İnternete Bağlanamıyorum

qweqqq

New member
Reaction score
0
Arkadaslar ben bi komsumla ortak internet kullanıyoruz geçen gün komsumuz modemi düsürmüs bişey olur die korkmus ve kapatmıs sonra ben inteernete balanmak için modemi açmasını söledim açtında otamatik ıp adresi almaya çalısıo sonra ağbalantısı sınırlı veya yok dior nese bir iki gündür böleydi bugün urasmaya çalıstım komsumuzda internet balantısı var ben modemede baktım bizim jakın falan ışıkları yanıor zaten ağ kablosu takılı deil demiyor desteketen onar diyorum ıp adresiniz yenileniyorda 1 dk kadar bekleip sonra kapat dior düzelmiyor varsayılan ağ geçidi ni mi ne bulamıor benim ıp adresleriyle pek bilgim yok kendim birkaç ıp adresi denedim balandı dior ama sayfalara erisemiyorsabahtan aksama kadar urastım binbirtane ıp ve dns yazdım ama olmuyor bana yardım ederseniz sevinirim bilgisayarda modem kurulu deil zaten modemin markasınıda bilmiyorum yardım

kardeş sanırım statik Ip kullanıyor komşun. elle ıp vermen gerekiyor sınırlı bağlantı diyorsa nedeni budur veyya senin hattının modeme giriş soketinde problem olabilir kablolardan biri çıkmış olabilir soketin içinden sorun çözülmezse 2 tane Rc45 al kablonun soketlerini değiştir

yok jacklara baktım kardes ama bu elle ıp yi nasıl vercem yani neler yazcamı sölersen ağ maskesi falan onları ona göre deneyim ama bide önceden balanıodu ve bir ıp adresı yoktu otamatikti ne olduysa kadın modemi düsürmüş bişey olmasın die kapatmıs ben açtırınca böle yapmaya basladı önceden hersey normaldi ben jakada baktı kablo falan çıkmamıstı ve jackın girdiği yerde üstte sarı yesil dümeler yanıp sönüyor ama komsunun ki çalısıor ve msn açmak istedimde su hata kodunu verior : 8007ee7 yardımlarınızı bekliorum

Yardıııııııııııııııııııııııııııııııııım!!!!!!!

Ip static kullanmiyorda, Sen modem in markasini öğrenmeye çaLı$ırsan yardımcı oLmaya çaLışırım..

Vala Onu örenememde Siz Bana Tam Olarak

ıp
Dns
Ağ Altmaskesi
Ağ Geçıdı

Kodlarını Falan Verirseniz ıp Lerle Hiç Alakam Yok Salladı ıp Ama Nekadar Doru Yazdım Bilmiyorum

Geri