İnternetinizin hızını %20 artırın!!!

1sc0rp!tX

Altın Üye
Reaction score
0
Konuyu nereye açacağım konusunda Kararsız kaldım..BEnde buraya açıyım dedim =)

Windows Xp professional için Windows xp professional %80 internet hızını kullanmanıza izin veriyor İnternetinizin hızını % 20 arttırabilmek için ;

Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >TAMAM

34g4siv.jpg
Butonu Uzak değil =)

kardeş gerçekten iyi bi bilgi emğine sağlık

Coktandır bilinen bir bilgi
ancak bende hep yuzde0 da:D
tesekkkurler dostum!

Pσѕєт¢αу' Alıntı:
eline sağlık güzel bilgi de artıp artmadıgını nereden anlayacağız.

Mesela 256 ile bağlanan bir pc icin 26 ile indiriyor 30 la mı indirecek ?

Öyle bir şey oluyor =)

ben denedim ama pek değişmedi. sağol tesekkurler

yaw bende vısta kullanıom en yakın zamanda format atacam...xp nın gozunu seveyım:D

gpedit.msc windows tarafından bulunamıyor.ismi doğru yazdığınızdan emin olurp tekrar deneyin!!!

her seferınde bu uyarıyı alıyorum-vısta 32 home premıum kullanıyorum.
mıcrosoft turkıye nın yetkılısının verıdgı telefon numarasında (orjınal windows kullanıyorum) forumlarda yer alan bu bılgı bır hurafedır.windows un boyle bı ınternet kullanımı soz konusu değildir dedi.!

gpedit.msc windows tarafından bulunamıyor.ismi doğru yazdığınızdan emin olurp tekrar deneyin!!!

her seferınde bu uyarıyı alıyorum-vısta 32 home premıum kullanıyorum.
mıcrosoft turkıye nın yetkılısının verıdgı telefon numarasında (orjınal windows kullanıyorum) forumlarda yer alan bu bılgı bır hurafedır.windows un boyle bı ınternet kullanımı soz konusu değildir dedi.!

Ağzına sağlık kardeş ne kadar da güzel demişsin Windows İnternetin %20 alıp ne yapacak çok merak ediyor alıp nereye koyacak :)

ben bunu 1 yıldan beri deniyorum hiçbirşey değişmedi nedense

Geri