İRANLI Hacker'lar Twitter'ı çökertti..

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1

Saldırıyı İranlı hackerlar düzenledi

İran nükleer değil siber silahla vurdu!

Dünya İran'ın nükleer silahlarına gözünü dikmişken siber silah saldırısı ile sarsıldı.

Dünya, İran'ın nükleer silahlarına gözünü dikmişken siber silah saldırısı ile sarsıldı. İranlı hacker'lar Twitter'ı çökertti.

Nükleer silah üretimi üzerinde çalıştığı için uluslararası baskıyla karşı karşıya kalan İran, dünyayı bu kez siber silahla vurdu. İran'da yaşayan bir hacker grubu, dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan popüler sosyal ağ sitesi Twitter'a siber saldırı düzenledi.

Twitter dün akşam saat 10 sularında hack'lendi. Yaklaşık 1 saat boyunca erişime kapatılan siteye girenler şu sayfayla karşılaştılar: "Bu adres İranlı hacker'larca kırılmıştır"

İranlı hacker'ların metniyle yayın yapan Twitter ancak 1 saat sonra normale dönebildi.

Twitter, daha önce de Ağustos 2009'da bir hacker grubu tarafından erişime kapatılmıştı.

Ekli dosyalar

• 20091218122417.jpg
    20091218122417.jpg
    15.2 KB · Görüntüleme: 55,027
vurur vurur kardeş :D emeğine sağlık

amac güzel, hedef süper, twitter düsmaniyim

ben de twitter'ı hiç sevmem, yapan da iran olunca tadından yeniyor :D

Arkadaslar iran semptazianı olmayalım lutfen onlar bizden nefret ediyoru unutmayalım

Arkadaslar iran semptazianı olmayalım lutfen onlar bizden nefret ediyoru unutmayalım

bu kanıya nerden vardın , israilden mi müslüman müslümanın ezilen ezilenin kardeşidir , sen git amerikan köpeklerine sempatizan ol , İngiliz muhipleri cemiyetinde kesin deden de varmıstır senin

Hayatinda kac adet iranli gordun? kac adet iranliyla oturdun muhabbet ettin? kac adet iranliyla yemek yedin?

bence bir yorum yapilmadan once bilinmesi gerekir degilmi. ben sana bunun aksini ispat edecek 100 tane resim 100 tane de video koyabilirim.

helal olsun.... kansız bi saldırı süper :)
irancı değilim ama abd den nefret ediyorum

Al gülüm ver gülüm.. boynuz kulağı geçti.. yakında onların. g....tlerine kadar girecek. Helal iranlı hack teamine..

Geri