İsrail yardım malzemelerini yolluyor

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
Mısır'ın Gazze ile olan Refah Sınır kapısını açtığı bildirildi. İsrail ordusu ise yardım malzemelerini Kerem Şalom geçiş noktasında Gazze'ye transfer etmeye başladığını duyurdu.

TEL AVİV - Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah sınır kapısının açılması yönünde talimat verdiği bildirildi.

Mısır'ın MENA ajansının haberinde, gerekli tıbbi ve insani yardım ile hasta ve yaralı geçişinin sağlanabilmesi için Mübarek'in bu sınır kapısının açılmasını istediği belirtildi.

Sınır kapısının ne kadar açık kalacağı henüz belirtilmedi.

Öte yandan İsrail'in yardım gönüllülerinden 360'ını tutukladığı belirtildi.

İsrail ordusu ise Twitter sayfasından yaptığı duyuruda , Aşdod limanına yanaştırılan gemilerdeki yardım malzemelerinin Kerem Şalom geçiş noktasından Gazze'ye transferine başladığını belirtti.

KaynaK

İsrail'e Hitler Girsin.

Bu israile kınama haricinde bir şey yapmaya avrupa birliiğinin kararını beklemeye mecburmuyuz ya dünyanın en iyi ordularından birine sahibiz nedir bu durum.

o şerefsizler kendi ülkelerine sokuyodur yardım malzemelrini israilin nasıl bir ülke olduğunu biliyoruz

bırde kendılerını rezıl edıolar bır yandan tutuklama bır yandan yardım edıolar salaklar dunyada tek baslarına kaldılar

bırde kendılerını rezıl edıolar bır yandan tutuklama bır yandan yardım edıolar salaklar dunyada tek baslarına kaldılar

tek başlarına falan kalmadılar abd ingiltere gibi köklü devletler herzaman israilin arkasında olucaklar

tek başlarına falan kalmadılar abd ingiltere gibi köklü devletler herzaman israilin arkasında olucaklar

katılıyorum abd ve ingiltereden israile hala yaptığı insanlık dışı zulümlerden dolayı büyükbir tepki göstermemişlerdir.buda onların israilin arkasında olduğunu gösterir

Obamanın olay sonrası düşüncesi:
Ölü ve yaralılara derin üzüntü duyuyorum.

İngiltere başbakanı açıklaması:
israil saldırısı kabıl edilemez demiştir

ve hala bunlarla yetiniyorlar hala bir icraat yok .

katılıyorum abd ve ingiltereden israile hala yaptığı insanlık dışı zulümlerden dolayı büyükbir tepki göstermemişlerdir.buda onların israilin arkasında olduğunu gösterir

israil'i kuran abd dir zaten bundan daha büyük kanıt ne olabilir ki?

abd nin kınamaları falan hepsi yalan...

israil' kuran abd dir zaten bundan daha büyük kanıt ne olabilir ki?

abd nin kınamaları falan hepsi yalan...

bu sefer israil abd'yi zor durumda bıraktı bakalım neler olcak

abd nin de israilin de ALLAH belasını versin.

savaşa girmeyi kolay sanıyoruz. hele de bizim gibi savaş nedir bilmeyen yeni nesil için çocuk oyuncağı oluyor. her havlayana oşt diyerek saldırsaydık vay halimize. çevremizde bizim herhangi bir kötü duruma düşüp de üzerimize üşüşmeyi bekleyen çok sayıda çakal varken atacağımız her adıma çok daha dikkat etmemiz gerekiyor.

Ben farklı düşünüyorum.

Bence ABD ve İngiltere'nin arkasında İsrail var. Hatta ABD ordusu da İsrail'e hizmet eden bir ordudur. Yoksa Irak'ta Afganistan'da işi ne Ola?

ABD'de,İngitere'de, Fransa'da vs. ülkelerde İsrail Lobisinin desteğini alamayan hiç bir siyasi güç iktidar olamaz.

İsrail kahrolsun.
Şu iki yüzlü mısır da ayrı bir mesele..

İsrail'in "Arz-ı Mevud" hayali Nil ve Fırat arasındaki toprakları kapsayan Büyük İsrail devletidir. Bugün Nil kıyılarına kadar olan kısmı İsrail'in olmuştur. Adı her ne kadar Mısır olsa da davranışları İsrail olan bir devlet Nil'e hakimdir.

Hüsnü Mübarek = Peres=Ariel şaron= Liberman vs.

Bocalamaya yeni başladılar ...
Durun daha bu başlangıç ..
Onların niyetleri çok farklıydı , lakin oyun tutmadı ...
Şimdide sevmli rolüne soyundular , yakında öyle bi soyunacaksınız bir daha toparlayamıcaksınız az kaldı ...

kınadık bitti işte ne güzel..İsrailin bu yaptığının altındanda bişey çıkar kesin hakkımızda hayırlısı artık

Geri