İsrail TSK'daki istifalardan endişeli

• Konbuyu başlatan Kutay Alp
  • Başlangıç tarihi
K

Kutay Alp

Guest
İsrail TSK'daki istifalardan endişeli

İsrailli haber sitelerinden Ynet, İsrailli yetkililere atfen verdiği haberinde, Türk Genelkurmayı'ndaki gelişmeler nedeniyle İsrail'in endişeli olduğunu belirtti.

DERİN ENDİŞEYLE İZLİYORUZ

Haberde, İsrailli yetkililerin, "Ankara'daki siyasi gelişmeleri derin endişeyle izlediği" ve özellikle Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner'le birlikte, diğer üç kuvvet komutanının görevlerini bırakmasıyla ilgili endişelerini dile getirdikleri kaydedildi.

Habere göre, adı verilmeyen İsrailli bir yetkili, "Bu hareket Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İslamcıların işine yarıyor. Bu gelişme, Türkiye'de islamcılara karşı son kalenin de düştüğü anlamına geliyor" ifadelerini kullandı.

ÖZÜR DE UZLAŞMAYI DA ETKİLER

İsrailli yetkililer, söz konusu gelişmenin, Mavi Marmara olayıyla ilgili BM'nin Palmer raporu üzerinde bir uzlaşmaya varılması ihtimalini de etkileyeceğini öne sürerken, bir yetkilinin bunun, Türkiye'den özür dilenmesi konusunda hükümeti zorlayan Savunma Bakanı Ehud Barak'ı, özür dilenmesine kesinlikle karşı oldukları bilinen Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman ile Başbakan Yardımcısı Moşe Ya'alon karşısında da zayıf düşüreceğini iddia etti.

İsrail TSK'daki istifalardan endişeli en son haber

İyide bu istifalardan sadece İsrail endişeli değil ki.

CHP endişeli

Ergenekoncular endişeli

Balyozcular endişeli

Bahceli endişeli

ortak nokta ENDİŞE

israil gibi bir ülke birşey söylüyorsa tam tersi de olabilir.
Zil takıp oynadıklarını açık edecek değiller ya.
İsarailin orta doğudki başarısının temeli dostunu düşman düşmanını dost olarak tanıtıp kendisine karşı olanları birbirine kırdırmak.

İsrail'in dediklerinin çok mu önemi var.Ya da işimize gelince önemsiyoruz mu diyelim! Tsk Türk milletinin onurudur.İsrail kendi işine baksın.

Sadece endişeli olmayan,onurlu ve şerefli Türk milletidir.Çünkü herkes kendi işini yapmalı.

CHP endişeli

Ergenekoncular endişeli

Balyozcular endişeli

Bahceli endişeli

ortak nokta ENDİŞE

İsrail i , CHP yi ,Bahceli yi ve tüm darbeciler neden endişelenmiş acaba

Bu muhteşem!! dörtlüyü endişelendiren ENDİŞE benide endişelendirmeye başladı

CHP endişeli

Ergenekoncular endişeli

Balyozcular endişeli

Bahceli endişeli

ortak nokta ENDİŞE

üniverite sınavında göz göre göre ve kabullenerek yaptıkları üç kağıtçılığı tatmin olarak kabullenen zihniyetten beklenebilecek en güzel yorum.
Ama ben endişelenmiyorum;
çünki bu adamların din ve diyanetle uzaktan yakından ilgisi yok :)

üniverite sınavında göz göre göre ve kabullenerek yaptıkları üç kağıtçılığı tatmin olarak kabullenen zihniyetten beklenebilecek en güzel yorum.
Ama ben endişelenmiyorum;
çünki bu adamların din ve diyanetle uzaktan yakından ilgisi yok :)

dağ üstünde saksağan vur beline kazmayı

Madem endişelenmedin o halde MHP genel merkezine bi faks çekiver de bizim Bahçeli de boşu boşuna endişelenmesin yazık tatili zehir olur sonra

Geri