'İslam ve İnsan' bölümü görev talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Sevgili HackHell bilindiği gibi belirli bir zamandır bu ailenin üyesiyim. Burada elimden geldiğince paylaşım yaptım ve yapmaya da devam ediyorum. Beni tanıyanlar bilir en ilgili olduğum bölümlerin başında İslam ve İnsan gelir. Bu sebeple ve Daywalkerr arkadaşımızın görüşleri doğrultusunda İslam ve İnsan bölümüne A. Moderatör adayıyım.
[+] [-] görüşlerinizi bekliyorum.

ίииuεи∂σ bölümde arattım 56 konunu buldum bölümde zaten benim moderatorlüğü bıraktığım zamandan beri online olduğunu bizzat ben takip ediyorum görüyorum forumdaki bilgin ve olaylara yaklaşımdaki uslubun ise hoşuma gidiyor
uzun lafın kısası islam ve insan inşallah Daywalkerr dan sonra bir inci daha kazanacak

hayırlısı neyse o olsun

+12. rebiülevvel =)

olumlu bence tam destek hep destek [+] 1903

Ordaki Paylaşımlarını OLdukça Güzel..

+ 1 Hayırlı OLsun..

zor bir gorev ama sen halldersin hayırlısı bakalımm

Eskiden Crazyboy kullanırdı şuan kullandığın avatarı şimdide sen acaba İslam bölümü ile yolu kesişen mi seçiyor onu diye merak etmeye başladım açıkçası..

Yaptıkların ve yapacakların doqrultusunda +1

HayırLı oLSun..

crazyboy_9999' Alıntı:
ίииuεи∂σ bölümde arattım 56 konunu buldum bölümde zaten benim moderatorlüğü bıraktığım zamandan beri online olduğunu bizzat ben takip ediyorum görüyorum forumdaki bilgin ve olaylara yaklaşımdaki uslubun ise hoşuma gidiyor
uzun lafın kısası islam ve insan inşallah Daywalkerr dan sonra bir inci daha kazanacak

hayırlısı neyse o olsun

+12. rebiülevvel =)

crazy + verdıyse bildigi vardır +1

altından kalkabilirsin + :goz:

eminim ki daywalker la birlikte daha iyi işler yapacaksınız.

benden ++++

hakkında hayırlısı.

Biraz daha zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyorum, kendi adıma bir de mod olabilirmisin gözüyle takip etmek isterim =)

gerek kişiLiğin oLsun, gerekse payLaşımLarınLa fazLasıyLa hak ediyorsun bence
[+]

Nisan 2007 üyesisin.. bu forumdaki 5. ayın.. OLumLu i$Ler yaptin.. Ramazan ayınında geLmesiyLe hareketLeneceğini düşündüğüm bir böLüm.. DaywaLker ihtiyac duyuyorsa oLabiLir ;) Hayırlısı olsun..

Biraz daha zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyorum sevgili kardeşim,
Başımın tacı olman için sadece biraz daha zaman..=))

" + "

Selahaddinin dediği gibi; "Ben Kral olmadan öncede İslam için titredim" =))
Hayırlı ve uğurlu olmasını yüce Rabbimden dilerim..

forumdakı saygın durusunla forumun en guzel ve kutsal bolumlerınden bırını hakedıosun bulent abı..+1923...basarılar dılerım...

Aslında bana kalsa daha önce olman gerekiyordu. Forumda gerçekten örnek aldığım belli kişilerden birisin. Hakkında hayırlısı olur inşallah ++++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri