İsmaİl Köybaşı Beşiktaş'ta [Tek BaşLık]

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Yıldırım Demirören: Yılın Transferini Bitirdik !

Demirören: Yılın transferini bitirdik

104240.jpg

Denizli'nin ısrarla istediği ve bir ara Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan G.Antep'in yıldız ismini Beşiktaş kaptı.

Turkcell Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Gaziantepspor'dan İsmail Köybaşı ile anlaştı.

İzmir'de ''Şampiyonluk bizim, kupa bizim'' gecesine katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in yaptığı konuşmanın ardından basın mensuplarının masasına gelen Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi Orhan Ertanhan, Gaziantepspor'un sağ kanat oyuncusu İsmail Köybaşı'nı transfer ettiklerini açıkladı.

Beşiktaş'ın, bu transfer karşılığında Gaziantepspor'a 3 oyuncu ve para vereceği öğrenildi. Siyah-beyazlılardan hangi futbolcuların Gaziantepspor'a gideceğinin Beşiktaş Kulübü tarafından 26 Haziran Cuma günü açıklanacağı bildirildi.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl da İsmail Köybaşı'nın transferini ''yılın transferi'' olarak nitelendirerek, bir Anadolu kulübü olarak bu transfer karşılığında Beşiktaş'tan iyi bir bonservis bedeli aldıklarını, bunun da kendi yağıyla kavrulan kulüpleri için önemli olduğunu kaydetti.

KAYNAK

hayrını görsünler

Beşiktaş uzun süredir transferini noktalamaya çalıştığı Gaziantepspor'un genç yıldızı İsmail Köybaşı'nda mutlu sona ulaştı.

Ekibimizin genç oyuncu için Gaziantepspor ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenildi. Ekibimizin 5 milyon avroluk bir bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.

DenizLi'nin Israr Ettiği FutboLcu Boş Çıkmaz.
Ama Biraz MasrafLı oLmuş.
İbrahim'in Yerini En MükemmeL ŞekiLde DoLdurur İnşaaLLah.

hayırlı olsun çok kaliteli bi futbolcu umarım istanbula gelip değişmez de bu sene de ibrahime kalmayız

Beşiktaşımıza hayırlı olsunda artık iyi transferler bekliyoruz. Bu kadroyla Şampiyonlar ligi'nde ne yapabiliriz biraz gerçekçi olmak lazım...

HayırLı oLsun. . .

remington 3 topcu vercekmişiz bonservisde 5 milyon civarı olması bekleniyomuş bu ne yaaa!!!!!:sopalık valla bunlar yaa

aynen katılıyorum... sırf galatasaray da istiyormuş diye yılın transferi olarak nitelendirmek ne kadar doğru olur acaba? senelerden beridir ses getirecek transfer yapılmadı..
ortalığı ayağa kaldıracak transferler bekliyoruz artık ve bu en doğal hakkımız..

remington 3 topcu vercekmişiz bonservisde 5 milyon civarı olması bekleniyomuş bu ne yaaa!!!!!:sopalık valla bunlar yaa

aynen katılıyorum... sırf galatasaray da istiyormuş diye yılın transferi olarak nitelendirmek ne kadar doğru olur acaba? senelerden beridir ses getirecek transfer yapılmadı..
ortalığı ayağa kaldıracak transferler bekliyoruz artık ve bu en doğal hakkımız..

erken yatmasaydın şuan benimle birlikte çıldırıyor olurdun nihatta geldi ):durdurun:durdurun

Ondan Mutlusu Yok

Çiçeği burnunda genç yıldızımız İsmail Köybaşı, ilk kez konuştu...​

2n19zbd.jpg

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olmasına rağmen Beşiktaşımızın anlaşma sağladığı Gaziantepspor'un yıldızı İsmail Köybaşı, ilk kez konuştu... Tatilini geçirdiği İskenderun'da sevenlerinin akınına uğradığını ve her gün sayısız tebrik ziyaretiyle karşılaştığını söyleyen çiçeği burnunda Kartal, “Hayatın en mutlu anlarını yaşıyorum. Allah bana nihayet bu günleri de gösterdi” diyerek duygularını açığa çıkardı. Medyada transferin uzun zamandır yer alıyor olmasına rağmen her şeyin bir kaç dakika içinde olup bittiğine de vurgu yapan İsmail Köybaşı, “Ben de bu süreçte hep Beşiktaş forumlarını girdim, hakkımda yazılanları okudum. Gördüm ki camianın bana ilgisi üst düzeyde. Ve bu beni inanılmaz motive etti, sevindirdi. Şimdi bu ilgiye sahada teşekkür edeceğim günleri bekliyorum” ifadesini kullandı.

‘Disiplini severim'
Bugün İstanbul'a geleceğini de sözlerine ekleyen Siyah-Beyazlılar'ın yeni transferi, “Çok kaliteli bir takımımız var. Mustafa hocanın da çok disiplinli olduğunu biliyorum. Ama bu da benim için sorun değil. Çünkü disiplin futbolcuyu geliştirir” mesajlarını yolladı.

KonuLar BirLeştiriLdi. . .

Geri