İsmail Köybaşı Milli Takım’da

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Gaziantepspor formasıyla yıldızı parlayan genç sol bek, Beşiktaş’a transfer olunca Fatih Terim tarafından A Milli Takım’ın Ukrayna ile yapacağı maçın aday kadrosuna çağrıldı.

18_263135_21FAN9KOYBASI.jpg

İşte Beşiktaş farkı… Geçen sezon Gaziantepspor formasıyla yıldızı parlayan ve devleri peşinden koşturan İsmail Köybaşı’yı Kara Kartal kapmıştı. Beşiktaş’taki ilk maçlarında da pozitif bir futbol sergileyen genç sol bek, A Milli Takım’ın patronu Fatih Terim tarafından ilk kez aday kadroya davet edildi. 12 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda Ukrayna ile kozlarını paylaşacak olan Ay-Yıldızlı ekibimizin aday kadrosunda flaş isimler de yer alıyor.

Önder Turacı da kadroda

Daha önce Belçika U-21 Milli Takımı’nda oynadığı için Türkiye forması giyemeyen Önder, FIFA’nın tanıdığı tercih hakkı ile birlikte A Milli Takım kadrosuna davet edildi.

Kaynak

ßencede Yanı.. İsmaiLi aLmıcakta Kimi aLıcaktı Terim Efendi.. HayırLı oLsun..

İsmail Yetenekli Futbolcu Milli Takımda İş Yapar

yetenekli çocuk ayrıca ben de şaşırdım nasıl almış terimotti ? umarım kalıcı ve başarılı olur

İsmail'i milli takıma almasaydı zaten artık Terim'e diyecek söz bulamazdım.
Milli takımda oynar İsmail.

Beşiktaş'ın Türk FutboLuna Kazandırdığı Bir Yetenek.
İsmaiL İLeride Çok Büyük İşLere İmza Atacaktır.
HayırLı oLsun, Allah Utandırmasın

fatih terim yine gercek yuznunu gösterdi..... adam antepte de oynuyordu ama fatih terim uyuyordu. ne zaman buyuk takıma gelir o zaman hemen cagırır.... ayrımcılıgın kralini yapan fatih terim.... nefret edıyorum ondan

Geri