Gün geçmiyorki web de karşımıza bunun gibi ilginç siteler çıkmasın. Her şeyi internette yapmaya alıştık, internetten çiçek siparişi verdik, internetten yemek siparişi verdik, araba aldık, banka hesaplarımızı kontrol ettik ve hatta sevgili bulduk. Bu site de ise vasiyetimizi yazabiliyoruz, vasiyet siz ölmeden yayınlanmıyor ya da isterseniz yayınlanmasını da isteyebiliyorsunuz. E tabi site bu haliyle inanılmaz geyik bir site, belki sitenin amacı vasiyet yazmak değil de belki yazılanları okuyup gülmek olsaydı bu açıdan çok başarılı bir site denebilirdi. Belki de öyledir Yinede siz interenet üzerinde bir vasiyetim olsun diyorsanız hemen gidip vasiyetinizi yazabilrisiniz.
E - VASİYET
Örnek Bir Vasiyet ;
BİLyoner com daki 2 ytl lik hesabımı iddaadan anlayan akıllı birisine amcam olabilir
sony ericsson w810i cep telefonumu çok isteyen peşimden ayrılmayan kardeşime
bütün giyim eşyamı fakir öksüz yetim çocuklara
öldüğüm anda cebimdeki bütün parayı mehmetçik vakfına ( hesabımda para yok uğramayın)
organlarımdan kalbimi duygusal seven yürekli ve delikanlı kız veya erkek farketmez maddi durumu olmasın yeter bir gence
ciğerim peş para etmez 8 senedir sigara kullanıom son kullanma tarihi geçmiştir son anlarını yaşıor ben ölene kadarda oda biter
gözlerimi rontgenci akıllı bir gence çok iyi görür ilk sahibinden
hayallerimi umutlarımı senarist bir arkadaşa
ve son ricam mezarıma kimse gelmesin gelen playback yapmasın (amin)