İsraili BOYKOT ET

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0
Bir markete gittiniz. alışverişinizi tamamlayıp evinize çekildiniz ve almış olduğunuz Tamamen Yahudi sermayesi olan CocaCola'nızı açıp arkanıza yaslanıp keyif içinde televizyon seyrediyorsunuz. peki aldığınız ürünlerin FİLİSTİN'li kardeşlerimize KURŞUN olarak geri döndüğünüzü biliyormusunuz. Belki biliyorsunuz ama vazgeçemiyorsunuz bu keyiften.Siz arkanıza yasnalıp keyiflenirken onlar Cihat ediyorlar. Bence bir an önce vazgeçmelisiniz bu KANI az da olsa durmak bizlerin elinde. Biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum sizileri. Rabbim zulme uğran tüm din kardeşlerimize yardım eylesin. :(

katılıyor ve destekliyorum.... yalnız terörist israil devleti ile bu devletin uygulamalarından rahatsız yahudileri de bir tutmadığımı bildirmek isterim...

slm

bende zaten israilleri sevmem buda benden size bi resim bencede artık coca cola içmeyin ben bunu bile bile hala coca cola içiyorum artık bırakamıyorum tiryakisi oldum

632823285555164051.JPG

israil ürünlerini boykot edersiniz aç kalırsınız beyler benden söylemesi :=) (Dünya ticaret örgütü dahil, bir çok sektör ve gıda sektörünün çoğu onların elinde)

neterkhert' Alıntı:
israil ürünlerini boykot edersiniz aç kalırsınız beyler benden söylemesi :=) (Dünya ticaret örgütü dahil, bir çok sektör ve gıda sektörünün çoğu onların elinde)
Haklısın her yerde elleri var Peygamber katili Kafirlerin. Niye aç kalalım dostum, yalnış düşünüyorsun bence. Zamanında Osmanlı'dan parayla Filistin topraklarını isteyen köpeklere mi muhtaç kaldık. bu kadar mı aciz kaldık be. o kadar zoruma gidiyor ki dostum anlatamam neydik ne olduk. Atalarımızın kemiklerini sızlatıyoruz el birliğiyle.:(

haklısın ama devir sanayi ve teknoloji devri.. osmanlı geçmişte kaldı artık onlara ancak sanayimizi ve teknolojimizi ilerleterek karşı cıkabiliriz. herkesin zoruna gidiyor bu durum.benim de .. ama maalesef gerçek bu ..

Butun kalbimle desteklıyorum .Bunu da herkese yaymanızı istiyorum.Saygılar

Allah razı olsun dostum. millete bunları anlatmak lazım. biz burda bilgisayar başında aferdesiniz ...ikimiz denk ya onlar ne yapsın.
Rabbim Yardım Etsin Cuma Geçesinin Mürhetine...

ölen ölür kalan sağlar bizim ;)
tv karsısında cocacola keyfimiz var oda giderse tamam...

Yaziklar Olsun

Azadi_DersiM' Alıntı:
sen sorunlu musun dostum. yada kafan yerinde mi, alkollümüsün nesin sen ya. Senin gibi düşünen adamlar yüzünden bu hale geldik.
YAZIKLAR OLSUN başka birşey demiyorum sana.:(

benmi dedim akp yi basa gecir?? oy verecegin partiyi benmi soluyorum???
kardeşim diyip katlettirdiler ırakdakileri.... sorun bendemi sendemi?

Azadi_DersiM' Alıntı:
benmi dedim akp yi basa gecir?? oy verecegin partiyi benmi soluyorum???
kardeşim diyip katlettirdiler ırakdakileri.... sorun bendemi sendemi?

önceki mesajınla ne alakası var yazdıklarının az önce colanı yudumlayan sen değilmiydin.ben demek istediğini anladım, tabiki beinm yada senin verdiğin oylarla gelmedi akp başa. akp için demiyorum yahudi kimi isterse o başa geçer.burda hemfikiriz herhalde. pm den görüşebiliriz.

ne görüsecem pm den yaaa... kafandaki örümcekleri at biraz aydın düşün ondan sonra...
türklerde yapsın ii bişe ondan alalım...
ben zevkime göre alırım kimi asmıslar kesmişler banane?

EywAllah görüşme. sen aydınsın tabi. ne ....ok oluyorsa bu aydın olmak. çözemedim hala ilericimi oluyor, dini, şeriatı yok saymak mı oluyor.birde bunu çıkardılar yeni moda ÖRÜMCEK KAFALI. açıkla bana nedemek örümcek kafalı. aydın olmayı sormuyorum, sormuyorum çünkü bilecek bir kapasiten yok.kelimelerinden bu belli oluyor. seni ve senin gibileri Allah'a havale ediyorum.:mad:

EFT yap daha erken gider ;)
sen ilk önce ne yazdıgını oku ok?
bişeyi almamakla buna karsı cıkamazsın... devletine toplanıp diyeceksinki bunu ülkeme sokma...
eger bunu engelleyemiyorsan o zaman sende defol!!!
biz bu kafirlerin yaptıklarını yemek içmek istemiyoruz!!!
diyeceksin ;)

sen bak dalgana evlat aynen devam...

Güzel birkaç söz vardır bilmem hatırlarmısınız "Domuzdan post Araptan Dost olmaz.Ne şamın şekeri ne arabın yüzü"Elalemin derdi için hayatta gerilemem kusura bakmasınlar.Biz dara düşsek hayatta bize yardım etmezler.Bizim dar günümüzde yardım eden pakistanlılar,Azeri kardeşlerimiz ve türk dünyası olur yine.Gerisi hiçte umrumda değil.

ya kardeşim onlar osmanlı sayesinde rahata ermişlerdi ama hepsi osmanlıyı sırtından bıçakladılar sonunda katlansınlar bi zahmet ..eskiden iran,ırak ,surye ,filistin . hep osmanlını elinde güvendeydi.ama adamlar hainlik yapıp sırt çevirdiler sonucuna katlansınlar...zateb bu yahudilerde her yerde kimse bunlara ambargo felan uyguluyamaz türküye bi yapsın nasıl maf ederler saldırırlar ..hiç boşuna "biz yakarız yıkarız demeyin bi fuz tamam " onun için once biz okulumuzu hakkıyla okuyalım ,işimizi dürüstçe yapalım inşallah gerisi gelir

Azadi_DersiM' Alıntı:

sen eger müslümansan, allaha inaniyorsan, sana yaziklar olsun,
ic devam et coca colayi, bi kursunda sen sik kardeslerimize , zaten ölen ölüyo demi:mad: :eek:ut:

inanilir gibi degil

arkadasim, onlar bize sirt cevirdiyse araplar, yinede peygamberimiz arap, napalim, bi söz vardir, kötülük yapana iylik yap, yinede müslüman kardeslerimiz, onlara eskiden yaptiklainin yanlis oldugunu nasil anlatacaz, tabiki yardim ederek, sahip cikarak, bunu bi anlayin, ,

Geri