İpsala'da linç takibi

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
24102009155358.jpg

Van'dan işçi olarka gelen 4 kişi kızlara laf attıkları gerekçesiyle linç edilmek istendi...

Edirne'nin İpsala İlçesi'ne bağlı Yenikarpuzlu Beldesi'ne Van'dan çeltik tarlasında işçi olarak çalışmak için gelen 4 kişi, beldedeki kızlara laf atıp bir kişiyi de bıçakla yaralayınca halk bu olaya tepki gösterdi. Belde meydanında toplanan çok sayıda kişi, çeltik işçilerinin peşine düştü. Bunun üzerine linç edilmekten korkan işçiler, belde camiinin içine sığındı ve kapıyı kilitledi.
İşçiler, beldeye gelen jandarman ekipleri tarafından önce camiden ardından da beldeden çıkartıldı.Olay, bugün saat 15.00 sıralarında İpsala'ya bağlı 4 bin nüfuslu Yenikarpuzlu Beldesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Van'dan beldedeki çeltik tarlasında işçi olarak çalışan 4 kişi, belde pazarında karşılaştıkları bir kıza sözlü tacizde bulundu. Buna müdahale eden bir kişi, işçiler tarafından bıçaklandı. Hafif yaralanan ve ismi açıklanmayan kişi, ayakta tedavi edilirken belde halkı bu işçileri kovaladı.
Linç edilmekten korkan işçiler, Yenikarpuzlu Merkez Camii'ne sığındı ve kapıyı kilitledi. Belde hal...

Devami...

aferin onlara aynı şeyi kütahyadada görmüştüm banka uzanmışlar aslanlar gibi yiyecekmiş gibi kesiyorlar etrafıda hiç akıllarına gelmiyor heralde sen etrafı keserken seni kesenler var kurulanlar var habersiz o kadar rahatki neyse abi bi sigara versene dedi al dedim izmire gittinmi sen dedim sırıtarak he abi gittim dedi hah dedim burası izmir değil anladınmı dedim salak salak bakıyo o sırada zabıtalar geldi ne yatıyonuz lan banklarda nesiniz falan dedi düzelttiler ayamadılar bi gidiyorlar :))

ama orada ona göz yumsan yılanın başı küçükken ezilir sonra tepene çıkar inmez indiremezsin aynen uşakta marmariste mersinde ve daha çok yerde olduğu gibi .

İpsaLada bir kaç gün kaLmıştım.. Ne yazık ki YerLisinden çok iLçede doğuLu işçiLer var..

KroLar Dogustan kazanmış bu özelligi yapcak bişi yok.

Geri