İpe sapa gelmez suçlamalar

biosx

New member
Reaction score
0
chp-yi-topa-tuttu.jpg

İpe sapa gelmez suçlamalar
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP tarafından ortaya atılan yolsuzluk iddiaları karşısında karşı atağa geçti. Özhaseki, "Cumhuriyet savcısına kendimle ilgili suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

Kocasinan ilçesine bağlı Akçatepe köyünden 40 kadar traktör, Büyükşehir Belediyesi önüne gelerek, Başkan Özhaseki için destek gösterisinde bulundu.

Ellerinde "Utan Kılıçdaroğlu, utan Kulkuloğlu", "Özhaseki’yi destekliyoruz", "Temiz adam, büyük Başkan Özhaseki", "Dün bugün yarın her zaman arkandayız" yazılı pankart taşıyan Akçatepeliler, traktörlerini belediye önünde park edip, Özhaseki’yi makamında ziyaret etti.

Akçatepe köyü muhtarı Nazım Zarar, "Her zaman yanındayız" diyerek Özhaseki’ye çiçek verdi.Başkan Özhaseki de yalan ve iftiraların arkasının kesilmediğini, isnat ettikleri bir suçlamadan sonra yeni bir yalan ve iftira ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bunlar, seçim öncesi siyasi malzeme arayıp, yalan ve iftiralarla prim yapmak istiyorlar, oy toplamak istiyorlar. Her gün bir yalan ortaya atıyorlar. Bunun yalan olduğunu ispat ediyoruz, ertesi gün bu yalanı unutup yeni bir yalanla yeni iftiralar atıyorlar. İpe sapa gelmez suçlamalarla yalan kampanyalarına devam ediyorlar. Biz iddialarının yalan olduğunu ispat ettikçe bu ispatımızı unutup, yeni bir yalan ortaya atıyorlar. İki katlı market binasını 9 katlı diye açıkladılar. Market binası önünde basın açıklaması yaptık, binanın 2 katlı olduğunu gösterdik, Kılıçdaroğlu Arena programına çıkıp, hala binanın 9 katlı olduğunu iddia ediyor. El insaf, ben daha ne diyeyim, ben daha ne yapayım."

-"BELGELERİ ANKARA’DA AÇIKLAYACAĞIM"-

Mehmet Özhaseki, kendisiyle ilgili iftiralara cevap vermekten artık yorulduğunu belirterek, şöyle devam etti:

İpe sapa gelmez suçlamalar - 30 Aralık 2010 Perşembe 14:57

Vallahi gözümüzle görmeyince aslında çok da iddiacı olunamıyor bu konuda.Lakin öyle bir durum var ki;
adamın kefili evveliyatında ve geleceğinde kayıp trilyon ve fener davası ile yargılanacak birisi olunca aklı karışıyor insanın.
Zaten olan olmuş,delil-melil kalmamıştır :)

Kapatın gitsin mevzuyu

haberi okuyunca içimden " bu eski haber " diye geçti.

ama haber haber olalı altı üstü 3 gün olmuş.

ülkemde ne çabuk gündem değişiyor.

kulak arkası bilgi: yapılan bir araştırmaya göre amerika'da yılda ortalama 30 tane gümdem oluşturacak olay oluyormuş

bu rakam türkiyede 100 müş.

yani amerikalılar bir olayı ortalama 12 gün konuşurken biz 3.5 günde başka olaya geçiyoruz.

ne güzel söz

maşrapamız küçükse derya yı suçlamaya hakkımız olmaz... MEVLANA

yolsuzluk yapip yapmadigi bilemem hatasi olduysa tabiiki sonucuna katlanmasi lazim

tek bildigim su kayseri cok güzel örnek alinacak bir sehir oldu

maşrapamız küçükse derya yı suçlamaya hakkımız olmaz... MEVLANA

Bu resimdeki bıyıklı vatandaşın kim olduğunu hakkındaki iddialarla öğrendim, daha önce kim olduğunu bilmezdim, şimdi bu adam deveyi hamuduyla götürmüş bile olsa hiç bişey olmaz buna. Hele adı geçenlerin içinde janjanlı koltukların sahipleride varsa.... Bu varya mensubu olduğu partinin değilde herhangi bir belediyenin başında olsaydı ve bu iddialarla/belgelerle suçlansaydı adamın başına gelecekleri varın siz düşünün artık............
Yani bu işler maşrapayla falan olmuyo artık "Padişahım çok yaşa" zihniyetinde kurtulunda böyle yolsuzluk gibi içetme gibi kamu malını götürme gibi olaylarda biraz tarafsız yansız ve serinkalı olun biraz.

olay mahkemeler intikak etti veya edecek sonucunu göreceğiz.

o resimdeki insanı daha yeni görüyorsun yani? nerede yaşıyorsun sen uzaydamı dağ başındamı .hayret birşey...

hiç tv izlemiyormusun gazete okumuyormusun ...yıllardır kayseride belediye başkanlığı yapıyor o bıyıklı dediğin kişi...

onun ideolojisini dunya görüşünü benimsememiş olman olaylara bakışını farklılaştırıyor.

önce 1 kayseili bul ona sor.sonra gerekirse tartışırız bu konuda...

kayserilimi araniyor ne oluyor? :)

baskandar dünya alem memnun; kayserinin alt yapisi istanbulda olsa ne su basar evleri nede trafik felc olur saygilar

olay mahkemeler intikak etti veya edecek sonucunu göreceğiz.

o resimdeki insanı daha yeni görüyorsun yani? nerede yaşıyorsun sen uzaydamı dağ başındamı .hayret birşey...

hiç tv izlemiyormusun gazete okumuyormusun ...yıllardır kayseride belediye başkanlığı yapıyor o bıyıklı dediğin kişi...

onun ideolojisini dunya görüşünü benimsememiş olman olaylara bakışını farklılaştırıyor.

önce 1 kayseili bul ona sor.sonra gerekirse tartışırız bu konuda...

Bir ideolojiyiyi benimsemek veya benimsememek adam olan insan için; kamu malını, tüyü bitmemiş yetimin hakkını iç eden insanlara bakış tarzını değiştiriyorsa o adam adam değildir. Bunu bilmek için nerede yaşadığının değil insani ölçülerinin kıymetinine bakmak gerekir. Kayseride yaşamıyorum evet bunun için o bıyıklı şahsiyetide iddiaya konu olan şeyler basında çıkıncaya kadar tanımıyordum.Bu abes bir şeymi.? Senin sempati duyduğun tüm bıyıklılıarı bu forumdakilerin tanıması gibi bir kuralmı var.. Seni niye bu kadar rahatsız etti. Suçlamaya konu olan şeylere muhatap olan şahsiyet bababım oğlu olsa aklanıncaya kadar iyi gözle bakmam...... Sen öyle bakmak istiyorsan sana iyi seyirler.
Sen kayserilisin herhalde seni bulduk işte... sana göre herkes senin gibi düşünmeli ya...... bütün kayserililerde senin gibi düşünüyordur değilmi....? Konu benim için bitmiştir kamu malını yamekle tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemekle kul hakkıyla suçlanan bi şahsiyet hakkında tartışacak bir şey yoktur. O şahsiyet kendini savunmak ve suçsuzsa bunu ispat etmek zorundadır. Bu tip insanları savunmak ve aklamak niye konu ile ilgisi olmayan senin gibilerine düşer bunuda anlamak zordur... Çünkü bu tür yüz kızartıcı suçlamaların bilinen hiç bir ideolojide yeri yoktur.......

bazı oalylarda hep kendimi tekrar ediyorum ve bundan da bıkmıyorum.

kendimi bir kez daha tekrarlayacağım.

hırsızın, şerefsizin sağcısı, solcusu olmaz. şerefsiz şerefsizdir.

ve hırsızı savunmak, onun suçuna ortak olmaktır.

kişisel polemik yapmamak için uzun süre forumdan ayrıldım. gene yapma niyetinde değilim ...ama ısrarcı olunması beni zorluyor...sabır...

yüz kızartıcı suç demişken gürsel tekin beyin yargıtay da bekleyen davası akıma geldi nedense... anlayan anlamıştır herhalde...:p

daha çooookk şey var söyleyeceğimiz yazacağımız... unumuzda var günümüzde...:goz:

Geri