İsrail'in kanlı operasyonuyla ilgili en ciddi tepkiyi Gay'ler verdi

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
İsrail'in kanlı operasyonuyla ilgili en ciddi tepkiyi Gay'ler verdi

Gay-Pride'dan attılar

522027_detay.jpg

İsrail, Gazze'ye insani yardım götüren gemilere saldırısından dolayı, İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenecek "Gay Pride" etkinliklerinden atıldı.
Madrid'de 30 Haziran-4 Temmuz arasında yapılacak "Eşcinsel Olmanın Gururu" (Gay Pride) etkinliklerine katılacağı açıklanan İsrail, insani yardım filosuna yapılan saldırıdan dolayı program dışı bırakıldı.

İspanya Gay, Lezbiyen, Transseksüel ve Biseksüel Federasyonu (LGTB) Başkanı Antonio Poveda, 3 Temmuzda Madrid sokaklarındaki korteje katılacak 35 TIR arasından İsrail'e ait olanının çıkarıldığını duyurdu.

"Gay Pride"a Tel Aviv Belediyesi adına katılması öngörülen İsrail'e, Madrid'deki Büyükelçiliği de destek vermişti. İsrail askerlerinin insani yardım gemilerine yaptığı saldırının "Tel Aviv Belediyesi tarafından kınanmamasından" dolayı kortejden çıkarıldığı belirtilirken, LGTB yekilileri "saldırıyı kınayan, insan haklarını savunan herhangi bir İsrailli grubun başvurması halinde Gay Pride'a alınabileceğini" açıkladı.

Ekli dosyalar

• 522027_htmansetyeni.jpg
    522027_htmansetyeni.jpg
    44.4 KB · Görüntüleme: 1,698
bazilari o gay'ler kadar olamadi... sadece susmakla yetindi... sanirim bazilari o gay'lere bakipta insanlik erkeklik ogrenmeleri gerekecek

şu adamlara gay demesek keşke. bu adamların türkçemizde isimleri var.
onların adı: ****. lütfen bunu argo ya da hakaret olarak anlamayın ama bunların adları bu.

ayrıca bu adamlara gay diyerek içinde bulundukları durumu daha da masumlastırıyoruz, farkında degiliz.

Senin gibilerinde Türkçede ismi var "yobaz" diyoruz biz...hatta bizim mahallede tarikatlerin peşine takılmış tüysüz delikanlılara "tekke oğlanı"da derler.

hakaret edince eline ne gecti?
sadece gay yerine türkçe kelime kullanılması gerektigini söyledim.
sen buradan nasıl benım yobaz oldugumu cıkarabilliyorsun ki? :thumbdown:

şu adamlara gay demesek keşke. bu adamların türkçemizde isimleri var.
onların adı: ibne. lütfen bunu argo ya da hakaret olarak anlamayın ama bunların adları bu.

ayrıca bu adamlara gay diyerek içinde bulundukları durumu daha da masumlastırıyoruz, farkında degiliz.

bu adamlarin turkcemizde isimleri (yani cogul) var... onlarin adı--- (kisaca argo ve kufur bilerek ve isteyerek hakaret ) her nekadar hakaret olarak anlamayin desende bilerek ve isteyerek hakaret etmisin... ismi deil isimleri var demissin yani diger isimlerinide soyleyebilirdin kibarcasini... turkcemizde ibneden baska bir cok soz var gaylar ile ilgili ve kufur olarak da deil....

ayrica bu adamlara gay diyerek icinde bulunduklari durumu dahada masumlastiriyoruz... ( kisaca acik acik belirtmissin hakaret edin kufur edin diye..masum deiller vs demeye getirmissin gay kibar demeye getirmissin ibne diyin hakaret ve kufur edin agir cumleler kurun demeye getirmissin)

bende anlamadim o gaylardan neden bukadar hisli bahsettigini.. neden hakaret etme gibi bir eylem icinde oldugunu ? gaylarla ne tur bir iliskin vardi ki bole cumleler kurdun ?

kişinin adi sözleri kendine aittir.
adam gaylerden hop kele, indi sonrada takkeye ordan da yobaza..
ama yobazlık aslında her zerrenize işlemiş..
böyle bir durumda dahi laf salatalığı arasında islam a saldırı kanınızın akışı ile beraber açığa çıktı..
dediğim gibi avatarın sana çok yakışmış..

bu adamların türkçemizde isimleri var.
onların adı: ibne. lütfen bunu argo ya da hakaret olarak anlamayın ama bunların adları bu.

Ustam bu konuda ben ayni fikirde degilim, cünkü ibni ile benzerligi var, kim "ibne" kelimesini üretti diye arastirip duruyorum, senelerim gecti o düsüncemden kurtulamadim, bayada o kelimeyi hayata kuyana kizip duruyorum.
Bu kelimeyi üreten kisi kasti yapmistir diye tahmin ediyorum.

kişinin adi sözleri kendine aittir.
adam gaylerden hop kele, indi sonrada takkeye ordan da yobaza..
ama yobazlık aslında her zerrenize işlemiş..
böyle bir durumda dahi laf salatalığı arasında islam a saldırı kanınızın akışı ile beraber açığa çıktı..
dediğim gibi avatarın sana çok yakışmış..

demekki sen yobazlık ile tekke oğlanlığını İslamla özdeşleştiriyorsun...oysa ben yobazı İslamı siyasi paltforma indirerek kullanan muhafazakarları tanımlarken kullanıyorum tekke oğlanlığını ise İslam ile güç elde ettiğini sanan bir takım uyanık din baronlarına kanmış gençler olarak kullanıyorum...İslamı kalbine nakş etmiş bir insanın ne yobazlıkla ilgisi olur nede tekke oğlanlığı vs. ile.

he doğru sizin gibiler farklı farklı anlamlarda kullandığınız için yobazlığı biz yetişemiyoruz hızınıza ..
boşuna laf ebeliği yapmayalım ,İSLAM ın temelinden bahsediyorsun ...nakıştan ve güzelliğinden bahsediyorsun ama İSLAM ada dokundurmadan edemiyorsun.
neyse bu konu uzar gider.

re re re ra ra ra helal olsun gaylere ..
en azından bazı kesimden fazla sesi soluğu ve tepkiyi göstermişler.

kendi pislikleri kendilerini alakada eder ama en azından insani düşüncelerin bir kısmı kalmış .. ; )

Ayrımcı mesajlar düzenlendi. Bir daha ki sefere müsama gösterilmeyecektir... Her mesajınızda nefret söyleminizi kusuyorsunuz.

Ustam bu konuda ben ayni fikirde degilim, cünkü ibni ile benzerligi var, kim "ibne" kelimesini üretti diye arastirip duruyorum, senelerim gecti o düsüncemden kurtulamadim, bayada o kelimeyi hayata kuyana kizip duruyorum.
Bu kelimeyi üreten kisi kasti yapmistir diye tahmin ediyorum.

dilimizde kasitli olarak turetilmis bir cok kelime var maalesef...

Bu dil dalinda okuyan kisilerin doktarisini yapmak icin iyi bir calisma olabilir degilmi?
Keske bir kitab yazsalarda ögrensek, bu tür kelimeler hangi niyetle, ne zaman, kimden ve nereye hizmet ettigini.

evet iyi bir calisma olabilir kanisindayim.. cunku bir cok anlamsiz ve degistirilmis cumle girdi sonradan dilimize

Geri