İran'ı vurmak için son prova

undead5858

New member
Reaction score
0
İran'ı vurmak için son prova
New York Times, İsrail'in geçen ay Akdeniz'de 100'den fazla savaş uçağıyla İran'ın nükleer tesislerini vurmak için son hazırlığı yaptığını yazdı..

ABD Başkanı George W. Bush'un başkanlık koltuğunu bırakmasına 4 ay kala çıktığı Avrupa turunda görüştüğü her lidere İran konusunda telkinde bulunması "Gitmeden İran'ı vuracak mı" söylentilerine neden olmuştu. New York Times gazetesine konuşan ABD'li yetkililer İsrail'in geçtiğimiz ay başında 100'den fazla F-16 ve F-15 uçaklarıyla ordusunu İran'ı vurmak için hazırladığını öne sürdü. İsrail'in Akdeniz'in doğusunda ve Yunanistan üzerinde geniş çaplı bir alanda yaptığı bu tatbikatların hiç olmadığı kadar geniş kapsamlı gerçekleştiği belirtilirken nükleer tesislere olası bir operasyonun bir ay içinde gerçekleşebileceği iddia edildi. Pilot kurtarma senaryolarına dahi çalışılmasının önemli bir işaret olabileceği söylenirken "İsrail ile İran'ın Natanz nükleer tesisi arasındaki 1500 kilometrelik mesafeye eşdeğer uzaklıkta uçuş yaptığına" dikkat çekildi.

İRAN: PİŞMAN EDERİZ
ABD Savunma Bakanlığı'ndan bir yetkili "Bunu yapmak zorunda kaldıkları an olursa İsrail artık operasyona hazır" dedi. Gazeteye konuşan Pentagon yetkilileri de İsrail'in Türkiye'de sık sık askeri tatbikat yaptığına dikkat çekmesi de akıllara her yıl Konya'da yabancı güçlerin de katılımıyla yapılan Anadolu Kartalı tatbikatını getirdi. İsrail Ordusu'dan 'savaş hazırlığını yalanlayan ya da doğrulayan bir açıklama gelmedi. İsrail hükümet sözcüsü 'Yorum yok' dedi. Ancak bu iddialar İran'da yankısını çabuk buldu. Cuma hutbesinde konuşan İranlı din adamı Ahmet Hatemi "Bize karşı düşmanca planlar yapanlar suratlarına korkunç bir darbe alacaklar. İsrail ve ABD saldırırsa pişman ederiz" dedi.

AA

ark irandan sonra suriye sonra türkiye...

bunlar büyük orta doğu projesi oyunları beyler.İran'ın hepsi Şİİ mezhebine bağlı.Peyganber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ölmeden önce ben ölürsem Hz.Ali'yi halife yapın emrinde bulunmuştur.Peygamberimiz Hz Muhammed (s.a.v) efendimiz ölünce Hz.Ali'ye sen çok gençsin senin sözün dinlenmez peygamber efendizmize en yakın en güvenilir kişiyi halife yapmalıyız deyip ikna etmişler.Bunu fırsat bilen siyonist yahudiler ''Muhammed çok büyük miras bıraktı bu adamlar miras Hz.Ali'ye kalmasın biz alalım diye halifeliğe kendileri geçtiler'' diyerek müslümanların arasına nifak sokup müslümanları 2'ye ayırdılar.Hz.Ali kötü birşeyler olduğunu anlasaydı Hz.EbuBekir'in halife olmasına izin vermezdi çünkü o Yüce Yaradanın Allah'ın Peygamber Efendimiz Hz.Muhammedi korumakla görevlendirdiği Allah'ın Arslanıydı.Kim önünde durabilirdi ama cahil olan halk yahudi siyonistlere inandılar.Yahudiler Şii mezhebini kurup başlarındaki imamlarada kendi adamlarını yerleştirdiler.Teknoloji artık o kadar çok ilerde ki.E-Bomb diye bir silah var attığınız yerdeki belli alan içerisindfeki elektirikle çalışlan her şeyi stop ettiriyor.Senin trilyarlık silahın olsa ne olur.Bunlar hep senelerdir yahudilerin dünyayı ele geçirmek için yaptıkları oyunlar.1973 yılının İran'ına bakın bakalım mollalarımı göreceksiniz yoksa aynı Türkiye gibi modern bir şehir mi göreceksiniz?Mollaların başa geçmesi çok büyük olaylarla olmuş çok kafalar kopmuş ama çok canlar yanmış çok kanlı bir ihtilal olmuş.Molların hepsi dünyaynın en büyük petrol şirketlerinin sahipleri.Mollalar dediğime bakmayın molla kılığına girmiş siyonistler yani amaç ortalığı bulandırmak.Saddam içinde şöyle diktatör böyle diktatör asığı astık kestiği kestik demişlerdi.Kuyunun dibinde insanlıktan çıkmış hgalde bulduk dediler insanlığa.Bilmem kaçtane taklidi varmış adamın aynı hitler gibi.Hitler yahudileri katletti diyorlar ama malesef hitlerin katlettiğği hristiyanlardı.Hitlerin yahudi olduğu ortaya çıktı.Hitler saddam gibi ortadan kayboldu.'. dünya savaşını öylesine bir sebebpten çıkardılar amaç kaos yaratmak ülkelerin ekonomisini zayıflatmak kendi para birimini yükseltmek silah satmak teknoloji ilaç satmak ve en büyük olmak.Yunanistanın derin devletinin arkasında rusya vardır.2. dünya savaşında ruslar türkiyeye silah yardımı yapmıştır ama ermenileri osmanlıya salanlarda destekleyenlerde onlardır.2. dünya savaşında karadeniz sahillerini bombalayanlar yunan gemileridir yunanlıların arkasında rusya vardır.Ruslarıda ABD ile büyük düşman sanarsınız Rus Petrol milyarderi Chealse takımının sahibi yahudidir.Ruslar yahudileri sevmese neden adamı barındırsınlar?.Adamlar kendi insanlarını öldürdüler büyük ortadoğu projesini başlatmak için.Pentagonun 5 km yanındaki Dünya Ticaret Merkezini vurdular buda bir bahane.Pentagona 50km uçak yakllaşsa füze rampaları harakete geçiyor ama geçmemiş işte ne hikmetse?800 adet yahudi o gün işe gitmemiş ne rastlantı değilmi?Adamlar dalga geçe geçe göstere göstere yapıyorlar.Türkiyede nükleer sanntral yapğımına seslerini çıkarmadılar.1 ay sonra nükleer bomba yapabilecek en tehlikeli ülkeler arasına Türkiyeyi koydular.Pearl Hearbour baskınına giden Japon uçaklarını radarlarında tespit etmişler ama seslerini çıkarmamışlardır.Atom bombasını dünyaynın en milliyetçi ülkesine çakıvermişlerdir dünya aleme ibret olsun diye.İşlerine gelmeyen ne varsa yaşamıyor şu an neymiş efendim ''Allah onlara demiş ki'' -Fırat,Dicle ve Nil nehri arasındaki topraklarda yaşayın demiş.Bunlar anlamışlar Allah bize buraların tapusunu verdi.Birde etraflarındakileri kandırmışlar biz israiloğulları Allahın en sevgili kullarıyız.Allah kıyamet kopacağı zaman bizi bulutların üstüne çıkaracak.Kendi söyledikleri yalana teknolojide bu kadar ileride olan adamların inanması bence çok tuhaf.Birde şunu unutuyorlar ''KEFENİN CEBİ YOK''
l

israil böyle birşey yapsın iran onu haritadan siler....

Bence buna cesaret edemezler iran silahsız filistin veya ordusu olmayan ırak değil. Saldıranları pişman edecektir Allah (c.c) yardımcıları olsun.

israilin gtü yemez bunu yapmaya. iran ırak'a benzemez. Bu arada koyu bir amerikan ve israil düşmanıyım.

Eğer israiL İrana Vurursa İsraiLin Dünyada sonu oLur bu!!

Bence hemen peşin karar verme!! Tamam belki İran ordusu hem asker hem de silah yönünden boş olmayabilir ama İsrail ordusunun da teknolojik gücünü unutmamak gerekir diye düşünüyorum. Ama İnş. senin dediğin gibi olur da bu sansarlara dünyanın sonuna kadar unutamayacakları bi ders verir İran

ark irandan sonra suriye sonra türkiye...

Ben de öyle düşünüyorum. Sonuçta herkes biliyodur İsrail Oğulları'nın sözde kendileirne vaadedilen toprakları ne pahasına olursa olsun ele geçirme isteklerini yani "BÜYÜK ORTADUĞU PROJESİ"ni. İnş. böyle bişey olmaz

İsrail irana Vurursa Bütün araplar ayaklanır..Ve Görürsünüz İsraiLin Sonu geLir..Ve gelecektee!

Valla V.ManisaspoR ben hiç öyle düşünmüyorum. Bunun örneklerini de tarih te birçok kez gördü herkes zaten. Bu herifler birbirinin kuyusunu kazan herifler hiç çyle bişey olaccağını sanmıyorum. İnş. sen haklı çıkarsın Araplar tek vücut olurlar da İsrail'i Orta Doğu'ya gömerler.

Hitler yahudileri katletti diyorlar ama malesef hitlerin katlettiğği hristiyanlardı.l

Ben bu Hitler olayını bi kitaptan duymuştum Htler'in Yahudi olduğu ve Yahudileri katlettiği yazıyor. Ama işin enteresan tarafı "katledilen Yahudiler İsrail Oğulları'nın soyundan gelen Yahudiler değil de Türk devletleri içinde Yahudiliği benimseyen tek Türk devleti olan Hazar Türkleriymiş!!!!"

Biliyosunuz bunlar çin Yahudi olmak o kadar önemli değil en önemlisi İsrail Oğulları soyundan gelmek

Bana baya mantıklı geliyoo bu olay

Geri