İnternetten Canlı Yayın Kamerasının Şifresini Kırma Yardım ?

yelena19

New member
Reaction score
0
iyi günler,
yeni çıkan bir kanunla anaokullarındaki canlı yayın kameraları milli eğitim bakanlığı tarafından durduruldu.
3 yaşındaki çocuğumu bu kameralardan izlemesi çok iyi oluyordu.
okulun sitesinde canlı yayın devam ediyor ama sadece okul yetkilileri girebiliyor, bunun şifresini kırıp izlemenin bir yolu varmıdır acaba, bir program falan oluyormu.

yasalara aykırı ama kötü bir niyetimiz yok yani, sadece çocuğumuzu seyrediceğiz..

Teşekkürler

biraz zor hacker olman gerek o şifreleri kırman için

zannetmiyorum imkansız gibi bişey keşke çocukların ailelerine birer şifre verseydiler daha iyi olurdu

bence yetkililerden şifre isteyin derim..

biraz zor hacker olman gerek o şifreleri kırman için

burasıda hacker ların forum sitesiya onun için sordum, belki birisi yardımcı olur diye

zannetmiyorum imkansız gibi bişey keşke çocukların ailelerine birer şifre verseydiler daha iyi olurdu

bence yetkililerden şifre isteyin derim..

zaten ailelerin şifreleri vardı, MEB kanunla durdurdu, şifreler iptal oldu, vermiyorlar. :(

burasıda hacker ların forum sitesiya onun için sordum, belki birisi yardımcı olur diye

MEB kanunla durdurduğu için yetkililer şifre vermiyor :(

1cisi burası hacker sitesi felen değil hackerlerin dolandığı bir sitede değil 2cisi yasal birşey yapmıyorsun eğer şifreyi kırarsan anlarsalar hapis yatabilirsin o kadar bu işler yasal oldu iyi forumar

1cisi burası hacker sitesi felen değil hackerlerin dolandığı bir sitede değil 2cisi yasal birşey yapmıyorsun eğer şifreyi kırarsan anlarsalar hapis yatabilirsin o kadar bu işler yasal oldu iyi forumar
yanlış bir şey söylediysem özür dilerim, sadece burası programcılık konusunda deneyimli arkadaşların bulunduğu bir forum, belki birisi yardımcı olur demek istemiştim

yanlış bir şey söylediysem özür dilerim, sadece burası programcılık konusunda deneyimli arkadaşların bulunduğu bir forum, belki birisi yardımcı olur demek istemiştim

bu konuda bu siteden yardım bekleme ama başka konularda her türlü sana yardım ederLer

Yasak diyor,yasağı kırmak için hacker arıyor üstelik,açık açık foruma yazıyor:))

Cesaret ister sormakta cevaplamakta:)

işin yasal tarafı ayrı birsey ama okuldan ısrar la ıste şifreleri olmazsa al ordan cocugu baska bır yere ver bastan anlas ama cam konusunda heh.

okulun adını ve bölgesini yazarmısınız?

Geri