İspanya`dan Yapılan Transferlerden Sorumlu Devlet Bakanı

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
2d27wb4.jpg

Bugün Mehmet Aurelio ile yollarımız resmen ayrıldı. Önemli bir futbolcuyu kaybederken aslında kazançlı çıkan Fenerbahçemiz ve biz taraftarlar oldu. Neden kazandık? Çünkü önemli gerçeklere bugün hep beraber ulaştık. Herşey Aurelio`nun transferinde takındığı tutum nedeniyle taraftarımızın yoğun tepkisini çeken Bayram Tutumlu bizi aramasıyla başladı. Konuyla ilgili kendi açısından açıklamalar yaptı. Bu açıklamalar forumda büyük yankı uyandırdı. Taraftarlarımız bu konuya büyük ilgi gösterdiler ki, Aurelio`nun gidişinin başka türlü karşılanması zaten mümkün değildi.

Daha sonra yönetimimizin konuyla ilgili bir açıklama yayınlayacağını öğrendik. Bu önemli açıklamayı merakla beklerken, bir yandan da konuyla ilgisi olan çeşitli yönetici ve gazetecilerle görüşmelerimizi sürdürdük. Yaptığımız araştırmalar sonucu, Bayram Tutumlu`nun yönetimimizden Aurelio için 3 kendisi için de 1 milyon Euro talep ettiğini, yönetimimizin ise Aurelio`ya 2 kendisine ise 400 bin Euro teklif ettiğini ancak bu teklifin Tutumlu tarafından reddedildiğini öğrendik. Söz konusu görüşmenin ses kayıtlarının olduğunu da biliyoruz.

Böylece Bayram Tutumlu`nun "Benim paraya ihtiyacım yok, bu işi para için yapmıyorum" açıklamasının bir yalan olduğunu görmüş olduk. Bayram Tutumlu`nun asıl derdi sanırız Aurelio filan değil, kendisinin asıl meselesi Aragones ve Guiza transferinde kendisiyle hiç görüşülmemesi galiba... Bütün bu gelişmeler üzerine Tutumlu`nun kendisini "İspanya`dan Yapılan Transferlerden Sorumlu Devlet Bakanı" olarak gördüğünden kuşkulanmaya başladık.

Sonuç olarak Antu, Bayram Tutumlu`nun açıklamalarını yayınlayarak Fenerbahçe camiasına bir büyük hizmeti daha gerçekleştirmiştir. Fenerbahçeli taraftarları dezenformasyondan kurtarmış, yönetimimizin geniş ve doyurucu bir açıklama yapmasını sağlayarak, bundan sonra arkasının gelmesi kuvvetle muhtemel olan, yalan yanlış "Sizi pırasa gibi doğrarım" yalanlarının önüne geçmiştir.

Yönetimimize de gösterdiği duyarlılık ve geç kalmadan yaptıkları açıklama için taraftar adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Antu

hayırlısı bakalım

Geri