İsrail'e ekonomik gözdağı

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Çağlayan, Mecliste, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin İsrail ile serbest ticaret anlaşması olduğunu söyledi.

Türkiye'nin geçen yıl İsrail'e 1,5 milyar dolar ihracat, 1 milyar dolar da ithalatı olduğunu belirten Çağlayan, bu yıl da 2,5 milyar dolarlık bir ihracatın sözkonusu olabileceğini kaydetti.

Zafer Çağlayan, "Şu anda ortaya çıkan durum, insanlık dışı davranış, devlet terörü estirilmiş olması, ticaret rakamlarının hepsini bir kenara bırakmamıza neden olur. Bunlar öne çıkınca ticaret hacmi ne olursa olsun, nereye giderse gitsin, bunlara bakılmaz." dedi.

kaynak

lafi birakalim icraate bakalim...

Sen israile bütün kurumlarını sat ticareti bitireceğiz deyiver telefon hatlarını keserler sesin çıkmaz nasıl okullarda fatura ödenmediği için elektirikleri kestikleri gibi herşeyi keserler vede ağzını açamazsın recep bey

israil ile ekonomik savasa girersek kaybederiz

israil ile ekonomik savasa girersek kaybederiz

suanda batmadin mi ? dunyadaki itibarin cok mu iyi ? namusmu seref mi onemli ? yoksa ekonomi mi ? ben israile ambargo uygulanarak batacagimizi dusunmuyorum... israil dunyada tek guc deil... ya hukumet acizligi birakacak icraat yapacak... yada aciz oldugunu kabul edecek meclisi terk edecek... bunun baska yolu yok benim gozumde

..:.. Ekonomik aLışverışı kesemezLer öLe koLay değiL ama onLarın sana yaptıkLarını sende fırsatını buLdun mu onLara yaparsınız ama o yürek nerede bizimkiLerde ..:..

..:.. Ekonomik aLışverışı kesemezLer öLe koLay değiL ama onLarın sana yaptıkLarını sende fırsatını buLdun mu onLara yaparsınız ama o yürek nerede bizimkiLerde ..:..

işte asıl senin dediğini yapmak kolay değil.onların bize yaptığını biz onlara yapsak arkalarında hangi devletler varsa ki başta ABD var bize hesap sormaya kalkacaktır.

ha tek sadece israil olur ozaman tamam ama dikkat edilmesi gereken nokta orada sadece israil yok.

Boşa tartışmayın.

Bizim bu hükümet boş boş konuşur 1 hafta sonrada unutulur herşey normale döner.

Onu yapacak yürek yok onlarda.

Ahmedinecad bile bizimkilerden daha yürekli .

Geri