'İspatlayın İstifa Edeceğim'

ße YouRSeLF

New member
Reaction score
0

ABD isteği için mi çıktık? İşte bu söylenti Büyükanıt Paşa'yı öyle sinirlendirmiş ki, bakın neler söyledi;

Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt medya ile yaptığı bilgilendirme toplantısında en çok merak edilen soruya yanıt verdi...

Büyükanıt, "ABD isteği için çıktık" diyenlere şunu söyledi;

"Bunu söyleyenler bunu ispat ederlerse üniformamı çıkarırım. Giriş tarihini de çıkış tarihini de biz belirledik. Hiç bir etki yapılmadı.'ABD istedi çıktık demek' sadece TSK'ya değil, Türkiye'ye hakarettir. Tüarkiye bir kabile devleti değildir."

Peki geri çekilişten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın haberi yok muydu?

Büyükanıt özetle, "Ben kimsenin avukatı değili. Ulusa sesleniş konuşmasından yola çıkarak Başbakın haberi yoktu deniyor, doğru değil. Tüm kurumlarla koordinasyon sağlandı" diyerek, Erdoğan'ın tüm safhadan haberdar olduğunu bildirdi.

Öldürülen teröristlerin cesetleri nerede?

Genelkurmay Başkanlığı’nın ölen teröristlerle ilgili olarak açıkladığı rakam ne kadar gerçekçi. Bu konuda yapılan eleştirilere en net cevap bizzat Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’tan geldi. Gazeteci Ertuğrul Özkök’e konuşan Büyükanıt, bu yönde yapılan eleştirilere tepki gösterdi.

Teröristlerin zayiatının açıklanandan çok daha fazla olduğunu ifade eden Büyükanıt Paşa, “Bizden ceset göstermemizi istiyorlar. Sizce bu insanî bir şey mi, kolu bacağı kopmuş insanın cesedini göstermek? Dünyanın başka yerlerinde çatışmalar var. Oralarda gösteriliyor mu? ” dedi.

Hava Kuvvetleri ile terör yuvalarına çok ağır bombardıman yaptıklarını kaydeden Büyükanıt, “Tabii biz o kayıpları göremedik. Ama aldığımız istihbarat çok ağır kayıp verdiklerini gösteriyor.” diye konuştu.

"MUSUL VE KERKÜK NİYE ALINMADI?"

Bu şekilde çıkışlar olduğuna dikkat çeken Büyükanıt, "Musul Kerkuk niye alınmadı diye sorabilirler... Bu onların hedefi bizim hedefimiz Zap'tı... Ve hedefimize ulaştık" dedi.

Medyanın hedefleri büyüttüğünü belirten Büyükanıt, "Bizim hedefimiz Kandil değil, Zap'tı" diye vurgu yaptı.

Toplantıya katılanların izlenimleri Büyükanıt'ın brifingde biraz kırgın ve kızgın olduğu şeklindeydi...

HABER SİTESİ

Bence Deniz Baykal'ı genelkurmay başkanı yapalım.Zaten askerliğe hevesli.herbir haltı da biliyor.Geri çekilmenin ordu tarafından olduğunu görünce şimdi mevzu bulamayacak yine türbana saracak.
Paşa'yıda chp ye başkan yapalım.Hiç olmazsa siyaseti Baykal'dan iyi yapıyor.
Ne dersiniz?

Baykal gelırse başa yandık zaten oturun kara kara düşünün...

Böyle bir adamı sinirlendirdiler ya....
Bu ülkede herşeyden şüphe duyarım ama ordudan asla.
Orduya iftira atan şerefsiz bir vatandaştır.
Er inden generaline kadar hepsi onurlu insanlardır.
ABD den emir aldı diyenler utanmalıdır.

Yazıklar olsun.

Çoktan İstifa Etmesi Gerekiyordu Bu Kadar Şehit VErdikten Sonra
Başka Ülkede Böyle Bir Durum OLsaydı O Ülkenin GenelKurmay Başkanı Çoktan İstifa Ederdi...
İspatını mı istiyor Harekat Sona Ermeden Bush'un 1 Gün Önceki Konuşmasına Bakın...Ne hikmetse Bush Konuşma Yaptıktan Hemen Sonra Harekat BitiriLiyor..
ABD'nin İSteğiyLe Çıktığımızı o da en az Bizim Kadar İyi ßiLiyor...

Bu BEnim Şahsi Fikrimdir Doğru ya da YanLı$

BAna Yazmayın Konuya YAzın Pls !!

Çoktan İstifa Etmesi Gerekiyordu Bu Kadar Şehit VErdikten Sonra
Başka Ülkede Böyle Bir Durum OLsaydı O Ülkenin GenelKurmay Başkanı Çoktan İstifa Ederdi...
İspatını mı istiyor Harekat Sona Ermeden Bush'un 1 Gün Önceki Konuşmasına Bakın...Ne hikmetse Bush Konuşma Yaptıktan Hemen Sonra Harekat BitiriLiyor..
ABD'nin İSteğiyLe Çıktığımızı o da en az Bizim Kadar İyi ßiLiyor...

Bu BEnim Şahsi Fikrimdir Doğru ya da YanLı$

BAna Yazmayın Konuya YAzın Pls !!

şu cümleleri sen değil forumdan bende dahil bir kaç kişi yazsa idi vay halimize.kesin kez banı yerdik
çok değil 3 ay önce verdiğimiz şehitlerde komutanları sorgularken forumda birçok yıldızı olanlar neredeyse bizleri vatan haini ilan edecekti.
ama şu cümlelere ne derler bilmiyorum.
yoruma gelince yazmıştım

baykal başkomutan
büyükanıt başbakan

şu cümleleri sen değil forumdan bende dahil bir kaç kişi yazsa idi vay halimize.kesin kez banı yerdik
çok değil 3 ay önce verdiğimiz şehitlerde komutanları sorgularken forumda birçok yıldızı olanlar neredeyse bizleri vatan haini ilan edecekti.
ama şu cümlelere ne derler bilmiyorum.
yoruma gelince yazmıştım

baykal başkomutan
büyükanıt başbakan

Yazdıklarımda Kötü Birşey Bulmuyorum degazor35

Benim Fikirlerim SAna veya Başkalarına göre Yanlış OLabilir.. Ben KEndi Şahsi Fikrimi Söyledim..

Ayrıca Bu Sözleri Sarfeden birini Vatan hAyini olarak İlan eden her kimse ona diyecek birşeyim yok..

Savcı Sarıkaya Olayını Unutmyalaım Beylerrrrr

Baykal gelırse başa yandık zaten oturun kara kara düşünün...

baykalı bende sevmem ama meclıstekı en temız adamlardan bırıdır hakkında hıc bır yolsuzluk davası yoktur ama gel gor kı dıgerlerı onun kadar temiz değil

Yazdıklarımda Kötü Birşey Bulmuyorum degazor35

Benim Fikirlerim SAna veya Başkalarına göre Yanlış OLabilir.. Ben KEndi Şahsi Fikrimi Söyledim..

Ayrıca Bu Sözleri Sarfeden birini Vatan hAyini olarak İlan eden her kimse ona diyecek birşeyim yok..

isko sitem yada karalama yapmıyorum.bunları biz yazdık ve tartıştık.haklı yada haksızsın da demiyorum.
sadece artık ordu ve genelkurmay ile ilgili yorum yapmaktan kaçınıyor olsamda eleştirilerine katılmamakda mümkün değil.
bilmem anlatabildim mi?
te o ka !!!!

Genel kurmay başkanı öyle bi laf etmişki ıspatlasınlarda üniformamı çıkarırım.. kime neyi ıspatlayacak mışız alala.. bence yanlış bi çıkış.. keşke söylemeseydi bu sözü
bay_KaL için bi şey demiyorum zaten bilindik Adam

ABD den tırstık diyemiyorda ıspatlasınlar mış pehhh

Geri