İnternetten tanıdığımız insanlara ne kadar güvenmeliyiz?

Şu ana kadar tanıştıklarımla iyi ki tanışmışım diyorum. Erkeğe ve kıza göre değişir bu güven meselesi. Kızlar daha dikkatli olmalı. Arkadaş sitelerinden kesinlikle tanışmasın. Forum ortamında ise kişinin yorumlarını gözlemleyip ona göre karar vermesi gerek. Bu az da olsa bi fikir verebilir.

Walla internet bu herşeye hazırlıklı olmak gerekir.Kesinlikle bir genelleme yapılamaz.

Eğer bu Bir İlişkiyse Kesinlikle Tavsiye Etmem =)) Yada Kendiniz Bilirsiniz Deevam Edin Ve Olucakları Görün Hi Arkadaşlık Derseniz Güzel Arkadaşlıklar Kuruluyor Arasındaki Fark Ne Bilmiyorum Ama ilişki denildiğinde Bir adım Geri Atmalısınız bence...

Biraz komik bir örnek olacak ancak ben interneti bir buzlu cam gibi görüyorum.
Arkasındaki kişi uzun mu yakışıklı mı güzel mi çirkin mi komik mi itici mi sıska mı tıknaz mı sapık mı iyiliksever mi asla kesin ve kesin hükme varılamayacağını düşünüyorum.

Bir teknoloji sitesinde kral gibi tanıdığınız adam bir karikatür sitesinde soytarıya dönüşebiliyor.

İnternetten tanıdığımız kişiler ne kadar iyi olursa olsun tedbirli yaklaşmakta fayda var kötü niyetli biri olabilir dolandırıcı olabilir çok denk geldi bana ama hackhell den tanıdığım çok iyi dostlarım arkadaşlarım var mesela reelde sürekli buluştuğumuz dostlarım var ErdemLiyiz, SickDreth, Neccko, Volkan, zebani, SimantiC, fletch, ali06can vs. Reelde görmediğim ama telefonda ve msn de görüştüğüm samimiyetlerine inandığım kardeşlerimde var KaRma, revolation gibi yani burdan çıkaracağımız sonuç internet iyi varmış Hackhell iyi varmış ki bu insanları tanıma şansım olmuş.

benim netten tanıdığım adamlardan gerçek hayatta görüştüklerimin neredeyse tamamı süper insanlardır.

hayatta da sanal hayatta da hep seçeriz.

adam gibi adam lazım bize.

ya öncellikle insanlara güvenmemizde etkili olan kriterleri dusünmek lazim bence...
cünkü netteki bir kisiyi sadece anlattiklariyla taniyoruz yada tanimaya calisiyoruz ne kadar saglikli oldugunu taktirinize birakiyorum.sadece bilgi paylasimi icinde bulunmak yada birileri ile keyifli sohbet etmek tam anlamda güven icin yeterli olmadigini düsünüyorum.tabi herkesin düsüncesi kendine........

..:.. karsıdakı kişiye göre degısır bu ..:..

Geri