İnterneti Sınırsız Yaptırdım Ama ?

Ben İnterneti Sınırsız Yaptırdım 3 Ay Boyunca 60 60 Geldi Nie Bukadar Fazla Geldi Die Sordum Önceki Aylarda Kotayı Aştığınız İçindediler ekadar Doğru Bilmiyorum

Müşteri hizmetlerinin sölediğine göre 24 saat içinde tarife değişikliği oluyormuş.Ama yeni tarifenin kullanım zamanı bir sonraki fatura tarihinden itibaren başlıyormuş.Fakat faturalar adsl aylık kota sıfırlanmasından önce geldiği için haziran ayında kota sıfırlanana kadar intte fazla yüklenme yoksa mayısta kotayı geçtiğin için faturana aşan miktar yansıyablir.1 Hazirandan sonra tamamen sınırsız kullanacaksın.

yaaa arkadaşlar benim 1mbps hızındaydı 2 mb a cıkarttık cok yavas ınternet hala yavas 1 hafta fln oldu tarıfe degıstırdım sınırsız 2mbps şimdi acaba nkdr farkeder net hızında hala rapidshare den 50 kb la ındırıyor deli olucam ya

bende sınırsıza geçtim 24 saaten önce aktif olmaz dediler 24 saat sonra tekrar aradım aktif olmuş ondan sonra kullanıma başladım

yaw müşteri hizmetlerinden tarife değişikliği işlemi yaptık mı? YAPTIK. Müşteri memnuniyeti açısından telefon görüşmemiz kayda alındı mı? ALINDI. Bize telefondaki dallama fişi çıkar tak sınırsız oldu dedi mi? DEDİ. E o zaman 20-30 tl bile olsa fazladan soygunculuk yapan şerrefsiz telekomu neden mahkemeye vermiyorsunuz? Adamlar işin yolunu bulmuş. Milletimiz keriz ya 20 30 liranın arkasını aramaz Allahından bulsun derler. E onlarında Allah inancı olmadığından parayı afiyetle yerler. Ben kullanmadığım ev telefonuma aylık 20 tl veriyorum diye internetten de vazgeçerek hattımı iptal ettirdim. Sadece internet kullanabilmek için de mahkemeye başvurmak zorundayız. Telekom özelleşti. Soyguna başladı. Hadi hayırlı traşlar...

bana da başvurduktan hemen sonra olur dediler ama o ay 61,25 tl geldi fatura bir daha ki ay sınırsız oldu :D

Geri