İran Soykırım Anıtı

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
ermeniler için mi bu?

evet kardesim

Bunların bir tarafından ayrılmayanlar var Din kardeşiyiz diye .
Gerçenlerde Başkan yardımcıları Soykırım Yaptı Türkler dedi .

Arapları Sevmem , bir sebep daha çıktı .

Iran kadar adi ikiyüzlü sinsi bir millet yok!!!!!!

Valla abi yazcak bişey bulamadım yazdım yazdım sildim ne diyim hayırlı olsun.

türk ün türkten başka dostu olmayacağının,bu devirde din kardeşidir diye bağrımıza bastıklarımızın ne mal olduklarını gösteren iyi bi kanıt.

alın size din kardeşi.

4 resimle iran nasıl düşman oldu acıklayın abana türkiyede ermenıler var kiseleri var ama düşmand eğilelrde irandakı bir kilsiede ermenıler var oyuzden iran düşman mı ermenice biliyorusunuz o taşlarda yzan yazıları biliyormusunuz farisilerle arabalrı ayıramıyorsunuz

bir resimler 2kez kulanılmış

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5130406' Alıntı:
4 resimle iran nasıl düşman oldu acıklayın abana türkiyede ermenıler var kiseleri var ama düşmand eğilelrde irandakı bir kilsiede ermenıler var oyuzden iran düşman mı ermenice biliyorusunuz o taşlarda yzan yazıları biliyormusunuz farisilerle arabalrı ayıramıyorsunuz

b58b99c7a8cdfe5febbe4e8d596d99fa.jpg

1915 yazıyo bu sana bişi ifade ediyomu ?

yazı da ermenice.

hocam sen ya gerçekten arapsın yada gerçekten ne olursa olsun ne yaparlarsa yapsın müslüman olan herkese bi şekilde sahip çıkıyosun.ne oldukları nasıl biri olduklarının hiç mi önemi yok ?

ermenice bilmeye gerek yokki google a "armenian monument in iran" yaz karşına çıkacaktır.

yani oradaki gerçekten bi ermeni anıtı.

sende neyi ayıramıyorsun biliyormusun ? kimler türklerin dostu kimler düşmanı onu gerçekten ayırt edemiyosun.

daha dostunu bilmeyen hükümetimiz var azerbaycan ile ilişkilerimizi bu hükümet eninde sonunda bozacak hamleler yapmakta yakında ermeni kapılarını açmassa hükümet hiç şaşmam.

la bu adamlar;

"ermeniler soykırım yapmıştır " diyen sözde Türk yazara methiyeler düzdü,

arap neymiş ki? :)

Geri