benim anlamadıgım suana kadar daha bir kişinin bile israil haklı dediğini görmedim ama arap hayranı zıhnıyetler bızım askerımıze nıye bu kadar uzulmıyorsunuz veya israile karsı gosterılen tepkının aynısı pkk ya nıye gostermıyosunuz denildiğinde bu milliyetçi kesime israil hayranı veya ısraıl usagı gıbı yakıstırmalar yapıyorlar. bu nedir sımdı yazılanları neresınden okuyor bu yorumcular. once bızım sehıtlerımıze uzulun demek vatan haınlıgı olmus ne gunlere kaldık hey ALLAH ım ya. madem bu kadar uzuluyosunuz gıdın fılıstıne omuz omuza carpısın beyler. bız burda pkk yla carpısmaya devam ederiz sıze ıhtıyacımız olmadı ALLAH ta muhtac etmesın zaten.
Acaba sizin saçmalamanızdan dolayı olabilir mi onlar?
Tutup burda "bizim askerimize niye bukadar üzülmüyorsunuz" diyen bir zihniyete insanalrın sen israil uşağısın demesinden daha normal ne olabilir?
Filistin için üzülen tüm insanlar mehmetciğimiz içinde üzülüyor, ama siz resmen ve alenen yalan söyleyerek "niye üzülmüyorsunuz" diyebiliyorsunuz.
bu yalandır, kocaman kuyruklu bir yalandır, utanmazca söylenilen bir yalandır.
Bana her kimsi mehmetciğe üzülmüyorsun derse o diyenin alnını karışlarım, yerin dibine sokarım!
herkes haddini bilsin!
Bir kişinin bile israil haklı dediğini duymadım demişsin, takiyye yapıyorlar da ondan.
"Filistinden bana ne?" "araplardan bana ne?" "filistin için üzülenler mehmetcik için üzülmüyor" "filistin için çok meraklıysanız filistine gidin" vs. diyenler tamamı israil dostudur, israil uşağıdır.
Bu olay, bu vahşet kayıtsız şartsız kınanmalıdır, lanetlenmelidir.
FAKAT, AMA vs. diyenler takiyyeyi bıraksınlar ve mertçe dürüstce biz israilden tarafız desinler!
Herkes kendisien yakışanı yapar.
İsrail aşıkları kendilerine yakışanı, insan haklarından olanlarda kendilerine yakışanı yapar!