İsme Göre Zil Sesi İstek Sayfası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N i h i L

New member
Reaction score
0
İsme Göre Zil Sesi İstek Sayfası İsteklerinizi Bekliyorum...
Elimden geldigi kadarıyla yardımcı olacagım hatta mumkunse bu konunun sabitlenmesini rica ediyorum.
İyi forumlar dilerim.
not : ( istekler
Kod:
en az 50
mesajın ustundekiler için degerlendirilecektir. )

Hocam biraz açıkLasaydın daha iyi oLurdu .. Hemen vereyim o zaman yeter dimi mesaj sayım :p Emre..

evet bende tam anlayamadım biraz açarmısın olayı

konu sabitlenmeli demişsin ama kimse ne yapacağını anlamamış ;=)

sabitlenen konulara bakarsan hepsi açıklamalı ve üyeleri tatmin edecek paylaşımlardır.

Cevap

HoCuSPoCuS' Alıntı:
konu sabitlenmeli demişsin ama kimse ne yapacağını anlamamış ;=)

sabitlenen konulara bakarsan hepsi açıklamalı ve üyeleri tatmin edecek paylaşımlardır.

Haklısın dostum.
Ancak bu sistem bircok forumda sürekli olarak gerceklestigi için ayrı olarak bir acıklama geregi duymamıştım.
Kod:
Execuse me.

Evet arkadaşlar.Bu sistem ile siz isim belirliyorsunuz ben belirlediginiz isim ile alakalı gercek(amr,wav,mp3) sesler buluyor ve burada siz degerli hackhell üyelerine takdim ediyorum.İşte olay bu kadar basit.

Galiba şu an yeterince konu anlasılmıstır.Sabitlenmesi temennisi ile iyi forumlar dilerim.

haddıme dusmez ama bır kac tane ıstesem:D

serhatttt ac ulan ıt telefonu
argo oldu ama bıraz
serhatttt ulannn mesaj var ulan mesajjjjj
seklınde bır sey yaprsan sevınırım sımdıkten tesekuurler amr ve waw seklınde oncelık waw ısterım

ismim €rende acaßa Nick'e qore yapamiOzmu =) yaparsan ii oLur ya CrasheR (kırişır) oLmazma isime yaparsın ;)

isteklerin cevaplanma durumuna bakalım biraz zaman geçsin ;=) açıklama yeterlidir.

Bence bu kadar isteğe yetişemessin be çünklü her gören istiyor baksana sadece bi günde en az 150 istek falan alırsın ona göre...unutmadan banada İbrahim olabilirmi tabi yapması sana beklemesi bize kalmış

Bu türkcell in sayfasında bulunan isme göre sesler değilmi?

Arkadaşlar birincisi nicke göre yapamıyorum.Ki sesler bana ait degil internetten arastırıp sizlere sunuyorum.
İkincisi bu konuyu ben baslattım ancak benım yetısemedıgım durumlarda(ki elimden gelen katkıları gostereceggim) diger üyelerimizde paylasımda bulunabılırler.
Takdir sizlerin.

Flood sanmayın arkadaşlar....
Sonradan gördüm "EMRE" Arkadasımız istemiş hemen dondum.Buyrun..
http://www.dosyaekle.com/do.php?x=www.hackhell.com__--_N_i_h_i_L.mp3
İyi forumlar..

al bakem isim: esat becerebilirsen tşk ederiz :p

abim benim adim önder de benim iki isteyim olcakdi bi önder diye bide Ebru diye yani ebru benim sevdigim kiz olurmu abi??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri