İnterneti Açtığımda Google yerine Adsl Modem Sitesine Yonlendiriyo...

muratakgul

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar interneti yeni açtırdım eskiden zaten vardı onun uzerine bidaha açtırdım fakat interneti her açtığımda
please wait while you are redirected
diyo ve Adsl modem sitesine yonlendiriyo
212.***.**.** bole bi siteye yonlendiriyo

onu nasıl duzeltebilirim ya da ne yapmam gerekiyo...

Modem ayarlarını veya kullanıcı adı ve şifrenizi yanlış girmiş olabilirsiniz.
Modeminizin markası ne ise google dan adını yazarak kurulumunu aratın tekrar deneyin

ordan adsl bilgilerini düzenleyemen gerekiyo düzenlersen girer

Modemindeki şifre yanlış Veya KuLLanıcı adın :victory

kullanıcı adı yazan yere örneğin kullanıcın adın serkan ise [email protected] yazmayacaksın serkan@ttnet yazacaksın bu ayrıntıyı kaçırma büyük ihtimalle bundandır

bendede oldu bugün boş bi internet sayfası a. oraya ip numaranı yaz örneğim 192 168.2.2ise192 168. 2.1 yaz ve enterla orada cıkan sayfada 3. bölüme gir kullanıcı adı ve şifre var oraya yaz ve internete gir

Bu sorunun aynısını bende yaşıyorum. Ama benimkisi elektrikler gidince oldu. Acaba modem kendi kendine reset atmış olabilir mi? Kullanıcı adı ve Şifreyi harfi harfine doğru giriorm modemi tekrar kuruyorum yine de sonuç yok. Ttnet müşteri hizmerleri burdan herşey normal gözüküyor diyor.. Deli oldum lütfen biri yardm etsin....

Pc den kaynaklanan bişi olabilir mi ? Virüs falan?

olay modemden kaynaklanıyor. Hafıza bilgieri gidince böyle şeyler yapıyor genel arakadaslarında dedigi gibi modemin ıp adersini adres cubuguna yaz ve ordan adsl ayarlarına gelip kullanıcı adı ve şifreni yeniden girmen gerekiyo. Pc ile alakası yok

Modemin Cd Sinden Tekrar Yükleyiniz..

evet bencede... modeminizle birlikte gelen kurulum cd sini takin tekrar kurulum yapin, program ekle kaldırda görünmesi gerekir, zaten sorunun kaynağıda herhangi bir nedenden dolayi bu dosyalarin silinmesidir, ayrica modem kurulumunu ip üzerindenden değil kurulumunu yaptığınız masaüstünde kurulumdan sonra kısayolunu bulacağınız modem kurulum programınızla yapın.
modemin içine girilerek yapılan ayarlarda program kurulmaz sadece modem driveri yüklenir, aksi halde modemin içine girilerek yaptığınız ayarlarla program kurarak yaptığınız ayarlar eşleşmez,sorun çıkar.
yani kurulum programi modemi değiştirebilir, fakat modemin içindeki yazılım ekle kaldırda gördüğünüz program ayarlarini değiştiremez.
daha fazla ayrınti için pm atin yine forma yazayim ayni sorunla karşılaşan arkadaşlar,faydalanabilsin.
kolayliklar,

Geri