"İsrail için yol haritamız belli"

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Abdullah Gül'ün Güney Kore'de yaptığı önemli açıklamaları

İsrail ile ilgili olarak Türkiye’nin yol haritasının belli olduğunu söyleyen Gül, "Yol haritamız belli. Fakat 'tehdit ve şantaj' algılanmaması için şimdi birşey söylemiyorum. Hükümet gereken açıklamaları yapacak" diye konuştu.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Gül, İran’ın Gazze’ye yolladığı gemilerle ilgili bir soruya ise "Bir sorun çıkacağını sanmıyorum" yanıtını verdi.

kaynak ve video

hükümet ile cumhurbaskanının tek yumruk olmasını özlemişiz

dediklerinde haklısın ve gelcekten abdulah gül ün köşke cıkması iyi oldu tabi gül köşke çıkıncaya kadar yasananlarda unutulmadı

inşallah israil bugün bizim şirketlerimize yaptıgının aynısı ona yapılacaktır en azından ben ole bir karar bekliyorum

israil icraatlere basladi hatta turkiye cumhuriyeti basbakanini bile tehtit etti.. cumhur baskanimiz tehtit sayilmasin soylemem diyor... biz hala icraat bekliyoruz... herkez icraat yapiyor bizimkiler sadece konusuyor.. ne zaman baslayacak bu icraatler ? bir yil sonrami ?

israil icraatlere basladi hatta turkiye cumhuriyeti basbakanini bile tehtit etti.. cumhur baskanimiz tehtit sayilmasin soylemem diyor... biz hala icraat bekliyoruz... herkez icraat yapiyor bizimkiler sadece konusuyor.. ne zaman baslayacak bu icraatler ? bir yil sonrami ?

İsrail ile türkiye arasında çok büyük ticari siyasi ve de masonluk bağları var ....
Hadi ticareti çözdün , siyaseti de çözdün diyelim , masonları ne yapacaksın söylermisin...
Asıl icraatlar burada olacak serkan kardeşim ...
Peki bu masonlar nerede ? Şu an Ergenekon denen örgütün bütünü ...
Ordu ya sızmış ve devlet hala ayıkla ayıkla bitiremedi ....
Chp nin büyük bir kısmı ...
Sen hangi icraatten bahsediyorsun Allahını seversen ...
Hükümet bu orduyla mı savaşa girecek ?
Hükümete tamamen ters görüş ve fikirler besleyen bi kaç cuntanın yönettiği ordu ...
Ordu ayıklanmadan vatanın milletin ordusu olamadan icraatı unut birader ....
Bi takım şeyleri sizde çok iyi biliyosunuz , işte keçi ile koyunun hesabı , bi kere gördünüz ya artık senelerce papağan gibi icraat icraat der durursunuz ...
Kendinizden bir haber ...

Allah´i ma ne kadar sükretsem yetersizdir.
Milletiminde hosuna giden bir durum ve kolay kolay bu yumrugu zedelecegini sanmiyorum, ancak Milletimiz, Cumhurbaskanimiz, baskanimiz ile bir yumruktir.
Ben Cumhuriyet kurulali Türkiyeyi bu kadar sevimli ve kuvvetli görmedim.
Allah´im dahada kuvvetli olmamizi nasib etsin.

şuan herşey olması gerektiği gibi emin ol.yapılanların tamamını bilmiyoruz.biz sadece tv de gördüğümüzü biliyoruz.ama Türkiye ayağını sağlam basıyor.herşey olması gerektiği gibi

herkes hala Türkiye akıllı oynuyor dıyorda Türkiye ne oynuyor adamlar Türk şirketlerının parasına el koyuyor bılmem neler yapıyor Türk insanını rahatca oldurebılıyor ee yıyorsa Türkiyede bunlara karsılık versın. Cumhurbaşkanı tehtit olmasın dıye soylemıyor ıyı hadı bakalım neler yapacak ne yapacaklarsada erken yapsınlar cunku mılletın sabrı bıttı

Geri