İslam'a Dönüş - 10

GemaR

Banned
Reaction score
0
kiliseismam_260610.jpg

"İsmim Latasha Leary. Dindar Hıristiyan bir ailede yetişen bir Amerikalıyım... İncil'i okuyup, üzerinde incelemeler ve araştırmalar yapıyordum. Bu araştırmalarımda en çok dikkatimi çeken şey, kitabın içerisindeki birbiriyle uyuşmayan hatta çelişen hikâyelerin olduğuydu.

Daha sonra 20'li yaşlarımın başında bulunduğumuz bölgenin yerel kilisesine gençlerden sorumlu din görevlisi olarak vazifelendirildim. Bu esnada İncil ile ilgili çalışmalarım artmıştı, ciddiyetle İncil'deki hikâyeleri araştırıyordum. Araştırmalarım arttıkça kafamdaki soru işaretleri de artıyordu... Kafamdaki sorulara bir türlü cevap bulamıyordum...

Müslümanların dini inançları konusunda hiçbir bilgim yoktu... Bazı web sitelerinden İslam inanç sistemini buldum ve okudum. Bu inanç sisteminden çok etkilenmiştim çünkü bunlar benim sorularımın cevaplarıydı ve cevaplar benim aklımdakilere çok uygundu. İki ay sonra İslam'a dönmeye karar verdim. Tekrar camiye gittim ve şehadet getirdim. Ruhumda ve kalbimde daha önce hissetmediğim kadar huzur hissettim. SubhanAllah, Allah-u Ekber!"
Timeturk / 26.06.2010​

İslam'a Dönüş - 65 (Amerika içerden Müslüman oluyor)

abdislam_vakit280610.jpg

"Amerika'da en fazla Müslüman olma oranı hapishanelerde oluyor. Amerikan hapishanelerinde (örneğin Pensilvanya'da) her dört kişiden biri Müslüman. Sürekli Müslüman oranı artıyor. İçerde Müslüman olma oranı çok yüksek. Rabbim nasip etti 59 kişinin İslam'ı seçmesine vesile oldum. Yaklaşık beş yıldır bu işi yapıyorum ve çalıştığım kurumda 600'e yakın Müslüman var. Bunlardan 400 kadarı Ramazanda oruç tuttu."

Vakit / 28.06.2010​

Bu din değiştirenlere hep şüpheyle bakıyorum,insan nasıl kendi dininden vazgeçip başka bir dine geçebilir?
Bence çoğunluğu din değiştirmiş süsü veren, bilgi sızdıran ajanlar.

içerde imana geliyorlar,esaret insanı yüce yaratıcaya yakınlaştırıyor.

Hz. Mehdi döneinde olduğumuzun bir diğer kanıtı. İslam dünyaya yayılacak. insanlar isteyerek müslüman olacak. çoğu da internet yoluyla bilgi alıyor. internet aracılığıyla gerçek İslam ahlakı öğretilebilir.

"O müslümanı gördüm ve İslam'a döndüm" demiş. oldukça düşündürücü. o müslümanın hakiki bir alim olması gerekir ki imanına vesile olabilsin. olabilir ki bu müslüman tebliğci? kimi görmüş aceba?

İnşallah bütün dünya müslüman olur...

Geri