...::: İran'da Bir Kadının İnfazı & Paramparça bir Bacak !!! :::...

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
z1.jpg

z2.jpg

z3.jpg

z4.jpg

İŞte Basimizdakİler De Buna Urasiolar

Ne Demeye Çalıştın...Burası Demokratik Bi Ülke İnsan Hakları Uygulanıyor bu ülkede nezamn uygulanmadığını gördün paşam sorarım...:saskin:saskin

demek istediim akp ni,n ülkeyi din diyerek tarikatçıarın elinde seriat getirmeye çalıstıklarını diorum

Ne Demeye Çalıştın...Burası Demokratik Bi Ülke İnsan Hakları Uygulanıyor bu ülkede nezamn uygulanmadığını gördün paşam sorarım...:saskin:saskin
işte o demokrasi yıkılmıyo calışıyo paşam ahada bole vinçlerde onun bunun lafı ile adam asılmıya calışılıyo sizde gidip bu adamlara her nasılsa ( bu ülkeyi düzelttiler) die kandırılp oy veriyosunuz paşam ahada sonu budur o oyların :(

keşke ßizde de idam serßest olsa

Ne kadar yok desekte, demokratik bir ülkede yaşadığınız için idam serbest olsa keşke. Herşey sizin yaşadığınız gibi olacak sadece idam gelecek değil mi? İdamın ülkeye neler getirdiğini bilmeden atıp tutuyorsunuz. Keşke gelseymiş. Senin hükümetin küçük kızlara tecavüzü getirmeye çalışacak sen ne diyorsun.

İran da olay çok farklı, adam nikah yapıp yüz kişi alabilir. Lakin kadın, zor kurtardığı gözlerini kaldıramaz. Köle köpek karışımı bir şey değilsen ölürsün.

kardeşim bir insan ağır bir suç işlerse onu içerde beslemiceksin.onlara verilen her yemek benim vergilerimle veriliyor ben onu beslemeye mecburmuyum kardeşim.asın gitsin...adam gibi yaşasaydı ben suç işliyommu aza kanaat ediyom geçiniyom...

özellikle 3 numaralı resmin kafa kısmına bakarsanız kötü bir photo shop oyunu olduğu görülecektir.

bu tip bir sürü feyk dolaşıyor ortada

Ne kadar yok desekte, demokratik bir ülkede yaşadığınız için idam serbest olsa keşke. Herşey sizin yaşadığınız gibi olacak sadece idam gelecek değil mi? İdamın ülkeye neler getirdiğini bilmeden atıp tutuyorsunuz. Keşke gelseymiş. Senin hükümetin küçük kızlara tecavüzü getirmeye çalışacak sen ne diyorsun.

İran da olay çok farklı, adam nikah yapıp yüz kişi alabilir. Lakin kadın, zor kurtardığı gözlerini kaldıramaz. Köle köpek karışımı bir şey değilsen ölürsün.

şeriat iLe iLgiLi gerekLi birikime sahip oLmayınca
böyLe işkembeden saLLama yorumLar çıkabiLiyor ortada
Bakın inceLeyin bakaLım şeriat üLkeLerindeki hırsızLık rüşvet ve fuhuş oLayLarına
geriye kaLanLarını saymaya başLamadım biLe
birde sizin demokrasinizde ki faiLi meçhuLLere hırsızLıkLara tecavüzLere zinaya fuhuşa ve diğerLerine bir karşıLaştırma yapın
He ama doğru isteniLen hırsız ..hişe doLandırıcı yetiştirmekse tamamdır probLem yok
Herkes haLinden memnun ha?

Sizin demokrasiniz dağdan aLınıp hapse konuLan eLi kanLı şerefsizLeri bu miLLete vekiL etti
Ona biLe engeL oLabiLecek bir yasa çıkartamadıLar ki gerisini konuşmaya hacet yok

şeriat iLe iLgiLi gerekLi birikime sahip oLmayınca
böyLe işkembeden saLLama yorumLar çıkabiLiyor ortada
Bakın inceLeyin bakaLım şeriat üLkeLerindeki hırsızLık rüşvet ve fuhuş oLayLarına
geriye kaLanLarını saymaya başLamadım biLe
birde sizin demokrasinizde ki faiLi meçhuLLere hırsızLıkLara tecavüzLere zinaya fuhuşa ve diğerLerine bir karşıLaştırma yapın
He ama doğru isteniLen hırsız ..hişe doLandırıcı yetiştirmekse tamamdır probLem yok
Herkes haLinden memnun ha?

Sizin demokrasiniz dağdan aLınıp hapse konuLan eLi kanLı şerefsizLeri bu miLLete vekiL etti
Ona biLe engeL oLabiLecek bir yasa çıkartamadıLar ki gerisini konuşmaya hacet yok

Demokratik bir ülkede yaşayıp bir haber olmak daha acı verici.

Şeriatla yönetilen ülkelerde fuhuşun, tecavüzün kralı oluyor. Duymazsın neden adam tecavüz etsede haklıdır orada. Herşey gizli yapılır. Gizli gizli döner pislikler bu yüzden de sen duymazsın. Bu ülkelerde genelevlerde imamlar nikah kıyar. :saskin

Üstüne üstlük dünyaya kendini bu şekilde vahşi, insanlık dışı olaylarla reklam ederler.

Düzenli bir ordu kurup ülkelerini geliştirmez bu kuş beyinliler, dağa çıkıp terörist olurlar. Bunu da İslam a mâl ederler.

( Bu sefer toplumsal gerçeklerden bahsettim. Siyaset ile alakası yok)
(Zaten aaa ne acı bir fotoğraf demenin bir anlamı yok)

Demokratik bir ülkede yaşayıp bir haber olmak daha acı verici.

Şeriatla yönetilen ülkelerde fuhuşun, tecavüzün kralı oluyor. Duymazsın neden adam tecavüz etsede haklıdır orada. Herşey gizli yapılır. Gizli gizli döner pislikler bu yüzden de sen duymazsın.

Bak dedik ki işkembeden saLLamayaLım sen haLa devam ediyorsun
Ben duymuyorum madem pardon da sen nerden duyuyorsun?
Dünya istihbaratı mensubu komşuLarın mı var
Ben bir cezanın ört bas ediLdiğini suçun hakLıLığının hesapLandığını
BunLarın gizLi tutuLduğunu hiç duymadım
heLe ispatLa bakaLım bu dedikLerini ki kurguLadığın fikrine kapıLmayaLım

Geri