İnternetten izlenebilen java uygulamalarını yüklemek ama nasıl?

nozz

New member
Reaction score
0
İnternette fizikle ilgili sielerde fizik java uygulamalarını takip ediyorum ve bu java uygulamalarını offline çalışabilmek için bilgisayarıma yüklemek istiyorum. Burada "jar" ve "class" dosyalarını yüklemem ve boş bir html dosyasına yükleyip çalıştırmam gerektiğini biliyorum fakat jar ve class uzantılı dosyaları internetten nasıl yükleyebilirim? (Programlama konusunda bilgili olmadığım için yukarıda çok doğru yazmamış da olabilirim. ) Yardımcı olursanız sevinirim.

Mesela
http://www.colorado.edu/physics/2000/index.pl

bu linkteki dosyayı offline çalışmak için bilg. yüklemek istiyorum. Gerçi bu uygulamada gif resmi de var heralde ama :( bi de o ayrı dert...Şimdiden teşekkürler...

ya kardeş ban klasık java nsıll yuklenii onuu söylesenee
yaffffffffff

sorunu pek anlamadım ama anladıgım kadarıyla sen javascript leri soruyorsun bunları bulabilecegin siteler var mesela www.gezginler.net ,www.dynamicdrive.com gibi buralardan scriptleri alıp yapabilrisin scriptler zaten hazır ordan kopyala ve frontpagede kolar bölümüne yapıştır nereye yapıştıracagını da yazar orda dikkatedersen body yada head dır işallah yardımcı olmuşumdur

nesta' Alıntı:
sorunu pek anlamadım ama anladıgım kadarıyla sen javascript leri soruyorsun bunları bulabilecegin siteler var mesela www.gezginler.net ,www.dynamicdrive.com gibi buralardan scriptleri alıp yapabilrisin scriptler zaten hazır ordan kopyala ve frontpagede kolar bölümüne yapıştır nereye yapıştıracagını da yazar orda dikkatedersen body yada head dır işallah yardımcı olmuşumdur

Evet yanlış söylemişim. Java scriptler olacaktı. Benim sorunum şu birinin java script yapıştırdığı sayfadan scripti nasıl alabilirim ve offline kullanabilirim. İlgin için teşekkürler.

Bu arada ayassss klasik java dediğin "java runtime environment mi?"

Geri