İnternette indirim müjdesi! Sınırsızda %18.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

milermania

New member
Reaction score
0
Türk Telekom Resmi açıklamayı bu sabah yapacak. Sabah ola hayrola bakalım.

İnternette indirim müjdesi
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Türk Telekom'un aldığı bir kararla, mevcut internet erişiminde bazı kolaylıklar ve ucuzluk getirdiğini açıkladı.
Yıldırım,"Sınırsız kullanımlarda yüzde 18 oranında indirim sağlanmıştır. Sınırlı kullanımlarda ise hız iki katına, bazı kullanımlarda 4 katına çıkarıldı." dedi.

Bakan Yıldırım, Türk Boğazları Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi'nde gerçekleştirilen AIS transponder deneme programına katıldı. Türk denizlerinden geçen tüm deniz araçlarını ayrıntılı şekilde takip etmeyi sağlayacak yerli üretim Otomatik Tanımlama Sistemi'nin (AIS) devreye girmesi ile ilgili törende konuşan Bakan Yıldırım, internet kullanıcılarına yönelik açıklamalarda bulundu. Mevcut internet hizmetlerinde kolaylık ve ucuzluk sağlandığını açıklayan Bakan Yıldırım şunları söyledi: "Bunu kamuoyuna açıklamanın memnuniyetini duyuyorum. Detaylarını Türk Telekom Genel Müdürü'nden alabilirsiniz. Ben şunları söylemekle yetineceğim; Sınırsız kulanımda yüzde 18 oranında bir indirim sağlanmıştır. Sınırlı kullanımlarda hız iki katına, bazı kullanımlarda 4 katına kadar artırılmıştır. Örneğin 256 kilobayt hız 1 megabayta çıkarılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Unutmayalımki bundan sonra alfabe okur yazarlığını bitiren genç Cumhuriyet, şimdi bilgisayar okur yazarlığı için bir seferberlik başlatmanın gerekli olduğunu görmekte ve bunun için de adımlarını atmaktadır. İşte okullarımızdaki bilgisayar sınıfları, işte okullarımızdaki ADSL bağlantıları. Ve şimdi yakında başlayacağımız kamu alanlarındaki bilgi evleri bu yöndeki en önemli adımlar olacaktır."

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany de, 256 kilobaytlık kullanımları 4 kat artırdıklarını ve hızı iki kat çıkardıklarını, üstelik da ücretin de aynı kaldığını söyledi. "Fiyatlarda yüzle 18'lik bir indirim gerçekleştirdik" diyen Doany, yarın sabah detaylı açıklama yapacağını dile getirdi.

Avea hisselerini almaları ile ilgili olarak ise Doany, "Türk Telekom olarak Telecom İtalia ile hisse devri anlaşmasını yaptık. Şimdi Türkiye'de Telekominikasyon Kurumu ve Rekabet Kurulu'na müracaatımızı yapıyoruz. Yetkili otoritelerde onaylandıktan sonra işlem tamamlanmış olacak. Bundan sonra Avea'nın içindeki 8 üye Türk Telekom'dan iki üye ise İş Bankası'ndan gelecek.'' dedi.

Yorumlarınızı bekliyorum.

indirim adı alında gene bi bindirim gelmesin.malum bayramlarda iett beleş olur bayramdan sonraki ilk hafta bilete zam gelir buda oyle bısey cıkmasın:p

valla indirim falan yok.bildiğim kadarıyla sınırsız 256 kalkıyor en az 512 olacak.bunun indirim kısmı ise 99 ytl olan 512 sınırsız 88 ytl olacak.yani zorunlu olarak 512 ye gececez ve 89 ytl ödeyecez.

eğer böyle olursa interneti kapatırım dial up 'a geçerim.bu ne yaa soygun resmen.sınırlılar ise en düşük 1048 olacak.sınırlı internet kullanmaktansa hiç kullanmam daha iyi.

yazık ya valla yazık.haram olsun verdiğim paralar.başka bişi demiyorum.

Hadi yaw yapsınlar bir an önce ne yapcaklarsa :D

bi çıkarları vardır kesin gene olan kullanıcılara olucak yazık ya millet yurt dışında bedavaya yakın kullanıyor ADSL yi,

abi sınırsıza birey yok ya sınırlıyı 1gb yapmışlar o kadar herkesi sınırlıya yonlendiriyolar abi bunklar amaç farklı :)

Bunda bir tuzak sezinliyorum ama yinede şu an 3 GB sınırlı kullanıcılar için X2 hız çok iyi değilmi?

Ben 256 sınırsız kullanıyorum ve memnunum, 1024 ü ise düşünemiyorum. Haa deseler ki 256 stop 512 devam ve ücreti 80-90 o zaman bi dizel modumuzun imzası vardı bilen bilir aynen onu derim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri