İnternetin bir başka karanlık yüzü..

[ RigaL ]

New member
Reaction score
0
Herkesin bildiği gibi sanal alemde çok sayıda arkadaşlık/dostluk/çöpçatanlık siteleri kol gezmekte..

Birçok insan bu tarz sitelere bir arkadaş, dost ya da sevgili edinme umuduyla üye oluyorlar.

ÜsteLik ciddi paraLar ödeyerek karşısındakilerin gerçekte kim olduğunu bilmeden aylarını feda ediyorlar..

Biz bir örnek olarak rastgele bir site seçtik ve kalbimde.com sitesine erkek nickiyle deneme amaçlı üye olduk.. Ardından hiçbirşey yapmadan sadece bekledik..

Bir süre sonra beklediğimiz gibi insanları aldatmaya yönelik mesajlar pm`den gelmeye başladı..

Bunlardan fazla adult içerikli olmayanları caps olarak ekliyorum..

Caps-1

Caps-2

Mesajların farklı nick`lerden gelmesine rağmen yazı tipindeki benzerlik gözlerden kaçmıyor.

Bu ve buna benzer siteLerde her gün onlarca yeni üye kendini bu kara tezgahın çevresinde buluyor.

Ayrıca mesajların çoğunun içeriği üyelerin altın ve platin üyeliğe geçmesi için tahrik edici şekilde tasarlanmış.

Sanal dünyanın bir başka yüzü.. Para karşılğığı dostluk, arkadaşlık realite vaad eden bu tarz siteler ne yapıyor üye olmadan önce bir düşünün isterseniz..

Bilinçli davranan arkadaşlara teşekkürler..

Çok güzeL ßi konuya değindin.. evet ßir çok arkadaşLık sitesi tahrik edici mesajLar yazıp User'Leri paraLı üye olmaya itiyor... türk miLLetininde ßöyLe $eyLere eğiLimli oLdugunu fırat biLiyorLar.. Yazı karakterLerinin sitenin editörü tarafından ßir çok kişiye aynı anda gönderildiği ßariz ßelli.. ßenim ßa$ımada geLdi ama internete yen düşenler gibi değiliz neyin ne oldugunu iyi biliyoruz.. en ßasit örneklerden vericek olursam TeLsim'in chat servisi.. sürekli mesaj geliyor ßayan nicklerden nickler ßirßirine ßenzer.. eyLüL9 , TüLay7 , Merve3 hepsi sayıyla ßitiyor ve mesajlar ßireßir örtüşüyor.. Ya ßu hizmeti verenler kendini çok akıllı sanıyor.. yada ßizLer çok salağız.. kimse yüzünü görmeden sesini duymadan ßöyLe $eylere inanmasın.. VE hakkınızı arayın ßöyle $erefsizLere paßuç ßırakmayalım.. İnsanLarın duyguLarıyla oynamanın cezasını çeksinLer..

SaygıLarımLa..

neler varmis pehh
bilgilendirdigin icin tskler :)

gerçekten bunlara düşen varsa yapcak bişey yok...
insanlar istekleri uğruna aptallık yapmasa sex hatları çoktan kapanırdı...

kendileri ni zeki sanalar olabilir ama kendilerini avutmaktan baska bişey değil buu..
bunlara birişerinin dur demesi lazım...

Kalbimde com ha aynısı basıma geLdı

Mesajların hepsı aynı yazı karakterı ve İstediği şeyLerden ziyade Direkmen Tahrik edici mesajlarla girmesi beni kıLLandırdı.
ama adamların uyeLıkLerı felan dehşet para ayLık 49 ytl den 149 ytl ye kadar ucretLerı var bu paraLarı verenler gerçekden hangi akla hizmet ediyorlar şaşıyorum..

Peki bir SahtekarLık davası Düşünülemezmi bunlara karşı internetteki üç kağıt olaylarına bakan Mahkemeler var ....

Kim bilir aramızda Avukat felan bu işlerden anLayan biriLeride oLabiLir..Tepkimizi göstereLim derimm Tazminata kadar yoLu var bu oLayın adamların ne halt çevirdikleri açıkça ortada

ruLet' Alıntı:
Kalbimde com ha aynısı basıma geLdı

Mesajların hepsı aynı yazı karakterı ve İstediği şeyLerden ziyade Direkmen Tahrik edici mesajlarla girmesi beni kıLLandırdı.
ama adamların uyeLıkLerı felan dehşet para ayLık 49 ytl den 149 ytl ye kadar ucretLerı var bu paraLarı verenler gerçekden hangi akla hizmet ediyorlar şaşıyorum..

Peki bir SahtekarLık davası Düşünülemezmi bunlara karşı internetteki üç kağıt olaylarına bakan Mahkemeler var ....

Kim bilir aramızda Avukat felan bu işlerden anLayan biriLeride oLabiLir..Tepkimizi göstereLim derimm Tazminata kadar yoLu var bu oLayın adamların ne halt çevirdikleri açıkça ortada
üyeLik paraLarı gerçekden çok uçuk.. ßinLerce üye var ßunlardan yüzde 20 si paraLı üye oLSa geLecek paraya ßak.. ama üyenin eLine ne geçicek ßir yalandan ßa$ka ?.. dediğin gibi avukat arkada$Larımız varsa ßu i$in üstüne gitmeLeri gerçekten iyi oLur en azından hackheLL adına ßir hizmet oLur

yaw arkadaşlar madem bunlar tezgahla para kazanmaya çalısıyoorlar. bizde bunlara saldırabiliriz. ucretsiz gold uyelik alıp dagıtabiliriz ya da siteye saldırabiliriz.kendi kanunlarımızla bişiler yapabiliriz.

arkadaşlar bayanlara kalbimde'de mesaj atmak beleş olduğunu biliyorum. çok atıp tutan bi arkadaşı işletmiştik kız nick 'i ile bayan üyeler istediği her erkeğe mesaj atıyo beleş. ama dediğiniz gibi yazı karakterlerinin aynı olması ve gelen mesajların tahrk edici olması insanı kıllandırıyo. hiç numarasasını yazıp da beni ara falan diyeni görmedim. bana hergün 1 mesaj geliyo en az bazen iki günde bir.
üye olan başka bir arkadaşın mesaj kutusuna bakarken aynı mesajların olduğunu da gördük. aynı kişi aynı mesajı bi çok kullanıcıya yolluyo. ama hepsine deil. yani herşey bariz ortada. adamların gözünü para hırsı bürümüş.

tesekkürler kardes insanları resmen sömürüyorlar

arkadaşlar bende buna benzer bir site kurup güzel bir ortam sağladım, sanal hiçbir üye yaratmadım, birçok kişi sanal üyeler yaratarak sömürüyorlar, benim şu anda 2000 e aşkın üyem var, eğer isteseydim bu 10000 binlere çıkardı, sanal bayan üyeler yaratarak ama bu güzel birşey değil onu biliyorum, böyle bir konuya değindin için teşekkürler

SAYGILAR'ımla

bunlar saçmalıktır bunlara dusenlerde tamamen salaktır onlara hiç acımam şahsen

Geri