İsrail Savaş suçu işlemiyorsa ne suçu işliyor? İnsanlıkmı?‏

wanted0053

New member
Reaction score
0
Son günlerde İsrail Hükümetinden yükselen sesleri hepimiz duyuyoruz.
Önce Ayrılık dizisi, Sonra Kurtlar Vadisi Pusu dizisi, En sonda Lübnan Başbakanı ile birlikte açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğanın
sözleri bahane edilerek veryansın ettiler.
Ahlaksızca, Küstahca açıklamalarda bulundular. Buda yetmedi, Telavivdeki Türkiye Büyük elçisine saygıdan uzak hareketlerde bulundular.
İsrail, Dünyanın en ahlaklı ordusuna ve siyasetçilerine sahip bir ülkedir. Türkler, ordumuza ahlak dersi verebilecek en son kişilerdir benzeri propaganda kokan sözleri çok sık duyar olduk.
Peki, Sormak istiyorum.
Havadan neden bu kadar nem kapıyorlar acaba?
Ahlaksızca, Rezilce aldıkları topraklar üzerinde
kurdukları hükümetleri ile dünyaya ahlak dersi vereceklerinimi planlıyorlar?
Ahlak dersi vermek bir yanda dursun,
Ahlak lahfzını ağza alabilmek için ahlağın ne olduğu noktasında bilgi sahibi olmak gerekir.
48-49 Yıllarında öldürülen, Sürülen ve dağıtılan Filistinlilerin topraklarının üzerine nasıl kurulduklarını iyi biliyoruz.
Haklı çıkabilmek İçinde, Osmanlı Padişahı Abdül Hamid bu toprakları
bize sattı tarzı dedi kodularla dünyayı inandırma gayreti içerisine girmiş olduklarınıda görebiliyoruz.
Ayrılık Dizisi, İsrail askerlerinin Filistin halkına nasıl zulmettiğini, İnsan haklarını ne şekilde çiğnediğini
belli bir orandada olsa anlatan bir dizi idi.
Kurtlar Vadisi pusu dizisindeki o sahnede ise:
Polat Alendar, Adamı Mematiyi kurtarmak için İsraile ait bir mekanı basıyor.
Orada İsraillileri öldürürken bir İsrailli ise Burası başka bir ülkenin toprağıdır. Savaş suçu işliyorsunuz sözleri üzerine
Hep sizmi savaş suçu işliyeceksiniz? diyor Polat Alendar.
Peki, Filistin gerçeklerimi yanlış? Yoksa Polat Alendarın sözlerimi?
İsrail Yarım asırdır insanlık suçu işlemiyormu?
İsrail toprakları kanla, Kuvvetle, Terörle alınmış topraklar değilmi?
İsrail, Onbinlerce Masumu, Binlerce korumasız çocuğu yarım asırdır öldürmüyormu?
Evet, Bunların hangisi yanlış?
Alıntı:

İnşallah buna da Laiklikle ilgili bişe denmez . Orda Yaşanan Bir Vahşet Allah yardımcıları olsun .. Bizim Sesimizi Çıkarmamız Gerekio Ama Bazıları Engel olmaya çalışmasa ...

Arkadaşlar bu beğediğim yazıyı bir kaç sitede daha paylaştım.Ve bir sitede hiç beklemedim bir yorumla karşılaşdım.Sizin değerlendirmenize bırakıyorum.İşte yazılanlar.

Bu makaleye verilen cevap:Ahah alıntı kaynağı olarak başka bir forumu göstermen gerekmezdi. Ayrıca hani diyorsun ya şöyle böyle ders vermek onlara mı düştü vs vs vs. Bence evet onlara düştü. Bu kadar laf ediyorsun ama yaran olmasan bu kadar gocunmazsın değil mi İsrail'in yaptıklarına ? Sadece Filistin'e yapılan saldırılardan dolayı İsrail bu kadar kınanmaz. Kınanır çünkü bizim kitabını yazacağımız kadar bilgi ve tecrübe sahibi olduğumuz konularda onlar gayet güzel başarılar sağlarken biz 1 haftalık hafıza ile yerimizde sayıyoruz anacım. Bence İsrail'den öğrenecek çok şeyimiz var.

Göt kadar bir yere sahipken bu kadar genişleyen ve dünyaya hükmeden bir ülke mi, yoksa üstünde güneş batmayan bir imparatorluğa sahipken herşeyini kaybedip göt kadar kalan bir ülke mi ders vermeyi hakediyor ?

Sonra benim yazdığım cevap:Kendi yazmadığım her yazıyı paylaşırken alıntı olduğunu altına belirtirim.
Şimdi, Güzel kardeşim kendince sakin bir üslupla cevaplamışsın yazılanları.
Kısaca yazdıklarından ben şunları anladım:
Adamlar kafalarını çalıştırıp dünyaya hükmediyorlar. Bizse yarım aklımızla yerimizde sayıyoruz.
Sen yaran varki gocunuyorsun. Yani İsraili çekemiyorsun kaba tabirle.
Diyorsun doğrumu?
Gelelim cevaplara:
Bunlar senin kendinde gördüğün özellikler diye düşünüyorum açıkcası. Kendi düşüncelerini genele maal etmeye hakkın yok.
Filistinin senin için bir önemi olmayabilir ama
Benim ülkem, toprağım ne ise filistinde aynıdır benim için.
Yani senin tabirinle gocunma yada kaşınmayla alakası yok bu işlerin.
Ben nasıl kendi toprağıma sahip çıkıyorsam Filistinede o denni sahip çıkarım.
Ha şimdi diyeceksinki: kendi toprağınada nasıl sahip çıktığını gördük.
Benim dedelerim, Çanakkalede, Maraşta toprak ve manevi anlamda çok büyük bir zafer kazandı.
Ondan öncede dünyanın %25'ine hakimdiler.
Benim geçmişimde öyle ahlak vardı ki
savaş sonrasında dahi savaş meydanına inilir ve düşman ölüleri arasında yaralı vardır belki diye
kontrol edilir, yaralı varsa yanlarına alır tedavi ederlerdi.
Gözünde bu kadar büyüttüğün İsrailin bu hale nasıl geldi acaba? Çok merak ediyorum doğrusu.
Yaklaşık bir asırdır bir nazi soykrımı diye tutturulmuş gidiyor.
Nazi soykrımı yalanı adı altında dünyanın dört bir yanında para basan lobiler kurdular.
Ve yücelttikleri mossad isimli sözde istihbarat örgütleri ile dünyaya yayıldılar.
Bu örgütünde belki İsrailin yasal nüfusundan daha fazla olan çalışanları var.
Ancak, Ahlaktan yoksun, Ne barıştan nede savaştan anlayan bir ülke
benim örnek alacağım ve kendimi kıyaslıyacağım bir ülke olamaz kusura bakma kardeşim.
Her müslüman benim kardeşimdir.
Ve bir yerde bir müslüman ağlıyorsa benim de yüreğim ağlar.
Yani, Senin bakış açınla: İsrail Filistine yaptıklarından dolayı bu kadar kınanmaz mantığı ile
senin dediğin gibi anca şu an yaptığın gibi oturur bilgisayar başında klavye kahramanlığı yaparsın.

Evet yaram var çünkü, dünyanın her hangi bir yerinde bir müslümanın burnu kanasa canı yansa ve bende eğer gerçek müslümansam bundan rahatsızlık duyarım ve müslüman kardeşimin çektiği acıyı az da olsa hissetmeye çalışırım ve elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.Sen orda sadece bi 5 dk o savaşın içinde onların ne çektiğini gör sadece 5 dk ondan sonra öğreneceğin şeylerden bahset .Siz ve sizin gibiler once insanlığı öğrensinler.Sen ve senin gibilerin T.C Kimlik kartında sadece yazı olarak müslüman yazanlardan utanıyorum...

Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed S.A.V Buyuruyorki: “Bir yerde haksızlık varsa elinle düzelt, elinle düzeltemiyorsan dilinle düzelt. Bunu da yapamıyorsan kalbinle buğzet”

Sonra onun yazdığı cevap:Pişt braveheart sakin ol bakalım. Şu yazıklarına bir bak ondan sonra kimin genelleme, klavye delikanlılığı veya sen ne diyorsan o halttan yaptığını tekrar düşün. Ha ben sana kalkıp ; bende senin gibi müslümanım ben diyerek tüm müslümanların burada kahramanlığını yapıp sonrada sadrazamın sol daşağı gibi evde oturup yan gelip yatanların bu ülkede var olmasından utanç duyuyorum dese idim o zaman haklısın. Ama bak öyle bir şey dememişim. Kişisel yorumlarını insanlara aktarırken üsluplarına dikkat et.

O çok savunduğun insanların zamanında sayısız kere bizi satarak halkımızın kanının akmasına sebep olduklarını unutma derim. Halkımız ne yazık ki balık hafızalı. Haberlere bakıyorum mesela diyor ki ; Amerika ve Avrupa'dan toplanan yardım konvoyu Türkiye'ye uğrayarak Filistin'e gidecek. Türkiye'ye 50 tır olarak gelen konvoya Türkiye'de 70 tır daha eklendi. Tüm Amerika ve Avrupa'nın topladığı yardımdan daha fazla yani. Sana göre bu müslümanlık, bana göre aptallık. Milletin kıçına alacak donu yok, birde yardım yapıyoruz. Senin o örnekler verdiğin müslümanlıkda önce çevrende aç bırakmayacaksın demiyor mu ? Senin halkın açlıkdan kırılıyor sen hacca gidiyorsun, Filistin'e yardım ediyorsun. Konuşturmayın şimdi burada. Tamam Filistin'de belki insalık suçu işleniyor ama şuanda Türkiye'nin oraya yardım edecek potansiyeli yok.

Sözde müslümanlık bu ülkeyi bitirdi. Türkler tarihde savaş meydanında kazandıkları her savaşı masa başında kaybetmiştir. Bu ülke siyaseti öğrenmeden bir halt yapamaz. Ancak senin gibi dinine bağlı insanları kullanırlar o kadar. Yerimizde sayar dururuz.

SONUCUNA SİZ KARAR VERİN.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.İŞTE BANA O YORUMUN YAPILDIĞI SİTE.

Yahudiler sadece köpektir Onların tanrıları domuzdur. Hitler onları yakmakla iyi etmiş ALLAH RAHMET EYLESİN. Ve bence şuan israile Hitler gibi birilazımdır..

Kardeş terbiyesizlik etme yahudi dediğin bizimde :Musevi dediğim insanlar kitap ehl-idir.Onlar bize emanet peygamberler dönemindede olmuştu.HzMuhammed(sav) ve Hz.Musa(as) hatırla.İlahlarıda Allah(cc) dür.Allah'a inanırlar kaçtane musevi tanıdın bende ön yargılı senin gibi konuşuyordum hepsine cehennemlik damgası vuruyordum ama Allah affetsin şimdi pişmanım Allah'ın izniyle biz kimiz ki bir veya bazı insanları dini bakımından tartacak.Tövbe yarabbi.Bu söylediklerimi kanıtlayabilirim.Benimle açık tartışmaya girme kardeş ayıp oluyor.Musevilik islama daha yakındır.Musevilerin kılına dokundurmayız hepsi bize emanet bir kaç diktatör israil muhalefeti yüzünden orayı bombalayacak değiliz biz onlar değiliz...Çok sevdiğim haham Fromonda vardır ağzından Allah kelimesi düşmüyor.Cennetlik mi dersen ben derim ona ahirette Allah(cc) karar verecek...

Geri