayıtsız şartsız kınanmalıdır, lanetlenmelidir.

FAKAT, AMA vs. diyenler takiyyeyi bıraksınlar ve mertçe dürüstce biz israilden tarafız desinler!

Herkes kendisien yakışanı yapar.

İsrail aşıkları kendilerine yakışanı, insan haklarından olanlarda kendilerine yakışanı yapar!

İçimizdeki Yahudi yalakalarının ortaya cıkmasından rahatsız olan yosmaları görelim :D:D:D

Acaba sizin saçmalamanızdan dolayı olabilir mi onlar?

Tutup burda "bizim askerimize niye bukadar üzülmüyorsunuz" diyen bir zihniyete insanalrın sen israil uşağısın demesinden daha normal ne olabilir?

Filistin için üzülen tüm insanlar mehmetciğimiz içinde üzülüyor, ama siz resmen ve alenen yalan söyleyerek "niye üzülmüyorsunuz" diyebiliyorsunuz.

bu yalandır, kocaman kuyruklu bir yalandır, utanmazca söylenilen bir yalandır.

Bana her kimsi mehmetciğe üzülmüyorsun derse o diyenin alnını karışlarım, yerin dibine sokarım!

herkes haddini bilsin!

Bir kişinin bile israil haklı dediğini duymadım demişsin, takiyye yapıyorlar da ondan.

"Filistinden bana ne?" "araplardan bana ne?" "filistin için üzülenler mehmetcik için üzülmüyor" "filistin için çok meraklıysanız filistine gidin" vs. diyenler tamamı israil dostudur, israil uşağıdır.

Bu olay, bu vahşet kayıtsız şartsız kınanmalıdır, lanetlenmelidir.

FAKAT, AMA vs. diyenler takiyyeyi bıraksınlar ve mertçe dürüstce biz israilden tarafız desinler!

Herkes kendisien yakışanı yapar.

İsrail aşıkları kendilerine yakışanı, insan haklarından olanlarda kendilerine yakışanı yapar!

güzel hoş yazmıssın bırader ama o fılıstın yuruyusunu yapan oratılıgı kasıp kavuran zıhnıyet nıye mehmetcıgımız ıcın bu zamana kadar nıye aynı tepkıyı vermedı. arap hayranı oldukları ıcın olmasın. gencecık fıdanlar mayın yuzunden ellerını, ayaklarını,gozlerını kaybetmıs daha 20 yasında gencecık delıkanlının hayatı bıtmıs hangı cemaat bu kahramanlara yardım topladı onların aıllelerı ıcın ne yaptı bızım tepkımız bunlardan dolayı olmasın once kendı yarayan kanana pansuman yap bak ozaman bır ALLAH ın kulu ses cıkarmıyomu. ama sız hıc bırsey yapmayın sadece ALLAH rahmet eylesın dıyın kısık sesle kahrolsun pkk dıyın iş fılsıtıne geldımı aslan kesılın bız kendı acımızı dıle getırınce israil usagı olalım tabı o dağlarda pkk yla catısan asker cemaatlerın gozunde kafır ya. oyuzden bıze ısraıl usagıda dersınız amerıkan usagıda dersınız ne dıyım sıze daha bılmemkı

020620101349233845589_3.jpg

020620101349513848230_3.jpg

arap hayranları tabiki gitsin.

Ama israil hayranları da defolup israile gitsin!

Gitsinler israillilerin ellerini eteklerini öpmeye devam etsinler,burdan uzaktan zor oluyordur onlara!

Biz bu psikolojiye, bu israil yalakalarına halk arasında "insanlık düşmanı" diyoruz!

Neden ki daha düne kadar yapılanların "kader" olduğunu savunan başbakanınızı şakşaklamadınız mı ? Bunlar da kader, geçiniz.

Neden ki daha düne kadar yapılanların "kader" olduğunu savunan başbakanınızı şakşaklamadınız mı ? Bunlar da kader, geçiniz.

:)

Gördüğünüz her sakallıyı dedeniz sanmayın!

Ben akpli değilim ki bunu yazıyorsun.

Hakkaten git gide komikleşiyorsunuz.

Size karşı her yazı yazan akpli öyle mi?

Vah sizin mantığınıza vah!

Bu arada BAŞBAKANINIZ demişsin, senin başbakanın NETENYAHU mu?

Öyledir öyledir!

:)

Gördüğünüz her sakallıyı dedeniz sanmayın!

Ben akpli değilim ki bunu yazıyorsun.

Hakkaten git gide komikleşiyorsunuz.

Size karşı her yazı yazan akpli öyle mi?

Vah sizin mantığınıza vah!

Bu arada BAŞBAKANINIZ demişsin, senin başbakanın NETENYAHU mu?

Öyledir öyledir!

O ve yandaşları hiç bir zaman başbakanım cumhurbaşkanım olmadılar, olmayacaklar. NETENYAHU değil ama Kral Abdullah da değil.

kader nedir,ne anlama gelir bir araştır bakalım?Buradan kuru sıkı atmakla olmaz.Kainatta yaşanan herşey kaderde yazılıdır.Herşey YÜCE ALLAH(C.C.)'ın izniyle olur.Kötü olaylarda ALLAH(C.C.)'ın izniyle olur fakat yanlışı ve hatayı kul yapar ALLAH(C.C.) o yolu açar.Biz müslümanlar olarak her zaman nerede olursak olalım önlemimizi almalıyız her türlü tehlikeye karşı ve gerisini YÜCE ALLAH(C.C.)'a bırakmalıyız.

İsrail Hamas'ı terörist bir örgüt olarak görüyor ve Hamas da İsrail'i devlet olarak tanımıyor. Bu böyle devam ettiği sürece ambargo kırılsa dahi Gazze sefaletten yıkımdan kurtulamaz. Yarın bir bakarız bir hava saldırısı, ardından karadan operasyon 1500-2000 ölü çıkar. Değişen bir şey olmaz. Yardım gemileriyle ancak dikkatleri o bölgeye çekersin, oda zamanla unutulur gider.

Açtığım iki konu sorunuza cevap veriyor ama cevap duymak istemediğiniz için konularımı kapattırıyorsunuz, biliyorum çok zorunuza gidiyor acı gerçekleri ortaya çıkarıyorum kaldıramıyorsunuz çok zorunuza gidiyor....Unutmayın DOST ACI SÖYLER.

Sorularınızın cevabı Son Açtığım(Kaptıldı) iki konuda fazlasıyla vardır ordan takip edin...

böyle dost düşman başına...

biletini alıverelim hemen, gonderelim adamcagızı kendi vatanına o zaman

Geri