İran'dan Gövde Gösterisi

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B
28.jpg

27.jpg

26.jpg

25.jpg

24.jpg

23.jpg

22.jpg

21.jpg

20.jpg

19.jpg

18.jpg

17.jpg

16.jpg

15.jpg

14.jpg

13.jpg

12.jpg

11.jpg

10.jpg

9.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

HavLayan köpek ısırmaz derLer ama aşısı maşısı oLmayan köpekLerinde naapacağı beLLi oLmaz temkinLi oLmak Lasım ;)

hani nerde o büyük abd hani sesini kesse ya
işte o biraz zor en azından ırak kadar kolay değil

Helal Olsun Taktire Değer

єĸση;3534423' Alıntı:
HavLayan köpek ısırmaz derLer ama aşısı maşısı oLmayan köpekLerinde naapacağı beLLi oLmaz temkinLi oLmak Lasım ;)

şimdi burdaki havlayan köpek kim onu anlayamadım eğer köpekten kastın iran ise senin havlamanın yanında onlarınki hiç kalır gibi geliyor.
bir millete, bağımsızlığına göz koyanlara göz dağı verdiği için havlayan köpek yakıştırması ancak aşısı eksik olan bir köpeğe yakışır diye düşünüyorum
ve en yakın zamanda bir baytar konturolünden geçmeni tavsiye ediyorum ;)

şimdi burdaki havlayan köpek kim onu anlayamadım eğer köpekten kastın iran ise senin havlamanın yanında onlarınki hiç kalır gibi geliyor.
bir millete, bağımsızlığına göz koyanlara göz dağı verdiği için havlayan köpek yakıştırması ancak aşısı eksik olan bir köpeğe yakışır diye düşünüyorum
ve en yakın zamanda bir baytar konturolünden geçmeni tavsiye ediyorum ;)
Bunun aşıLarı tam zarar geLmez ;)

Ahmedinejad öl de öliyim be yardım isterse savaş çıkarsa gönüllü giderim irana

ahh kardeş en koyanıda "biz dururken onların neyine?"

İranda Irak gibi olmaz inşallah

herkez gerçekçi olsun yarın birgün ortalık karışınca arada kalan biz olucaz... o füzelerin birkaçının bizim tepemizde patlamayacagının garantisi var mı? tamam bir ülkenin güçlenmesi başkaldırması güzeldir ama bu ülke kıçımızda olunca ona atılacak her bomba bizim tepemizde patlayacak ırakta kitle imha silahları yoktu ve saldıranlarda bunları bildiğinden kitle imha silahı kullanmadılar ama ahmet i nejat ın donunun içindekini ortada sallaması hem kendi halkına hemde çevresindeki halklara büyük bir tehlike yaratmaktan başka bişi degil. merak etmeyin yarın abd kıtalar arası bir füze gönderirken güneydogu anadolu ve dogu akdenizde kimin yaşadıgına ve bu insanların nekadar zarar görwecegine hiç bakmıyacak. aynısını iranda yapacak...

ares07 öncelikle yazdıklarına biraz dikkat etmeni istiyorum. forumda bayanlar da çocuklar da var.

kimse savaşın olmasını istemez buna iran da dahildir. ki iran savaşın ne demek olduğunu bilen bir millet. ama abd nin jandarmalık yapmasına karşı çıkıyor olması bence takdire şayan bir konu. bunu her millet yapmalı. çünkü abd belki bu gün yarın değil ama eninde sonunda ıraka irana yaptıklarını Türkiye'ye de yapmaya çalışacaktır.

füzeleri, bombaları iranın elinde patlamadan görmek ne güzel değil mi ama....

Geri